Dr. Bene Gábor zseniális Kossuth-téri beszéde

Kedves Olvasóink!

 

Mindenkinek szeretettel ajánljuk dr. Bene Gábornak a szinte minden lényeges dolgot átfogó, sok újdonságot tartalmazó előadását az alkotmányról, a jogállamiságról, a jogfolytonosságról.

A Szent Koronánkról, ami a világ legtökéletesebb, páratlan, egyedüli igaz jogforrása!

Bene Gábor előadása azért is nagyon érdekes, mert viszonylag nagyon rövid időkeretben tárja fel s vezeti le a mai hazug, törvénytelen jogviszonyokat is, amelyek szentségtörés nélkül csakis képletesen hasonlíthatók össze a Szent Korona tanon alapuló Történelmi Alkotmányunkkal. 

Magyarán: A hazugság, galádság, törvénytelenség egy napon nem említhető a tiszta, törvényes, emberi méltóságot és biztonságot szavatoló törvényes állapotokkal! Azzal, amiért oly sokan, hál’ Istennek egyre többen küzdünk már!

Isten megáldjon minden igaz, jó szándékú honfitársamat, szerte a világon, bárhol éljen is!

Isten óvja ne csak a csonka hazánkat, hanem Mária Országának minden talpalanyi rögét is; és minden talpalatnyi helyet, ahol honfitársaink élnek!

Videó:

Nemzeti InternetFigyelő

8 című bejegyzés “Dr. Bene Gábor zseniális Kossuth-téri beszéde” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “A Szent Koronánkról, ami a világ legtökéletesebb, páratlan, egyedüli igaz jogforrása!

  Bene Gábor előadása azért is nagyon érdekes, mert viszonylag nagyon rövid időkeretben tárja fel s vezeti le a mai hazug, törvénytelen jogviszonyokat is, amelyek szentségtörés nélkül csakis képletesen hasonlíthatók össze a Szent Korona tanon alapuló Történelmi Alkotmányunkkal. ”

  Az ido SURGET ?De miert is ?

  “Plósz Sándor: MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYE / Néhány alapvető kiemelés:
  2011.03.16

  A Fidesz és KDNP által március 14. benyújtott törvénytervezet címe:

  MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYE

  Néhány alapvető kiemelés:

  Nemzeti hitvallás

  Tiszteletben tartjuk történeti alkotmányunk vívmányait, és a Szent Koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét.

  Nem ismerjük el történelmi alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését. Tagadjuk a magyar nemzet és polgárai ellen a nemzeti szocialista és kommunista diktatúrák uralma alatt elkövetett embertelen bűnök elévülését.
  Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista „alkotmány” jogfolytonosságát, amely egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk annak érvénytelenségét.

  Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk. Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.

  A kezdetének-re emelem ki a hangsúlyt!

  Alapvetés

  (3) Az Alaptörvény rendelkezéseit azok céljával, a benne foglalt Nemzeti hitvallással és történeti alkotmányunk vívmányaival összhangban kell értelmezni.

  Nos, csak ennyit ajánlok elolvasni mindenkinek, ha fáj a szeme a 82 oldalt végig tanulmányozni! A címre is nagyon figyeljen!

  Teljes szöveg itt olvasható: http://www.parlament.hu/irom39/02627/02627.pdf

  Plósz Sándor

  2011. 03.15.

  Alaptörvény, de kié?
  (Joe I. Wolfy, 2011.03.17 08:30)

  Elgondolkodtató:
  I. cikk (5):
  Törvény alapvető állampolgári jog gyakorlását magyar állampolgársággal nem rendelkező személynek is biztosíthatja.

  Azaz, nem magyar állampolgárok kerülhetnek törvényhozói pozícióba.
  Ez nemzetellenes, magyar-idegen,m és ellentmond annak a Magyar Történelmi Alkotmány szokásjogon alapuló tövényének, amely szerint:
  Semmilyen hatalom nem olyan törvényt, amely a magyar nemzet létét veszéztetetné, jogait korlátozná, kötelmei teljesítésében akadályozná.
  Tekintettel az “új honfoglalók” betelepítésének a felgyorsítására, ez nyílt hadüzenet a magyar nemzetnek szánva.

