Az emberi psziché manipulálása – négy részes interjú Alan Watt-tal (kötelező videó)

Új világrend alakul ki, egy olyan világrend, mely az embert mint személyt szigorúan saját céljai érdekében használja ki és fel, ahol a nemzettudat az ősellenség kategóriáját képezi, ahol a nemzetek bedarálása és identitásuk megszüntetése a legfőbb szempont, ahol a média már régen az első számú hatalmi ágként működik azért, hogy tudatbefolyásoló eszközparkjával kiszolgálja a háttérhatalom céljait.

Alan Watt író, rádiós műsorvezető, az új világrend hosszútávú stratégiájának kutatója. Vele készített interjút az amerikai Prison Planet Tv. (NIFAdmin)

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “Az emberi psziché manipulálása – négy részes interjú Alan Watt-tal (kötelező videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem szoktam teljesen evidens és kiváló cikkekhez hozzászólni, de most meg kell tennem.
  Egy kiemelkedően értelmes és láthatóan nagyszerű emberrel készült ez a riport.
  A gondolkodással kapcsolatban, – nyilván a riport terjedelme miatt nem foglalkoztak ezzel mélységében -, azért tennék észrevételt. Ez így egy kicsit sablonos és egy „ébresztő” célú beszélgetésben nem is tanácsos így megfogalmazni. Az embereket nem arról szoktatják le elsősorban, hogy gondolkozzanak, hanem arról, hogy használják a logikájukat, és önállóan is kutassanak információk után.
  A fogyasztói társadalom tömeglényei gondolkodnak, de ezt a saját kis ügyeikre korlátozzák. Elsősorban a közösségi ügyekre gyártanak gondolkodási paneleket, amiket, ha szóba kerül az adott téma az emberek többsége egyszerűen beemel, ahogy az a riportban is elhangzik.
  A média határozza meg ugyanakkor azt is, hogy egyáltalán miről legyen szó.
  Mentségünkre szolgál viszont, hogy az elit mindent megtesz az emberek kifárasztása érdekében is, aminek elsődleges célja,a gondolkodásra rendelkezésre álló idő nagymértékű csökkentése.
  A szórakoztatás mellett ezt szolgálja a nagyfokú munkaterhelés, felesleges dolgok tanítása az ifjúságnak, az élethosszig tartó tanulás forszírozása stb.
  Mentségként szolgál továbbá az is, hogy nagyon sok az eltitkolt, hiányzó információ, ami nélkül az esetleges érdeklődő, elakad.
  Mindez azonban, elsősorban az emberi lustaság miatt válhatott valóra. Persze, a fiatalabb generációkat már így „idomítják” egy jó ideje. De!
  Elsősorban azonban, az egyént terheli a felelősség, hiszen egy ember gondolkodását valójában nem lehet leállítani.

  Kedvelés

  1. Ez egy hülye próbálkozás a befolyásolásra! A TV-én rádión
   van kapcsoló! De nézhetsz, hallgathatsz, olvashatsz bármit
   ha tudatod, lelkiismereted emberi szinten (eredendően bűnre
   születtél) tiszta akkor mi a probléma? Meghallgatom a
   sokszínűséget és levonom az egyszerűséget!
   A gazdag gazdagodni akar a szegény élni akar a középszerű
   meg tétovázik! De nem akar szegény lenni! Ebből mi lesz?
   Gondolkozz! Szavaztál Te már értelmes koldusra nincstelen
   zsenire tisztességes értelmes emberszerető átlag emberre?
   Szerintem általában jól menő iparosra vállalkozóra pénzügyileg
   stabil emberekre voksolsz! Emberileg milyen nem tudod, mellékes!
   Miből hogyan szerezte vagyonát? Ez lenne az elsődleges a mai
   kommunikáció szintjén ez már nem lenne probléma!
   Persze hazudni itt is lehetne de az adatok birtokában talán előfordulna
   hogy a környezete szembe köpné!

   Kedvelés

  2. Valóan a médiákon keresztül manipulálnak bennünket. EZ a legnagyobb tömegkommunikációs lehetőség az emberek agymosására.DE – ez nem akkor kezdődött, amikor a technika ezt lehetővé tette! Azoknak, akik több tízezer éve itt vannak a Földön és leigázták Mezopotámiát, és a Húsvét szigeteken is őket “dicsőíti” az Algol-terasz, Ők az emberek legfőbb befolyásolói! Semmiféle technikára nincs szükségük, hogy befolyásolják képességeikkel az emberek tudatát! Viszont – a technika fejlettségével ez sokkal egyszerűbb nekik. Ők ott vannak mindenütt különféle társaságokban, vezető helyeken és vezető tisztségben, és most nem egy hatalmas üzemre gondolok. Az Algol állócsillag, és a Drákó csillagkép egy bolygója a valódi otthonuk, bár ismerőseimemlítették a Rák-köd csillagképet is. Lélek nélküli, gonosz, sötét lények, – és nem egy Darth Wader van! – akik veszekedésekre, uszításra, egyenetlenségek szítására, háborúk kirobbantására, sötét vallási gyűlölködésre késztetik tudatuk manipulálásával az embereket. Totózhatunk, hogy akkor hol is tudják a legjobban befolyásolni az embereket. Talán az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban, a hadiiparban, a vallásokban, vagy az emberek tönkretevését szolgáló kábítószer”iparban”??? Pné. Julika.

   Kedvelés

 2. Én is köszönöm, hogy felkerült ez az anyag, és egyszerű emberek számára is hozzáférhető! Jól rámutatott a nagy manipulációs pontokra, a mai technikákra, amik ellen a nagy többség védtelen. Aki felfogja, miről van szó, az meg igencsak egyedül van. Mögüle is kirobbantották már a családot, és a munkahelye is bizonytalan. Pláne, ha kiderült, hogy értelmes, és főleg önállóan gondolkozik! Mindenütt az ilyenektől szabadulnak meg – hát most esett le, miért!!!

  Klári

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.