Humánerőforrás…

„Vannak mezők, Neo, végtelen mezők, ahol az emberi lények többé nem születnek. Termesztik őket.”

Idézünk a Hír Tv weboldaláról:

„A népességfogyás megállítása lehet a siker kulcsa

Réthelyi Miklós miniszter szerint a „legfontosabb erőforrásaink a gyermekeink”; Magyarország csak akkor lehet sikeres és gazdag, ha elegendő gyermek születik, ezért el kell távolítani az akadályokat a gyermekek születése elől. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium vezetője sorskérdésnek nevezte a népességfogyás megállítását, és jelezte: a kormány feladata megteremteni annak feltételeit, hogy a gyermektelenség ne jelentsen gazdasági előnyt a jövőben, illetve hogy el tudja fogadtatni, a gyerekre ne teherként, hanem „saját életünk egy újabb lehetőségeként” tekintsünk.”

Ej, de ismerős ez valahonnan! Hol is hallottuk már ezt egyszer? Megvan!

Viktor Viktortól egyik évértékelője alkalmából:

„…a gazdasági válság kezelésének egyetlen hatásos módja a gazdasági növekedés beindítása, szinte minden áron.”

„Minden egyes megszülető gyermek befektetés, amely sokszorosan meg fog térülni az országnak, amikor képzett és egészséges felnőtté válva munkát vállal, és részt vesz a javak előállításában.”

A szóhasználat az, amelyre ismételten szeretném felhívni mindenki figyelmét! Áras népeknek hítták a régiségben az olyan embereket, akiknek szemléletmódja ismerősen cseng, hogy úgy mondjam visszaköszön Viktor Viktor, valamint minisztere beszédmódjában.

A táncoslábú hazudozó pereputtyát menesztő régi-új kormányfő szóhasználata túlhaladta az „elgondolkodtató” jelzőt, szinte felkiáltójelként magasodik előttünk, akinek van füle a halláshoz, azonnal meghallja. Érdekessége ezeknek a legutóbbi beszédeinek, hogy azokban a megképződött helyzetekről úgy beszél, melyekben a magyarokkal ez meg az történt, a magyarok soha nem látott mértékű adósságnövekedést szenvedtek el, a magyarok így jártak, a magyarok úgy jártak, a magyarok emígy jártak. Soha nem azt mondja, hogy mi jártunk így, vagy úgy, mindig csak a magyarok. A kormányfő az utóbbi időkben beszédeiben mintha csak egy külső szemlélőként, kívülállóként mondana el egy történetet, amely rólunk szól, nekünk, azoknak, akiknél jobban senki sem tudja, mivel velünk történt, mi éltük át, mi szenvedtük meg. Mintha csak egy kívülálló, egy idegen mesemondó szórakoztatna, vagy traktálna bennünket történeteivel, függetlenül attól, kíváncsiak vagyunk-e rá, vagy sem. Mintha ő nem is közénk tartozna, nem magyar volna, csak kitűnően beszélné a nyelvünket. Jó Ha Figyelünk!

Visszatérve Réthelyi miniszter úr szavaira. A Hír Tv weboldalán olvasható hírben ugyan nem szerepel, de a „Kommentár nélkül” című videóbejátszásban arról is beszél a tárcavezető, hogy nem a régi értékekhez kell visszatérni, mert ott az egyén alá volt rendelve a közösségnek, hanem a mostani világot kell jobbá tenni, vagy valami ilyesmi. Nos, ez a múltat teljes egészében eltörölni talán nem, de félig eltörölni egészen biztosan akaró szemlélet az, ami megérteti az emberrel, hogy mi is az, ami itt alkotmányozás címén zajlik. Miért is nem áll szándékában még csak napirendre sem vetetni a Szent Korona jogfolytonosságának visszaállítását egy magát nemzetinek mondó pártnak, ráadásul kétharmados többség birtokában. De hát mit is várhatnánk egy olyan politikai érdektömörüléstől, ahol a gyermek már nem áldás, nem öröm, mindösszesen csak „legfontosabb erőforrás” vagy „befektetés, amely sokszorosan meg fog térülni az országnak”.

Hogy is mondta Morpheus, amikor Neo-t kalauzolta a valóság sivatagában?

„Vannak mezők, Neo, végtelen mezők, ahol az emberi lények többé nem születnek. Termesztik őket.”

Ilyen lenne hát a legújabb kori, a szavazófülkékben lezajlott forradalom humánerőforrás-gazdálkodása? Ennek a végén is cseppfolyósítják majd a holtakat, hogy intravénásan táplálhassák az élőket? Ki tudja? Hiszen már ma sem tudjuk, hogy mit eszünk és mit iszunk.

