Demokrácia vezetőszíjon!

Tárgyalásra várva

Hír: A rendőrség ismét, meggyalázva szent Nemzeti Imádságunkat: Himnuszunkat,  erőszakosan megakadályozta – megalapozatlan, hamis indokok alapján – Gárda testvéreinket nemzeti ünnepünk méltó megünneplésében, számos gárdista testvérünket erőszakosan megfosztva szabadságától, folytatva ezzel a bolsevik hatalmi tébolyt, narancsosra átmeszelve! /az indok :betiltott társadalmi szervezet szeretett volna méltó módon ünnepelni a rendőrség szerint katonai alakzatban/

Ülök ma délelőtt a Pesti Központi Kerületi Bíróság Szabálysértési Csoportja folyosóján Budán, a Varsányi Irén utcában, sokad-magammal, és nézem a bilincsbe vert és vezetőszíjon, megalázva elővezetett gyanúsítottakat, a Magyar Nemzeti Gárda Szent Koronánkra fölesküdött tagjait, hazafiakat, társaimat.

Nemcsak őket néztem, hanem a vezetőszíj másik végét kezében tartó fiatal rendőrök és rendőrnők arcát is…

Az egyik fiatal és kimondottan csinos arcú és tiszta tekintetű rendőrlányt, aki egyik Gárda társnőmet tartotta rabláncon és bilincsben a folyosón a tárgyalás megkezdésére várva, megkérdeztem, hogy esetleg nem most esküdött-e föl 1800 társával azon a Hősök Terén – Pintér Sándor belügyér büszkeségére -, ahol néhány nappal később ugyanő tettestársaival már megakadályozta gárdistáink méltó ünnepi megemlékezését, közben megvalósítva Nemzeti Imádságunk szándékos meggyalázását?

Nem kaptam kérdésemre választ, illetve egy választ mégis kaptam a szép arcú és láthatóan elpiruló rendőrlánytól: Ő csak végrehajtó, mindent parancsra tesz!

Elgondolkodtam a mondottakon, a védekezés hasonlóságán, mert Nürnbergben, 1945-ben ugyanerre hivatkoztak nagyon sokan, de az a néhány ávós pribék is erre hivatkozott, akik végül bíró elé kerültek, hogy feleljenek gyilkos tetteikért.

Állítólag most történelmi pillanatokat élünk, mert “nemzeti kormányunk” /igen, így idéző jelben!/ szavazói kétharmados felhatalmazásával felelősségre készül vonni az elmúlt nyolc év bűneiért valamennyi elkövetőjét, köztük a rendőrség mundérjába bújt bűnözőket is.

Gergényi a magyarverő és szemkilővető, Demszky kitüntetettje, pedig végtelenül büszke Orbán belügyérével, Pintérrel elv- és gazdasági barátságára és szövetségére.

És megrohannak emlékeim a bíróság folyosóján ülve és a mai tárgyalásra torokszorítóan várva, vajon a mai hatalom ismét elítéli Gárda testvéreimet politikai megrendelésre?

Mert 2008-ban ez történt sajnos, a Fővárosi Bíróságon, majd a Budai Táblabíróságon, végül a Legfelsőbb Bíróságon is, ahol a szó szoros értelmében megengedett beavatkozóként átéltem az átélhetetlent, és ezt nem félek magán véleményként sokadszorra hangoztatni: Bűnözők ítéltek el tömegesen bűnteleneket, politikai megrendelésre, bírói segítséggel, feladva a magyar bíróságok régen volt valamikori jó hírét!

Szemem a folyosóról az utcára téved ismét, és látom a hadiállapotot: tömegesen gyülekező rendőrségi zsuppkocsik gyűrűje fenyegetően veszi körül a PKKB épületét, hiszterizálva a békés légkört és a nyugodt bírósági munkát.

Üzen a békés polgárnak az alkotmányozásra készülő hatalom ma is, amit bizony komolyan kell vennünk, mert a minap ismét elhangzott az Ország Gyűlésében a belügyér államtitkár szájából: a hatalom nem tűri a párhuzamosságot, nem engedi ki kezéből az “erőszak monopóliumát”.

Érthetőbben: Hazánkat és Nemzetünket csak az ő felfogásuk szerint szabad szeretni, a Nemzetünkért tőlük eltérően szerető tenni vágyókra továbbra is tiltás, büntetés vár.

A Magyar Gárda sorsa felfogásom szerint nem függhet sem a magunk mögött hagyott, sem a jelenlegi hatalomtól, mert Nemzetépítő tevékenysége nélkülözhetetlen, és  jelenléte komoly figyelmeztetés a bűnelkövetők számára, az elesetteknek nyújtott  segítsége sokszor bizonyítottan százezrek és milliók tiszteletét és megbecsülését vívta ki, joggal.

Nincs más esélye a hatalomnak, mint gárdistáink végleges beintegrálása a jövő nemzetépítésébe.

Adjon az Isten Szebb Jövőt!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

 

9 című bejegyzés “Demokrácia vezetőszíjon!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tisztázzunk valamit kedves Péter!
  Volt engedély vagy sem? Na erről ennyit!
  Miért nekem kell az ördög ügyvédjének lenni?
  A többi felvetéshez csak annyit, hogy az amerikai függetlenségi háború is a bostoni teadélutánnal kezdődött. A hatalom már csak ilyen, nem tud válogatni, túlreagál. Ez vezet el a tűréshatár átlépéséhez. Ennek vagytok szenvedő alanyai.
  Sok sikert! Becsületesen, tisztességesen!

