Részvétnyilvánítás

Ezúton adjuk közre az Arnóth Sándor halálával kapcsolatos, hozzánk eljuttatott részvétnyilvánításokat:

 

1. A Jobbik Magyarországért Mozgalom mély megrendüléssel értesült Arnóth Sándor országgyűlési képviselő, Püspökladány polgármesterének tragikus haláláról.

A Jobbik Borsod- Abaúj- Zemplén megyei alapszervezetei, európa parlamenti, megyei ill. önkormányzati képviselőinek  nevében ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket és együttérzésünket az elhunyt képviselő családtagjainak, barátainak, tisztelőinek, képviselőtársainak.

Nyugodjon békében!

Jobbik Magyarországért Mozgalom B.-A.-Z.- megyei elnöksége

2. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Hajdú-Bihar megyei Szervezete megrendüléssel értesült Arnóth Sándor Püspökladány polgármestere, politikustárs halálhíréről. Őszinte tisztelettel emlékezünk azokra az időkre, amelyben nemzetünk sorskérdéseiben közösen tehettünk hitet hazánk ügyei iránt. Szomorúság tölt el bennünket, hogy ez a közös munka ilyen hirtelen, tragikus körülmények között ért véget. Osztozunk a család fájdalmában és e néhány sorral kívánunk sok erőt és hitet az elkövetkező időszakra.

Tisztelettel: Jobbik Magyarországért Mozgalom Hajdú-Bihar Megyei Szervezete nevében

Kulcsár Gergely –országgyűlési képviselő, megyei elnök
Rigán István- HBM-i önkormányzati képviselő
Dúró Ferenc- elnök, Püspökladányi Alapszervezet

3 című bejegyzés “Részvétnyilvánítás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én is sírtam sokat, de aztán eszembe jutott, hogy az elhunyt a halálával legalább hat új munkahelyet teremtett (mert ugye csak akasztott ember nem volt még a szegény Fideszes álláshalmozó). Van még 262 darab belőlük, ez legalább 1500 új munkahely lenne még. Jelszó: Szemben a Fidesszel az autópályán is!

  Kedvelés

  1. “Kedves” Keszthelyi Ferenc Úr!
   “A szegény Fideszes álláshalmozó”, ahogy Ön mondja, három gyermek édesapja és egy nagyon kedves és TISZTESSÉGES ember volt. Rá igaz volt a mondás, hogy “tisztelet a kivételnek”. Aki ismerte, az őszintén szerette és most siratja. Ezek szerint Ön nem ismerte. Éppen ezért nem értem, hogy hogy mer ilyet kinyilatkoztatni és általánosítani. A gyászoló család érdekében remélem, hogy soha nem fogják olvasni az Ön sorait. Sajnálom magát, hogy csak ennyi érzelemre képes. Nagyon boldogtalan lehet, hogy másoknak a halálát kívánja és örül annak.
   “Tisztelettel”,
   Plástyik Andrea, egy nem Fideszes rokon

   Kedvelés

  2. HALOTTRÓL JÓT VAGY SEMMIT !

   (ezeket a szavakat Édesapám mondta nekem, önnek nem mondott ilyet senki? mellesleg a két világháborút megjárt, többszőr sebesült orvosŐ volt akinek igazán volt alkalma véleményt alkotni életről és halálról, élőkről és holtakról)

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.