Mammon világának vazallusai lélek és feltétel nélkül tesznek meg mindent a profit érdekében. Mindezek fényében meglehetősen szürreális az a kijelentés, hogy az abortusztörvény nem szorul módosításra, mert azzal a többség elégedett. Mondják ezt a hatalom jelenlegi birtokosai a hatmillió elvégzett művi terhességmegszakítás után.

Járja mifelénk egy mondás a városi szóhasználatban: Akik támogatják az abortuszt, már mind megszülettek.

„Magyarország csak akkor lehet sikeres és gazdag, ha elegendő gyermek születik…” – mondja a nemzeti erőforrás minisztériumának első embere.

Figyeltek?

Arról egy árva szó nem sok, annyi sem esett, hogy mikor lehet boldog Magyarország, a Magyarországot lakó magyarok, a magyar nemzet! A siker időleges, a gazdagság mulandó, elherdálható. Miként földi porhüvelyünk is, romlandó, de a lelkünk örök. Az első és legfontosabb a lélekkel való törődés lenne, de Mammon világában az őt elvtelenül kiszolgálók nem engednek szárnyalni bennünket, magasztosabb eszmék követése helyett visszahúznak minket a rögvalóság mocsarába, pénztárfőkönyvi rubrikák precizitásába rendezve életünket.

Ahogy Morpheus mondta:

„Amint láttam ezt a tiszta, elborzasztó precizitást, rájöttem mennyire nyilvánvaló az igazság.

Vagy egy másik klasszikusból (A ragadozóból) vett mondattal azt is mondhatnám:

„Fogyóeszközök vagyunk.”

Félreértés ne essék, természetesen magam is kívánatosnak tartom a lélekszám gyarapodását, hiszen Európa többi országához hasonlóan, nálunk is öregszik a társadalom, amely folyamat ráadásul egy népességfogyással is párosul. Újra és újra a szemléletmód az, amire szeretném ráirányítani az igen tisztelt Olvasó figyelmét! Kicsit olyan ez, mint amit Vona Gábor a cigányok népszaporulatáról mondott. A rendszer sajátosságából adódóan az esetek tekintélyes többségében kizárólag az anyagi haszonszerzés motiválja a gyermekszülést. Az embernek óhatatlanul ez jut az eszébe, amikor Viktor Viktort vagy miniszterét hallgatja. A gyermek már nem öröm, nem áldás, csak a pénztári főkönyv bevételi rubrikájában szereplő összegek feljebb tornázására való praktikus megoldás. Erőforrás, meg kitűnően megtérülő befektetés. Ezért kell belőle minél több! (Csak épp azt nem teszik, hozzá, hogy eftársak, meg, hogy ötéves terv!) És nem Franciscótól halljuk ezeket a szavakat, hanem Viktor királytól és hű emberétől, a tárcavezető minisztertől.

A stílus maga az ember. A szavak sok mindent elárulnak azok számára, akik nemcsak hallgatják, de meg is értik a szavak valódi jelentését.

A fülkeforradalmárok beszédstílusában, az általuk használt retorikai fordulatokban tetten érhető, hol húzódik az a határ, ameddig van bátorságuk elmenni. Félő azonban, hogy az ún. polgári jólét anyagias szemléletű, a rendszer gyökeres megváltoztatása helyett csupán korlátozott, és könnyen visszarendezhető tessék-lássék átalakulása ide már nem lesz elegendő.

Magam, szembehelyezkedve a miniszter által mondottakkal, úgy gondolom, hogy pontosan a régi értékekhez kellene visszatérni, és nemcsak az alkotmányozás, hanem a mindennapi életvitel során is. A régiségben a természettel szerves kapcsolatban élt együtt az emberiség. Emberi léptékekben. Arányosan, egészséges egyensúlyban.

Humánerőforrás-gazdálkodás helyett lélek(újjá)építésre lenne szükség, de még pediglen íziben!

Egy ötlet, hogyan is kezdjük el:

Isten áldjon minden igaz, jó magyar embert!