  Javítva
  (Joe I. Wolfy, 2011.03.17 08:33)

  Elnézést kjérek mindenkitől, nem voltam elég figyelmes. A javított szöveg:

  Elgondolkodtató:
  I. cikk (5):
  Törvény alapvető állampolgári jog gyakorlását magyar állampolgársággal nem rendelkező személynek is biztosíthatja.

  Azaz, nem magyar állampolgárok kerülhetnek törvényhozói pozícióba.
  Ez nemzetellenes, magyar-idegen, és ellentmond annak a Magyar Történelmi Alkotmány szokásjogon alapuló tövényének, amely szerint:
  Semmilyen hatalom nem hozhat olyan törvényt, amely a magyar nemzet létét veszéztetetné, jogait korlátozná, kötelmei teljesítésében akadályozná.
  Tekintettel az “új honfoglalók” betelepítésének a felgyorsítására, ez nyílt hadüzenet a magyar nemzetnek szánva.

  Re: Nem hiszem el!!
  (P.S., 2011.03.17 15:33)

  A FIDESZ, a KDNP nem alkotmányoz!
  A parlamentáris szabályok szerint törvényt alkot, terjeszt a parlament elé.
  A parlamentet jelenleg szabályozó 49XX, és 89valamennyi felhatalmazása alapján, ALAPTÖRVÉNY-t alkot.
  Ez az Alaptörvény megszünteti a hivatkozott törvényeket, – erre azok felhatalmazzák.
  Az ALAPTÖRVÉNY felhatalmazott jogánál fogva, helyreállítja a TÖRTÉNETI ALKOTMÁNYT.
  Ez van leírva, és ha jóváhagyja a parlament 2/3-a, akkor január 1-től a Szent Korona szolgái lehetünk, hivatalosan is.

  Isten áldja, aki kitalálta ezt a konstrukciót!

  Plósz Sándor

  Nem hiszem el!!
  (Iván, 2011.03.17 11:51)

  Ha nem magam olvastam volna, nem hinném el. Nem hiszem el, hogy ezt bele merték tenni. Többenetes…. Mi ilyenkor a teendő?

  2621 Verőce, Lugosi u. 71.
  (Tejfalussy András, 2011.03.18 14:53)

  Alkotmányozni csak olyanoknak lehetne joga, akik már betiltották a konyhasóval szikesítő műtrágyázást, a kivégzőméreg idegméreg kálisóval ételízesítést és már megbüntették a privatizálásnak nevezett alábbi hazaárulás és hűtlen kezelés elkövetőit, és áthárították rájuk az adósság visszafizetést.

  Kód: Hir-Tv-Hamis-Heti-Valasz-Stumpf-110317Flj

  Orbán Viktor miniszterelnök segítésére! (Fax: 362-441-4806)
  Polt Péter legfőbb ügyész kezéhez! (Fax: 362-354-5645)

  Tárgy: Nyílt helyreigazítás kérés a HÍR-Tv által államadóssági ügyekben terjesztett hamis jogi értelmezés ellen, és feljelentés ezen helyreigazítás elmaradása esetére.

  Tisztelt HÍR Televízió Elnöke! (Fax: 361-430-4099)

  Stumpf András* hamisan tüntette fel úgy, hogy a pazarlóan gazdálkodás miatti visszamenőleges felelősségrevonás azonos a visszamenőlegesen törvénykezéssel!

  A „privatizálásnak” átnevezett pazarló gazdálkodásnál nem szükséges, hogy a pazarló gazdálkodást külön visszamenőlegesen értelmezni kelljen a „privatizálásra”. Ugyanis a privatizálás szó a rendszerváltás előtt (lásd az addigi akadémiai értelmező szótárakat) nem jelentette azt, amit utóbb „privatizálásnak” neveztek, vagyis az állami és önkormányzati köztulajdonok hűtlen kezelés útján magánvagyonná átminősítését! A szó eredeti értelmének ehhez semmiféle köze sem volt. (Eredetileg a „magánzóként él, nem dolgozik” a privatizálás szó értelme.)

  Kérem helyreigazítani a Hír-Tv által közzétett Stumpf-féle hamis jogi átértelmezéseket!