  Kedvelés

  1. Válaszom a “roka fedőnevű “véleményhez”

   A kérdésre válaszolva,természetesen volt engedélyük az ünnepi megemlékezésre,hiszen a rendőrségtől megkérték időben az engedélyt a Magyar Nemzeti Gárda illetékesei,amit meg is kaptak.

   Draskovics keretlegényeiből most a maffiagyanús Pintér fogdmegjeivé átlényegült rendőröknek álcázott bűnöző banda tevékenységének lényege természetesen Orbán utasítására pont itt érhető tetten,hogy vélhetően már a precízen nem betiltott társadalmi szervezett részére megkért engedély kiadásakor eldöntötték,hogy mindenképpen beavatkoznak és eltiporják a szép megemlékezést./mert a úgymond a “hatalmi erőszak kizárólagos birtokban tartását” a fülkeforradalmár kétharmados csapat szigórúan magának tartja fenn, “az állam én vagyok”demagóg jelszavával.

   Üldözi a Gárdánkat,eközben a bűnőzők tébolyultan egyre növekvő mértékbedn teszik a dolgukat/csak a “rendőrségi statisztikák”javulnak a nagyérdemű átverésére!/

   Az eseményről közzétett megtekinthető dokumentumok sokasága bizonyítja a politikai koncepciót és az sem véletlen,hogy EP képviselőnk,Morvai Krisztína asszony igazságossági ingerküszöbét is messze átlépte a Nemzeti Imádságunkat is lábbal tipró narancsos pandúrok pofátlan agressziója,amivel a rendezvény színpadjáról Himnuszunkat a tömeggel együtt éneklő felkért művészeket elhurcolják éneklés közben.

   Vélelmezem,ezt még Pintér haverja Gergényi “vasprefektus” símaszkos jeltelen bűnözői sem engedték meg maguknak ilyen nyíltan és pofátlanul!

   Reiner Péter

   Kedvelés

 2. Ez nem rendőrség hanem maffia szervezet! A mindenkori hatalom terror szervezete a nép ellen! Az égvilágon semmilyen különbség nincs a gyúrcsótány-vitya és drazsé-sintér-pintér haramia társaság között! Mindegyik a népet nyúzza és a bűnözőket rejtegeti védi különösen a cigányokat és a zsidókat! A Magyar emberek életété válogatás nélkül minden eszközzel ellehetetlenítik!

  Kedvelés

 3. 21 éve tűrjük a cigánytenyésztést (R-hungarikum), a zsidó, német, francia, spanyol, amerikai, japán, ésatöbbi felvásárlást, a becsületes kicsi magyarok megalázását, csak az nem rúg belénk aki nem akar, közben pedig azt hisszük, hogy mindez megoldódik némi jó hangos zsidózással, nagyon látványos ellenszegüléssel és meneteléssel?

  21 éven át miért nem alakult ki egy erős gazdabolt hálózat valamint egy direkt falusi gazda => városi fogyasztó kapcsolat, hogy ne a volt gyarmatosítók ganéját (angol szivacsmarha, spanyol paprika, amerikai gmo-ropi, német dioxinos hús) zabáljuk?

  21 éve miért nem kitartó és messze látszó lármafák égnek az értelmiségi “csúcsokon”, hanem csak felröppenő rövid kis szalmalángok a völgyekben? Hát igen, értelmetlenségi “csúcsok”, azok vannak itt bőven. Mikor fogjuk már fel, hogy “Lassú víz partot mos”, de jó értelemben is?

  21 éve miért hisszük, hogy a nagyobb gyes és gyed miatt MAJD több gyerek (= a Ház Napsugara) lesz, viszont a családi együttlét és társalgás helyett a bóvli tévésorozatokra meresszük a szemünket, miközben rágicsáljuk az egész(!)ség-ellenes ajrópai görbületű dezintegráló mérgeket?
  Mutasd meg, mit tettél a házban a legméltőbb helyre, a mindenható tévét vagy a gyerek(ek) tanulóasztalát, s megmondom ki vagy.

  Sajnálattal mondom, de
  MEGÉRDEMELJÜK A SORSUNKAT.

  Kedvelés

 4. Az elmult 21-ev bebizonyitotta,hogy odahaza a hazugsag elobbrevalo mint az emberseg.A tarsadalom egy szeletet (motoros)-specialisan a GOJ-ok–vezetojukkel egyutt hazugsagban elnek
  A GARDA motoros sem reagal..A tarsadalom tobbi resze meg most is a TV -elott ul ,es nezi a Gyozike–Monika show-kat!
  Hat igy nem megy.A folottem iro–leirta—megerdemlitek!

  Kedvelés

 5. Most olvastam: Yamatodamasi /japánságtudat/ Ez teszi naggyá Japánt. Nekünk is van egy ilyen szavunk: Magyarságtudat. Minket miért nem tesz erőssé?
  Az irigység, széthúzás, egymás sárba tiprása és legfőképpen a tunyaság jellemző ránk. Csak különleges alkalmakkor tudunk rövid ideig nagyot, hősieset tenni.
  Vallom, hogy minden lehetőségünk megvan a változtatásra. Csak az akarat, az összefogás és a tett hiányzik. Tisztában vagyok vele, hogy kell egy- egy kezdeményező. Egymás támogatása ez lenne a legfontosabb. Csak az a baj ha nem “Én” találom ki akkor már keserű a szánk. Nem tudom hogyan lehetne ezen változtatni és megmozdítani az embereket. Népnevelés, népnevelés, népnevelés.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.