1 öntudatos pécsi polgár

www.johafigyelunk.hu

Nemzeti InternetFigyelő

12 című bejegyzés “Humánerőforrás…” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “A táncoslábú hazudozó pereputtyát menesztő régi-új kormányfő ” hozta a sajat pereputtyat.
  Vitézyk, Orbán és egy Hankiss – vér(narancs)vonal
  http://kuruc.info/r/6/75630/

  “#9WARRIOR2010-02-13 08:37:46válasz erre
  Vitézy Dávid – állítása szerint – egyetlen korrupciós ügybe keveredett BKV-s cégvezetővel, így Fuzik Zsolttal sem ápol közeli barátságot, csak a felügyelőbizottsági és VEKÉ-s tisztségeiből adódó munkakapcsolatot tart velük. A BKV egykori fideszes fb-tagja a Nollal közölte: minden őt rágalmazóval szemben megteszi a büntetőfeljelentést – szól a hír.
  A Lauder Javnén végzett Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szóvivője, a BKV felügyelőbizottságának (fb) egykori, Fidesz által delegált tagja több szemtanú elmondása alapján márpedig Fuzik Zsolt Béla köcsöge.
  De, hogy a történet még izgalmasabb legyen, nézzük, Dávid kisasszony milyen szálon kapcsolódik Orbán Viktor családjához.
  Kiderül szépen lassacskán, amit amúgy is sejtettünk, mégpedig hogy a fővárosi cilibulikban minden párt és holdudvara benne van valamilyen módon. Orbán Anita a férjén keresztül, a Vitézy klán pedig Hankiss-Erdős Ágnes (Erdős Péter* lánya) és Vitézy László közös gyermeke, Vitézy Dávidkán keresztül, aki néhány évesen már a VEKE kis főnökeként a média egyik főszereplőjévé vált, és mondja akár hetente is a tutit. Dávidkából előbb-utóbb minisztert vagy minimum államtitkárt szeretnének csinálni a szülők. Buzeráns Dávidka nagybátyja az a Vitézy Tamás, a László testvére, aki a Helyi Théma c. lap tulajdonosa, és a minapi hírek szerint BKV-reklámra is kapott pénzeket a közösből. Vagyis szépen osztogattak egymásnak az elvtársak és az urak.
  A Vitézy klán egyébként nagyon nyomulós fajta. Vitézy László bent ül az ORTT-ben is, mint a pályázatokat elbíráló grémium egyik szakmai tagja. Hogy mekkora pénzek fölött diszponálnak, amikor filmek elkészítéséhez szavaznak meg sok százmilliót, azt csak sejtjük. Ezekben a szakmai bizottságokban megállapodnak a “különféle oldalak” szakértői, kiknek adnak pénzt, majd, ha az illető megkapja, ahogy az a pályáztatásoknál lenni szokott, valószínűleg valamennyit szépen vissza is oszt.
  Vitézy László a rendszerváltás előtt még együtt parolázott a komcsikkal, utána meg Szélessel, Libajnaival és Gyurcsótánnyal együtt szétlopták az állami vagyont. Ennek visszamenőleges feltárása szintén a Jobbik feladata lesz. Tehát miközben mindenki azt gondolja, hogy Dávidka a VEKE hőse, a téma szakértője, kiderült hogy szimplán rokoni kapcsolatainak köszönheti a BKV-s helyét.
  Vitézy Tamás különben a Helyi Thémához fideszes önkormányzatoktól is kap pénzt. Vitézy Zsófia pedig, aki Vitézy László lánya, a Magyar Nemzet kulturális rovatának vezetője, a HírTV műsorvezetője, és a Reform c. hetilap becsődöltetője. Nem éppen a szakma csúcsa, de hát ő az Orbán-rokon. A Vitézy-Erdős-Orbán klán összefonódása itt látható ábrázolva.”
  http://althir.org/index.php?com=article&id=487296

  A mai Magyar Nemzetben (5.oldalon) megjelent egy egesz oldalas szemelveny Nyilvanos az uj alkotmany tervezete cimmel.Profi modon befolyasolja az olvasot a “Munkatarsunktol” nevezetu szerzo.

  Így alakítanák át a kormánypártok az országot – Itt az új alkotmány tervezete
  http://www.origo.hu/itthon/20110309-a-fideszkdnp-alkotmanytervezete.html
  A fenti linken talalhato cikkben megadjak az alkotmany tervezet letolthetosegi helyet is.En letoltottem.Ez egy EU-s alkotmanytervezet,a magyar embereket valoban “EROFORRASKENT” kezeli.A magyar nemzethez kb.annyi koze van ennek a tervezetnek,mint volt a sztalini alkotmanynak a magyar nemzethez.Igaz,a sztalini alkotmany keszitoi es haszonelvezoi , valamint a mostani tervezet keszitoi es haszonelvezoi kozott nemcsak eszmei rokonsag,de valosagos,versegi rokonsag is talalhato.
  Mert vegulis a kommunizmus es a mostani liberalizmus egy torol fakadt/fakad.

  A tervezet igy indit:”ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART”.
  Nem tudom,melyik Istennek kellene megaldania a magyart,ugyanis a Fidesz-Kdnp 1990 ota bent ul a parlamentben,..es meg mindig nem aldotta meg az az Isten a magyart.Mivel,a 2010-es valasztasok elott a fideszes ,kdnp-s foguruk gyakran megfordultak bizonyos helyeken,hat gondolom,..az o Istenuk aldasat kerik a magyar nemzetre.