  * A Hír-Tv 2011. 03. 17-i, az új médiatörvény jogszerűségével és demokratizmusával kapcsolatos késő esti vitaműsorában, Stumpf András, aki a Heti Válasz lap egyik szerkesztője, tudatos jogi szakértői csalást folytatott azáltal, hogy a vitapartnere és a műsorvezető egyetértésével „visszamenőleges törvénykezésnek” tüntette fel az állami és önkormányzati vagyon hűtlen kezelésért visszamenőlegesen felelősségre vonást, vagyis nem büntethetőnek igyekeztek elhitetni azt a nyilvánvaló hazaárulást is, hogy a hazai kormánypártok és holdudvaraik, mint bűnszervezetek, a privatizálás szó addigi értelmezése meghamisítására, vagyis a „privatizálásnak” átnevezett csalásra alapozva, tudatosan hűtlen kezelést folytatva, átjátszották hazánk legtöbb állami és önkormányzati közbirtokát a hazai és a külföldi bűntársaik magántulajdonába?! Ezúton előre is feljelentem a Legfőbb Ügyésznél a fenti média szereplőket tudatos csalást, hazaárulást, hűtlen kezelést bűnpártolásban tudatosan bűnsegédkezésük vádjával, ha a Hír Tv megtagadná az itt kért helyreigazítást.

  Verőce, 2011. 03. 17.
  (Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök
  (1-420415-0215), Tudományos Rendőrség PJT
  2621 Verőce, Lugosi u. 71. ”
  http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/kozos-rovatunk/5270.html

  Meg haaaat,a nemzetkozi helyzet is bonyolodik…

  LIBIA ELLEN MŰKÖDIK AZ ENSZ
  IZRAEL ELLEN NEM MŰKÖDIK AZ ENSZ
  http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

  Kedvelés

  1. A fentiekbol kiemelnem:
   “vagyis nem büntethetőnek igyekeztek elhitetni azt a nyilvánvaló hazaárulást is, hogy a hazai kormánypártok és holdudvaraik, mint bűnszervezetek, a privatizálás szó addigi értelmezése meghamisítására, vagyis a „privatizálásnak” átnevezett csalásra alapozva, tudatosan hűtlen kezelést folytatva, átjátszották hazánk legtöbb állami és önkormányzati közbirtokát a hazai és a külföldi bűntársaik magántulajdonába?! Ezúton előre is feljelentem a Legfőbb Ügyésznél a fenti média szereplőket tudatos csalást, hazaárulást, hűtlen kezelést bűnpártolásban tudatosan bűnsegédkezésük vádjával, ha a Hír Tv megtagadná az itt kért helyreigazítást.”

   es

   “I. cikk (5):
   Törvény alapvető állampolgári jog gyakorlását magyar állampolgársággal nem rendelkező személynek is biztosíthatja.

   Azaz, nem magyar állampolgárok kerülhetnek törvényhozói pozícióba.
   Ez nemzetellenes, magyar-idegen, és ellentmond annak a Magyar Történelmi Alkotmány szokásjogon alapuló tövényének, amely szerint:
   Semmilyen hatalom nem hozhat olyan törvényt, amely a magyar nemzet létét veszéztetetné, jogait korlátozná, kötelmei teljesítésében akadályozná.
   Tekintettel az “új honfoglalók” betelepítésének a felgyorsítására, ez nyílt hadüzenet a magyar nemzetnek szánva.”

   Kedvelés

   1. Azon is elgondolkodtam,miert is mindig a jobb oldalinak nevezett kormanyzas alatt szervezik a dolgozokat a szakszervezetek?
    A hazai magyar dolgozo es munka nelkuli mar 21 eve csuszik lefele es csak “neha” veszik ezt eszre a szakszervezetek meg a szocialis forumozok?Esetleg mar a vezetoiknek is kevesebb a havi apanazsuk?
    Most eppen azon gondolkodom,mennyi “tenyadat” is van az alabbi cikkben (sok..kkkoloan sokkkk):

    Mered érteni?
    http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=1927#comments

    Mert ugye az internetben az a jo,hogy tobb oldalrol is meg lehet kozeliteni ugyanazt a kerdest.
    Valoban ideje lenne mar a magyar nemzetERT elni es dolgozni,kedves elvtarsak/elvtarsnok,akik eddig a magyar nemzetBOL eltetek.
    Teljesen mindegy jobb/bal/fuggetlen.
    Ebredj,magyar!Egy hajoban ulunk,ne hagyd magad megosztani.Mert rohogni fog a harmadik?
    Gondolkodni kene mar.

