Autóbalesetben elhunyt Arnóth Sándor, fideszes országgyűlési képviselő

Egy szerda esti autóbalesetben életét vesztette Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő, Püspökladány polgármestere. A politikust szállító, szabályosan közlekedő autó összeütközött egy, az M3-as autópályára a forgalommal szemben felhajtó járművel. A karambolban Arnóth sofőrje és a másik autós is meghalt.

Autóbalesetben meghalt Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő, Püspökladány polgármestere – közölte Petőné Papp Margit, a helyi önkormányzat tanácsnoka csütörtök reggel. A városházára kora reggel kitűzték a gyászlobogót.

A baleset szerda este fél tizenegy körül történt az M3-as autópálya 42-es kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon, amikor egy autó a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára. A forgalommal szemben haladó autó frontálisan ütközött az Arnóth Sándort szállító, szabályosan közlekedő személygépkocsival.

A balesetben hárman haltak meg: az 51 éves Arnóth Sándor mellett életét vesztette gépkocsivezetője, valamint a szabálytalanul az autópályára hajtó jármű vezetője is.

 

A baleset helyszíne

Szerkesztőségünk őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt családjának, a gyászolóknak  és Püspökladány lakosságának.

Nemzeti InternetFigyelő

2 című bejegyzés “Autóbalesetben elhunyt Arnóth Sándor, fideszes országgyűlési képviselő” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem nem baleset volt. A szembe haladó autós ‘furcsán’ viselkedett, leállósávban is haladt lassított, majd éppen a kellő időben fordult vissza, hogy ütközzenek.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.