  Felsültek a zsidók a Best of Hitgyülivel: töröltették öt oldalról, most több mint ötven másikra töltöttük fel
  http://kuruc.info/r/22/61593/

  Csak erős idegzetűeknek! – csíkszeredai ?katolikus? elsőáldozás
  http://www.youtube.com/watch?v=lepteZrmY9k&feature=related

  Mi történik ha IGAZHITŰ ZSIDÓ és MUSZLIM emberek találkoznak? Kitor a BEKE!
  http://www.youtube.com/watch?v=ImXKl1cOCe4&feature=related

  De az az Isten nekunk,tobbsegi magyaroknak ,tudvalevo, nem aldast hoztak.Hoztak :1919-et, 1920-at,1948-1989 -et, 1990-2011 -et.
  Figyelmesen vegigolvastam es a videokat vegigneztem/hallgattam a “TAHSZ – Szövetség a magyar alkotmányosságért” topikban.
  https://internetfigyelo.wordpress.com/2011/03/10/tahsz-%E2%80%93-szovetseg-a-magyar-alkotmanyossagert/
  Meggyozodesem,hogy a magyar nemzet megmaradasat csakis a fenti videokon korvonalazott ,es nemzeti erzelmu alkotmanyjogaszok altal alaposan kidolgozott ,ALKOTMANY biztosithatja.Vagyis, VISSZA a GYOKEREKHEZ.Ennek mai.21.szazadi formajat ne a kommunista es liberalista leszarmazott alkotmanyjogasz adja meg,mert akkor magyar foldon magyar elet,magyar boldogulas sohasem lesz.Mar igy is a kalmarok markaban vagyunk.Kalmarokra magyar alkotmanyt bizni egyenlo a magyar nemzet ongyilkossagaval.
  Kivancsi vagyok arra,van-e harmadik elgondolas az alkotmanyozas modjara.

  Kedvelés

  1. A partok jonnek es mennek.A vilagpolitika szinpadan a politikai-gazdasagi erdekszovetsegek megalakulnak,majd elmulnak.Ilyen tobbek kozott a mostani EU is.DE a MAGYAR NEMZET MARAD.Itt,a Karpat-medenceben.Magyar nemzeti iranyitas alatt.Eppen ezert a Magyar Alkotmanyban semmilyen vonatkozasban nem jelenhet meg az EU.A kormanypartok alkotmanytervezeteben uton-utfelen deklaraljak az EU-hoz valo “husegunket”.Nem a kormanyparti mediakbol kell az informaciot szerezni,le kell tolteni a tervezet szoveget es figyelmesen vegigolvasni.
   Elhiszem,hogy Orban Viktor sokat tett az EU-ert.Csakhogy o a magyar namzet pillanatnyi kormanyfoje,tehat neki es csapatanak ELSORENDU KOTELESSEGE a magyar nemzet megmaradasat szem elott tartania.Orban Viktor hitvallasat/elkotelezettseget orszag-vilag ele tarta,akkor most mit varhatunk tole mi,a tobbsegi nemzet ?
   “#
   Idézet Orbán Viktortól

   Orbán Viktor:
   “A Likud egy nemzeti párt, kormányzópárt és
   nemzeti párt Izraelben. Mi is nemzeti párt vagyunk Magyarországon,
   az elveink is közel vannak egymáshoz, szeretnénk, hogyha
   a jövőben az együttműködésünk az még szorosabb
   lenne, mint a múltban volt. Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége”

   Izrael, 2005. június
   23.”
   Nos,”Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége”.Nagyon is ertjuk mi,akik nem betelepult Vilagpolgarok vagyunk.Oseink ezert a foldert eltek es haltak.Ez a magyar fold adott nekik kenyeret,megelhetest ugy,hogy dolgoztak rajta es ezaltal volt lehetseges az eletuk.A KALMAR jon-megy,profitot csinal maganak,olcson vesz,dragan ad el.Ebbol jol megel.Az emberi elet soha nem merheto profitban.A fidesz-kdnp arra hivatkozik,hogy az elmult 8 evben nem ok kormanyoztak.Ez igaz.De az elmult 8 ev profitszerzo,rablo,a nemzet eleterejet vegsokig megcsapolo torekveseknek,nemzetellenes buneinek ellenallhatott volna.No nem a kordonbontassal,sokkal inkabb a valodi ellenzeki szerep felvallalasaval es kovetkezetes vegigvitelevel.Sajnos,en erre semmi szandekot es cselekedetet nem lattam az elmult 8 evben,ezert alapos a gyanum,ez a szandek es cselekedet most sincs sehol.Legfeljebb a szavak szintjen,de annak mar itt,a tobbsegi magyarok kozul,egyre kevesebben hisznek.Hinni meg ugye a templomban kell.Ha megnezem a fenti videot es beleolvasok a video alatti hsz-ekbe,…hat mar a templom sem a regi.Affele multi-kulti,mint a kormanypartok alkotmanytervezete.
   Amire akar azt is mondhatnam:INTERNACIONALISTA.Azt hiszem,ebbol a nemzetnek mar epp elege van.