    Kedvelés

   2. Erdekesek az alabbiak is:

    “Tákolmány. Előzetes normakontroll.
    A második “keresztény államalapítás” előtt állnánk? Úgy néz ki. Orbán betonoz. Most, amikor Európa földjét rengések rázzák. Komplett ez az ember? Rég mondogatom, nem. De lássuk legújabb hóbortját a “Magyar Alkotmány” eszement tervét.”
    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Alkotmany/Takolmany-1.htm

    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Alkotmany/Takolmany%20-%202.htm

    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Alkotmany/Takolmany%20-%203.htm

    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Alkotmany/Takolmany%20-%204.htm

    S ha majd tuntetnek a szakszervezetek,…es jon egy kis “provokacio”,…es johet az EU-s csendorseg vagy valami egeszen mas katonai alakulat ?
    És jön a hódító hadsereg… Az Európai Csendőrség
    http://jovonk.info/2010/02/21/es-jon-hodito-hadsereg-az-europai-csendorseg

    Mert arra meg senki nem adott ertheto valaszt,meg a jobbik se,mire fol volt az a 100 %-os igen szavazat?

    “A Magyar Köztársaság területén szolgálati céllal tartózkodó külföldi fegyveres erők, valamint a Magyar Köztársaság területén felállított nemzetközi katonai parancsnokságok és állományuk nyilvántartásáról, valamint jogállásukhoz kapcsolódó egyes rendelkezésekről kormány(honvédelmi miniszter) részletes vitára bocsátás
    Igennel szavazott képviselők
    Képviselő Frakció
    Ágh Péter Fidesz
    Dr. Ángyán József Fidesz
    Arnóth Sándor Fidesz
    B Nagy László Fidesz
    Babák Mihály Fidesz
    Bábiné Szottfried Gabriella Fidesz
    Dr. Bácskai János Fidesz
    Balázs József Fidesz
    Balla György Fidesz
    Balla Mihály Fidesz
    Balog Zoltán Fidesz
    Balogh József Fidesz
    Dr. Balsai István Fidesz
    Bánki Erik Fidesz
    Bányai Gábor Fidesz
    Bartos Mónika Fidesz
    Bebes István Fidesz
    Becsó Zsolt Fidesz
    Bencsik János Fidesz
    Berényi László Fidesz
    Bíró Márk Fidesz
    Bodó Imre Fidesz
    Dr. Bohács Zsolt Fidesz
    Dr. Bóka István Fidesz
    Boldog István Fidesz
    Borbély Lénárd Fidesz
    Borkai Zsolt Fidesz
    Brájer Éva Fidesz
    Dr. Braun Márton Fidesz
    Dr. Budai Gyula Fidesz
    Csampa Zsolt Fidesz
    Csenger-Zalán Zsolt Fidesz
    Cseresnyés Péter Fidesz
    Dr. Cser-Palkovics András Fidesz
    Csizi Péter Fidesz
    Csöbör Katalin Fidesz
    Czerván György Fidesz
    Dr. Czira Szabolcs Fidesz
    Dr. Czomba Sándor Fidesz
    Czunyiné Dr. Bertalan Judit Fidesz
    Dr. Daher Pierre Fidesz
    Dr. Dancsó József Fidesz
    Dankó Béla Fidesz
    Demeter Ervin Fidesz
    Demeter Zoltán Fidesz
    Dióssi Csaba Fidesz
    Dr. Dorkota Lajos Fidesz
    Ékes Ilona Fidesz
    Ékes József Fidesz
    Erdős Norbert Fidesz
    Farkas Flórián Fidesz
    Farkas Sándor Fidesz
    Farkas Zoltán Fidesz
    Dr. Fazekas Sándor Fidesz
    Fejér Andor Fidesz
    Dr. Fónagy János Fidesz
    Font Sándor Fidesz
    Földesi Gyula Fidesz
    Fülöp István Fidesz
    Gajda Róbert Fidesz
    Gelencsér Attila Fidesz
    Dr. Gruber Attila Fidesz
    Gulyás Dénes Fidesz
    Gulyás Gergely Fidesz
    Dr. Gyimesi Endre Fidesz
    Gyopáros Alpár Fidesz
    Győrffy Balázs Fidesz
    Dr. György István Fidesz
    Gyutai Csaba Fidesz
    Hadházy Sándor Fidesz
    Halász János Fidesz
    Hanó Miklós Fidesz
    Dr. Heintz Tamás Fidesz
    Dr. Hende Csaba Fidesz
    Herman István Ervin Fidesz
    Hirt Ferenc Fidesz
    Dr. Hollósi Antal Gábor Fidesz
    Dr. Hoppál Péter Fidesz
    Horváth István Fidesz
    Dr. Horváth János Fidesz
    Horváth László Fidesz
    Dr. Horváth Zsolt Fidesz