   Kedvelés

 2. Hogy mennyi HUMAN EROFORRASRA bukkantam!!
  Ez,szinte hihetetlen!

  “MÁRCIUS 10 – BŰNÖZŐ KÉPVISELŐK
  A többiek – a nagyhalak – nem a kőbányában dolgoznak, hanem az alkotmány (takonytákolmány) szövegét körmölik….

  Íme, az ország “krémje” MSZP- SZDSZ

  Lehetne az is a címe hogy ki-kicsoda? Ezekről vajon miért nincs szó a híradóban, origo-n stb…

  1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés előzetesben
  2. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben
  Nemzeti vagyonkezelő
  3. Wieszt János MSZP vesztegetés előzetesben
  4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6év jogerős börtön
  5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi őrizet
  6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés 6 év letöltendő börtön
  7. Fürst György MSZP hűtlen kezelés szabadlábon Terézváros védekezik
  8. Páva zoltán MSZP hűtlen kezelés szabadlábon komló védekezik
  9. Orbán István MSZP vesztegetés előzetesben
  10. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf.
  Államtitkár számtalan bűncselekmény és folyamatban lévő eljárások!
  11. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés eljárás alatt
  12. Herédi Dezső MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés Előzetesben
  Tiszaderzs vádemelés
  13. Gál István SZDSZ hűtlen kezelés megalapozott
  Balmazújváros gyanú,
  14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ személyes adatokkal pénzbírságra
  dombóvár visszaélés ítélve
  15 Kálmán András MSZP Hűtlen kezelés előzetesben
  16. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó. Börtön
  Salgótarján
  17. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélés Jogerős ítélet
  18. Gyurcsány Ferenc Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosolatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forintal
  19. Rácz Péter Magyar úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett
  20. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön
  Lendvai kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
  21. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
  22. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással űzérkedés 2 év börtön
  23. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben
  24. Pénzes Sándor Veres János Adócsalás jogerősen elítélve
  szponzora
  25. Hunvald György MSZP üzletszerűen, folytatólagosan előzetesben elkövetett vesztegetés, stb
  26. Nyékesi Béla MSZP 300milliós csalás Megalapozott gyanú
  27. Kálmán András MSZP hűtlen kezelés Megalapozott
  dunaújváros gyanúval nyomoznak
  28. Borovszki Tímea MSZP hűtlen kezelés Előzetesben
  29. Gál György MSZP üzletszerű,bűnszervezetben előzetes
  30. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalás letartóztatásban
  31 Hunvald György MSZP sikkasztás mind a hárman
  32. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselő az előző három díszpinty mellett előzetesben, vagy szabadlábon védekezve.
  33 ..Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés
  csalás megtörtént
  34. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbünti
  35. Weiszenberger L.MSZP hivatali befolyással jogerősen
  üzérkedés elítélve
  36. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerősen
  államtitkár számtalan más bűntett elítélve
  jelenleg is folynak a bűntető eljárások ellene
  37. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés
  38. Deme Gábor MSZP kettős gyilkosság előzetesben
  39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanuzás 800 forint
  Nyíregyháza pénzbünti
  40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfügesztett
  41. Hering Gyula MSZP 100 márkát lopott 1 év börtön
  Pécs az édesanyjától!!! Ez a legszebb!!!
  42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak
  43. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztás vádemelés közokirat hamisítás alatt
  44. Lados István MSZP Zuschlag ügy elitéltje. (körlevélből)
  A LEGÚJABB
  ENYVESKEZŰ
  A Blikk megírta, hogy Rákay Philip 40 milliós csalással vádolható, de ezt a Fideszes “művész” tagadja és be akarja perelni a lapot. Mivel a Blikk adatai általában helytállóak ezért vélhető, hogy a Blikknek nem kell aggódnia a per miatt. Előző blogunkban a művészúrnak számos sötét ügyét idéztük, lapok alapján. Kép: a művészúr