    Dr. Horváth Zsolt (Veszprém) Fidesz
    Dr. Hörcsik Richárd Fidesz
    Dr. Illés Zoltán Fidesz
    Prof. Iván László Fidesz
    Ivanics Ferenc Fidesz
    Jánosiné Dr. Bene Ildikó Fidesz
    Kapus Krisztián Fidesz
    Kara Ákos Fidesz
    Dr. Karakó László Fidesz
    Dr. Kerényi János Fidesz
    Kiss Attila Fidesz
    Dr. Kocsis Máté Fidesz
    Koncz Ferenc Fidesz
    Kontrát Károly Fidesz
    Kontur Pál Fidesz
    Koszorús László Fidesz
    Kovács Ernő Fidesz
    Kovács Ferenc Fidesz
    Dr. Kovács Ferenc Fidesz
    Dr. Kovács József Fidesz
    Kovács Péter Fidesz
    Dr. Kovács Zoltán Fidesz
    Kozma Péter Fidesz
    Kőszegi Zoltán Fidesz
    Kővári János Fidesz
    Kövér László Fidesz
    Kubatov Gábor Fidesz
    Kucsák László Fidesz
    Kulcsár József Ferenc Fidesz
    Dr. Kupcsok Lajos Fidesz
    Dr. Kupper András Fidesz
    L. Simon László Fidesz
    Lakatosné Sira Magdolna Fidesz
    Dr. Láng Zsolt Fidesz
    László Tamás Fidesz
    Lasztovicza Jenő Fidesz
    Lázár János Fidesz
    Lezsák Sándor Fidesz
    Lipők Sándor Fidesz
    Lukács László Fidesz
    Mágori Józsefné Fidesz
    Magyar Anna Fidesz
    Manninger Jenő Fidesz
    Márton Attila Fidesz
    Dr. Matolcsy György Fidesz
    Dr. Mátrai Márta Fidesz
    Meggyes Tamás Fidesz
    Menczer Erzsébet Fidesz
    Dr. Mengyi Roland Fidesz
    Mihalovics Péter Fidesz
    Dr. Mikola István Fidesz
    Dr. Molnár Ágnes Fidesz
    Dr. Molnár Attila Fidesz
    Nagy Csaba Fidesz
    Dr. Nagy Gábor Tamás Fidesz
    Nagy István Fidesz
    Dr. Nagy István Fidesz
    Németh Szilárd István Fidesz
    Németh Zoltán Fidesz
    Németh Zsolt Fidesz
    Nógrádi Zoltán Fidesz
    Dr. Nyitrai Zsolt Fidesz
    Obreczán Ferenc Fidesz
    Dr. Ódor Ferenc Fidesz
    Dr. Orbán Viktor Fidesz
    Örvendi László Fidesz
    Pánczél Károly Fidesz
    Dr. Papcsák Ferenc Fidesz
    Patay Vilmos Fidesz
    Dr. Pesti Imre Fidesz
    Pichler Imre László Fidesz
    Pintér László Fidesz
    Pócs János Fidesz
    Pogácsás Tibor Fidesz
    Pokorni Zoltán Fidesz
    Polics József Fidesz
    Dr. Pósán László Fidesz
    Potápi Árpád János Fidesz
    Dr. Puskás Imre Fidesz
    Rácz Róbert Fidesz
    Dr. Répássy Róbert Fidesz
    Révész Máriusz Fidesz
    Riz Gábor Fidesz
    Riz Levente Fidesz
    Rogán Antal Fidesz
    Román István Fidesz
    Rónaszékiné Keresztes Monika Fidesz
    Sági István Fidesz
    Schmidt Csaba Fidesz
    Sebestyén László Fidesz
    Dr. Selmeczi Gabriella Fidesz
    Dr. Simon Miklós Fidesz
    Simonka György Fidesz
    Szabó Csaba Fidesz
    Dr. Szabó Erika Fidesz
    Dr. Szabó Tamás Fidesz
    Szabó Zsolt Fidesz
    Dr. Szakács Imre Fidesz
    Szalay Ferenc Fidesz
    Dr. Szalay Péter Fidesz
    Szatmáry Kristóf Fidesz
    Szedlák Attila Fidesz
    Szekó József Fidesz
    Székyné Dr. Sztrémi Melinda Fidesz
    Szijjártó Péter Fidesz
    Szólláth Tibor Zoltán Fidesz
    Dr. Szűcs Lajos Fidesz
    Talabér Márta Fidesz
    Tállai András Fidesz
    Tamás Barnabás Fidesz
    Dr. Tapolczai Gergely Fidesz
    Tasó László Fidesz
    Tessely Zoltán Fidesz
    Dr. Tiba István Fidesz
    Tiffán Zsolt Fidesz
    Dr. Tilki Attila Fidesz
    Tóth Ferenc Fidesz
    Tóth Gábor Fidesz
    Dr. Tóth József Fidesz
    Törő Gábor Fidesz
    Dr. Turi-Kovács Béla Fidesz
    Ughy Attila Fidesz
    V. Németh Zsolt Fidesz
    Vantara Gyula Fidesz
    Varga Gábor Fidesz
    Dr. Varga István Fidesz
    Varga József Fidesz
    Varga Mihály Fidesz
    Vargha Tamás Fidesz
    Dr. Vas Imre Fidesz
    Vécsey László Fidesz
    Vigh László Fidesz
    Vincze László Fidesz
    Dr. Vinnai Győző Fidesz
    Dr. Vitányi István Fidesz
    Dr. Völner Pál Fidesz
    Wintermantel Zsolt Fidesz
    Wittner Mária Fidesz
    Dr. Zombor Gábor Fidesz
    Dr. Zsiga Marcell Fidesz
    Zsigó Róbert Fidesz
    Dr. Baja Ferenc MSZP
    Baracskai József MSZP
    Boldvai László MSZP
    Burány Sándor MSZP
    Ficsor Ádám MSZP
    Dr. Garai István Levente MSZP
    Gőgös Zoltán MSZP
    Göndör István MSZP
    Gúr Nándor MSZP
    Harangozó Gábor MSZP
    Dr. Harangozó Tamás MSZP
    Dr. Hiller István MSZP
    Horváth András Tibor MSZP
    Dr. Ipkovich György MSZP
    Dr. Józsa István MSZP
    Juhász Ferenc MSZP
    Káli Sándor MSZP
    Kiss Péter MSZP
    Kovács László MSZP
    Kovács Tibor MSZP
    Dr. Lamperth Mónika MSZP
    Lendvai Ildikó MSZP
    Dr. Molnár Csaba MSZP
    Dr. Molnár Zsolt MSZP
    Dr. Nemény András MSZP
    Nyakó István MSZP
    Pál Béla MSZP
    Pál Tibor MSZP
    Simon Gábor MSZP
    Dr. Simon Gábor MSZP
    Sós Tamás MSZP
    Dr. Steiner Pál MSZP
    Szabó Imre MSZP
    Szabó Vilmos MSZP
    Dr. Szanyi Tibor MSZP
    Dr. Szekeres Imre MSZP
    Tóbiás József MSZP
    Dr. Tóth József MSZP
    Tukacs István MSZP
    Dr. Vadai Ágnes MSZP
    Dr. Varga László MSZP
    Varga Zoltán MSZP
    Dr. Veres János MSZP
    Vitányi Iván MSZP
    Dr. Apáti István Jobbik
    Balczó Zoltán Jobbik
    Balla Gergő Jobbik
    Bana Tibor Jobbik
    Baráth Zsolt Jobbik
    Bertha Szilvia Jobbik
    Bödecs Barna Jobbik
    Dúró Dóra Jobbik
    Egyed Zsolt Jobbik
    Farkas Gergely Jobbik
    Ferenczi Gábor Jobbik
    Dr. Gaudi-Nagy Tamás Jobbik
    Dr. Gyenes Géza Jobbik
    Gyöngyösi Márton Jobbik
    Dr. Gyüre Csaba Jobbik
    Hegedűs Tamás Jobbik
    Kepli Lajos Jobbik
    Korondi Miklós Jobbik
    Kulcsár Gergely Jobbik
    Dr. Lenhardt Balázs Jobbik
    Magyar Zoltán Jobbik
    Mirkóczki Ádám Jobbik
    Németh Zsolt Jobbik
    Novák Előd Jobbik
    Dr. Nyikos László Jobbik
    Pörzse Sándor Jobbik
    Rozgonyi Ernő Jobbik
    Samu Tamás Gergő Jobbik
    Schön Péter Jobbik
    Dr. Staudt Gábor Jobbik
    Szabó Gábor Jobbik
    Szávay István Jobbik
    Szilágyi György Jobbik
    Vágó Sebestyén Jobbik
    Varga Géza Jobbik
    Volner János Jobbik
    Vona Gábor Jobbik
    Z. Kárpát Dániel Jobbik
    Zagyva György Gyula Jobbik
    Zakó László Jobbik
    Dr. Aradszki András KDNP
    Bagdy Gábor KDNP
    Básthy Tamás KDNP
    Bús Balázs KDNP
    Firtl Mátyás KDNP
    Földi László KDNP
    Habis László KDNP
    Dr. Hargitai János KDNP
    Harrach Péter KDNP
    Hoffman Pál KDNP
    Dr. Hoffmann Rózsa KDNP
    Kalmár Ferenc András KDNP
    Karvalics Ottó KDNP
    Dr. Lanczendorfer Erzsébet KDNP
    Dr. Latorcai János KDNP
    Dr. Lukács Tamás KDNP
    Michl József KDNP
    Móring József Attila KDNP
    Dr. Nagy Andor KDNP
    Dr. Nagy Kálmán KDNP
    Pálffy István KDNP
    Dr. Puskás Tivadar KDNP
    Dr. Rétvári Bence KDNP
    Dr. Rubovszky György KDNP
    Dr. Salamon László KDNP
    Sáringer-Kenyeres Tamás KDNP
    Dr. Semjén Zsolt KDNP
    Dr. Seszták Miklós KDNP
    Seszták Oszkár KDNP
    Dr. Simicskó István KDNP
    Soltész Miklós KDNP
    Spaller Endre KDNP
    Dr. Stágel Bence KDNP
    Szászfalvi László KDNP
    Dr. Tarnai Richárd KDNP
    Varga László KDNP
    Dr. Vejkey Imre KDNP
    Dr. Dorosz Dávid LMP
    Ertsey Katalin LMP
    Jávor Benedek LMP
    Karácsony Gergely LMP
    Kaufer Virág LMP
    Kukorelly Endre LMP
    Mile Lajos LMP
    Osztolykán Ágnes LMP
    Scheiring Gábor LMP
    Dr. Schiffer András LMP
    Szabó Rebeka LMP
    Szabó Timea LMP
    Szilágyi László LMP
    Szilágyi Péter LMP
    Vágó Gábor LMP
    Ivády Gábor független
    Pősze Lajos független
    Dr. Szili Katalin független