  Bejegyezte: glaborka dátum: 19:06
  Címkék: patkányköztársaság, zsidóbűnözés
  MÁRCIUS 10 – ZSIDÓKKAL SZEMBEN NEM MŰKÖDNEK A BÍRÓSÁGOK
  KETTŐS MÉRCE A BÍRÓSÁGOKON
  Ha ártatlan magyarokat kell elitélni a véleményük miatt, akkor a cionista bíróságok a legnagyobb bűntetéseket szabják ki. Pl. Budaházy és politikai fogolytársai esetében, vagy a Magyar Gárda elleni perekben és a sort még a végtelenségig folytathatnánk. De ha zsidó bűnözőkről, terroristákról van szó, akkor a bíróságok ólom lábakon cammognak és úgy viselkednek mintha az erős mágneses tér miatt lebénultak volna. Alább két jellemző eset.
  „ÁVH-ÁS ORSZÁGBAN ÉLÜNK”
  Császár Előd (képen a Blikkből a tárgyalásán) nemcsak a tévés mocskairól híresült el, hanem attól is, hogy elgázolt egy vétlen rendőrautóst, aki meghalt és a végén fölmentették. Császár anyja az az ÁVO-s tiszt volt a belügyminisztériumban, aki azt nyilatkozta hivatalosan 1994-ben, hogy az ÁVH-nál nem történtek kínzások. „1998. december 17-én a Szilágyi Erzsébet fasorban Császár közel 100 km/óra sebességgel haladt. Előd nem kapta meg méltó büntetését, hiszen a rendőrség nem csukta rács mögé, pedig a balesetet követő vizsgálatok során még marihuánaszármazékot is találtak a vérében. Azt azonban nem tudták bebizonyítani, hogy az énekes drog hatása alatt állt, amikor a baleset bekövetkezett.” – szólt a Blikk cikke (2010/4/27) Kép: MTI

  Mostantól szabadon járhat-kelhet Kulcsár Attila
  Nyolc év után jogerősen megszüntetett Kulcsár Attila ellen minden kényszerintézkedést a Fővárosi Bíróság (FB) a megismételt elsőfokú büntetőper pénteki tárgyalásán. (MN, 2011. február 11.) Eredetileg, nyolc éve még Kulcsárt 130 milliárd Ft ellopásával vádolták…”
  http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

  Kedvelés

  1. A kormanypartok Alkotmany tervezete szerint ugyanilyen “jogrendszerben”szeretnenek szeretnenek tovabbra is elni,…OK!
   De NEM a MAGYAR NEMZET !A vilagpolgarokat kiveve,hisz nekik lehetseges (?) az egesz vilag..a hazajuk,..es a szolgajuk.

   Kedvelés

   1. Sosem ertettem,mi szukseg van a 10 millios Magyarorszagban egy nagy rakas politikus es kommunikacios “szakember” kepzesere.Az alabbi idezet megadja erre a valaszt:

    “”Még sohase volt a tömegszuggesztió olyan hatásos, még sohase rendelkeztek a manipulálók olyan hatékony, tudományos tapasztalatokra épített propaganda technikával, olyan beható tömegkommunikációs eszközökkel, mint ma.”
    (Konrád Lorenz)
    NEMZETEK MEGSEMMISÍTÉSÉRŐL

    “A nemzeteket úgy likvidálják – mondta Hübl -, hogy legelőször elveszik emlékezetüket. Megsemmisítik könyveiket, műveltségüket, történelmüket. És valaki másféle könyveket ír, más műveltséget nyújt, és másfajta történelmet gondol ki nekik. A nemzet aztán lassan elfelejti múltját és nem érti jelenét. A környező világ még sokkal hamarabb felejt.
    Hát a nyelv? Azt minek vennék el tőlük? Puszta folklórrá válik, és előbb-utóbb természetes halállal kimúlik.” (Milán Kundera: A nevetés és felejtés könyve, Európa, Bp. 1998. 201-202. oldal)”
    http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/figyelemre-melto-irasok/1259.html

    Nos,a kituzott celt mar majdnem elertek/vagy tan el is ertek?

    Ezert nem kellett a jol kepzett/fegyelmezett/erkolcsos altalanos iskolas,kozepiskolas.

    Ezert lehetett a tanart szidni,rosszabbik esetben meg is verni.Meg rosszabb esetben agyonverni.

    Ezert epitettek le a valamikori jo szinvonalu szakmunkaskepzest is.

    Ezert szamoltak fel a haza honvedelmet,mert az a hazaszeretetet is jelentette,ha elethivatasnak tekintette a magyar fiatal.

    Ezert lehet meg most is “jogszeruen”kikaparni a magyar magzatokat,pedig a nem kivant ,-ezert csak “terhesseg”- mas modon is elkerulheto.

    Ezert kellett a massagot propagalni,abbol biztos nem szuletik magyar elet(nepnyelven:a buzik).

    Ezert kellet a drogokra raszoktatni a magyar fiatalokat,mert “joguk van”teljesen ertelmetlenul elniuk.

    A fidesz-kdnp alkotmanytervezete is tele van “jogokkal”.
    Amolyan internacionalista-globalista-liberalista-EUsiszta jogokkal.

    Eszembe jut a VIP-es egeszsegugyi ellatasban reszesulo Horn Gyula,a “klasszikus”:

    Lehet,hogy NEM ERKOLCSOS,de JOGSZERU!

    Az otthonukat elveszitett/elveszito, devizahiteles/kozmutartozasos magyar csaladok legfeljebb majd azzal “vigasztalodhatnak”,hogy:
    Amit velunk tettek,az lehet,hogy NEM ERKOLCSOS,de JOGSZERU ?!?!

    Kerem a Magyarok Istenet adja megelnem:csak az a jogszeru,ami ERKOLCSOS.

    Adjon eleg turelmet es bolcsesseget minden igaz magyarnak,hogy ne egymas ellen (polgarhaboru,testverhaboru),hanem EGYMASSAL VALLVETVE,a HAZAERT,a MAGYAR MEGMARADASERT tudjon kuzdeni, es ha kell,akkor harcolni.

    Igaz szeretettel:a hosszunicknevu

    Kedvelés

   2. “Koszonom,hogy eszrevettek!A kormanypartok 4 evente valthatjak egymast.A NEMZET EROFORRASAI FELETT HATALMAT GYAKORLOK meg 8-10 evig pozicioban maradnak.Jol ki van ez talalva.Nem biznak semmit a veletlenre.A magyar embernek elobb-utobb eszre kell mar vennie:eros KALMAR MARKOK szoritjak a nemzet eroforrasait tartalmazo bukszat.Itt a cirkusz 21 eve megy.A hozzavalo kenyer meg mar fogytan.Gondolkozni kellene a magyarnak,de ahhoz csendre van szukseg.Hogy atgondolja,megertse a helyzetet.
    Tenyleg olyan ostobak voltunk,hogy elhittuk:nem mi alljuk a szamlat?Az igaz,nem mi fogyasztottunk.De a szamlat az atvert nep fizeti.Hadd hoborogjon a nep.Addig sem azzal foglalkozik:kiknek,hogyan,mikor jatszottak at (el ) a magyar nemzet vagyonat/eroforrasait.Szoval,errol …pszt…nem beszelni…A szemelyi felelossegrol meg plane nem.
    Megoldas?Nem tudok (en sem).
    Amit gondolok a fenti tervezetrol:ez , egy piros-feher-zold masnival atkotott nemzetirto program.Vagy,ha tetszik,project.”

    “A Magyar Feltámadás előtt áll Nemzetünk
    Posztolta Dr.Mátyás István 11:04 Hozzászólások (0) csütörtök, március 10. 2011

    A Fidesz tegnap nyilvánosságra hozta „Alkotmány-tervezetét”, amely első átolvasásban is érzékelhetően egy nemzeti mázzal bekent Liberális Diktatúra, a négy liberális alapelven álló EU birodalmi diktátumának, a Lisszaboni Szerződésnek a végrehajtási utasítása.

    Kozmopolita és nem Magyar.

    Az, hogy a FIDESZ és KDNP parlamenti képviselői közül lesz-e tizenegy, aki választói érdekeinek megfelelően nemmel szavaz, és ezzel megbuktatja a nemzeti érdekeinket semmibe vevő Diktátumot, nem valószínű, hiszen ők pártjuknak zsoldosai és nem az egyetemes magyarság honvédjei.

    Ezért Hazánk, Nemzetünk és önmagunk megmentése érdekében a Szent Korona iránymutatásával összehangolt önvédelmi feladatot kell végeznünk, Felszabadító Mozgalomként.

    Húsvétig a Magyar Lelket kell feltámasztanunk önmagunkban. Ennek eszköze a hatalom leleplezése és a Szent Korona Értékrend megismertetése. A Párhuzamos Alkotmányozási folyamat ennek alázatos szolgája.

    Minden magyar ember terjessze, bárhol él a világon: a Magyar Feltámadás Jeruzsálemi Útját kell végigjárnia úgy, hogy minden nap egy órát szán önmaga feltámasztására, azzal, hogy otthonában vagy a Feltámadás Útjának egy-egy állomásán személyes részvételével befogadja a Szent Korona Értékrendjét.

    Húsvéttól a Feltámadt Magyar Nemzet „Testet ad az Igének”: saját közösségéből építi fel a Szent Korona Országát, amely mintát ad minden embernek az emberi életre.