    Találatok száma : 1
    http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2011.02.28.17:09:21&p_szavkepvszav=I&p_ckl=39

    Jo lenne mar tudni,hogy az orszag hazaban magyar emberek ulnek-e vagy csak magyarul beszelok.

    Kedvelés

  2. 1944.marcius 19-e elott is volt disputa az orszag hazaban:
   Johet-e a nemet megszallas,avagy megsem?
   Kulonos emberek maguk,ott fonn,politikus urak.
   “Szepen beszel,csunyan cselekszik” majd mindenik!

   Kedvelés

 2. Egy dolog bánt csak nagyon. Kevesen hallgatták. Szívesen részt vettem volna, ha tudom. Ez is a fő bajunk, a szervezés, összefogás. Még tanulnunk kell.
  Rompos Károly

  Kedvelés

  1. Ha, jól emlékszem március 21.-e 16 óra Kossuth tér volt a második időpont. NIFadmin talán meg tud erősíteni!
   Egyébként tökéletes egyetértek!

   Kedvelés

 3. Fantasztikus beszéd!!Erről mindenkinek,aki felelősséget érez Szeretett Hazánk-Magyaroszág,és utódai számára is tudni kellene! Nem tudom hol lehetne ezt a videót letölteni!!!Mert szivesen továbbitanám.Én is úgy emlékszem,hogy 21-én du 4 órakor lesz a folytatása.
  Köszönöm Dr.Bene Gábor Úr!Isten Áldja meg érte!!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.