    Nagyboldogasszony napján a Feltámadt Magyar Nemzet egységben tesz hitvallást a Szent Koronát értünk és nevünkben viselő Boldogasszonyunk előtt, aki kegyelméből visszanyerjük ezeregyszáz év után újra Magyarságunkat.

    Ehhez kérem a Magyarok Istenének erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét.

    Így lesz!

    Kelt Szegeden, 2011. Kikelet havának 10. napján.

    A krisztusi örök Értékrend szerinti magyar szeretettel:

    Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
    Címkék:
    Hozzászólás (0)
    Van Blogger.hu regisztrációm, úgyhogy inkább azt használnám, vagy még nincs, de szívesen csinálnék egyet, és azzal szólnék hozzá.
    Név:

    http://drmi.blogger.hu/2011/03/10/a-magyar-feltamadas-elott-all-nemzetunk

    http://radicalpuzzle.blogspot.com/2011/03/az-uj-alkotmanytervezetrol.html

    Kedvelés

   1. Erre az egyuttes 100 %-os szavazasra meg mindig nem talaltam kielegito magyarazatot.

    “A Magyar Köztársaság területén szolgálati céllal tartózkodó külföldi fegyveres erők, valamint a Magyar Köztársaság területén felállított nemzetközi katonai parancsnokságok és állományuk nyilvántartásáról, valamint jogállásukhoz kapcsolódó egyes rendelkezésekről”

    Csak nem HAZANK MEGSZALLASARA adtak aldasukat a honatyak?

    “A Magyar Köztársaság területén szolgálati céllal tartózkodó külföldi fegyveres erők, valamint a Magyar Köztársaság területén felállított nemzetközi katonai parancsnokságok és állományuk nyilvántartásáról, valamint jogállásukhoz kapcsolódó egyes rendelkezésekről kormány(honvédelmi miniszter) részletes vitára bocsátás
    Igennel szavazott képviselők
    Képviselő Frakció
    Ágh Péter Fidesz
    Dr. Ángyán József Fidesz
    Arnóth Sándor Fidesz
    B Nagy László Fidesz
    Babák Mihály Fidesz
    Bábiné Szottfried Gabriella Fidesz
    Dr. Bácskai János Fidesz
    Balázs József Fidesz
    Balla György Fidesz
    Balla Mihály Fidesz
    Balog Zoltán Fidesz
    Balogh József Fidesz
    Dr. Balsai István Fidesz
    Bánki Erik Fidesz
    Bányai Gábor Fidesz
    Bartos Mónika Fidesz
    Bebes István Fidesz
    Becsó Zsolt Fidesz
    Bencsik János Fidesz
    Berényi László Fidesz
    Bíró Márk Fidesz
    Bodó Imre Fidesz
    Dr. Bohács Zsolt Fidesz
    Dr. Bóka István Fidesz
    Boldog István Fidesz
    Borbély Lénárd Fidesz
    Borkai Zsolt Fidesz
    Brájer Éva Fidesz
    Dr. Braun Márton Fidesz
    Dr. Budai Gyula Fidesz
    Csampa Zsolt Fidesz
    Csenger-Zalán Zsolt Fidesz
    Cseresnyés Péter Fidesz
    Dr. Cser-Palkovics András Fidesz
    Csizi Péter Fidesz
    Csöbör Katalin Fidesz
    Czerván György Fidesz
    Dr. Czira Szabolcs Fidesz
    Dr. Czomba Sándor Fidesz
    Czunyiné Dr. Bertalan Judit Fidesz
    Dr. Daher Pierre Fidesz
    Dr. Dancsó József Fidesz
    Dankó Béla Fidesz
    Demeter Ervin Fidesz
    Demeter Zoltán Fidesz
    Dióssi Csaba Fidesz
    Dr. Dorkota Lajos Fidesz
    Ékes Ilona Fidesz
    Ékes József Fidesz
    Erdős Norbert Fidesz
    Farkas Flórián Fidesz
    Farkas Sándor Fidesz
    Farkas Zoltán Fidesz
    Dr. Fazekas Sándor Fidesz
    Fejér Andor Fidesz
    Dr. Fónagy János Fidesz
    Font Sándor Fidesz
    Földesi Gyula Fidesz
    Fülöp István Fidesz
    Gajda Róbert Fidesz
    Gelencsér Attila Fidesz
    Dr. Gruber Attila Fidesz
    Gulyás Dénes Fidesz
    Gulyás Gergely Fidesz
    Dr. Gyimesi Endre Fidesz
    Gyopáros Alpár Fidesz
    Győrffy Balázs Fidesz
    Dr. György István Fidesz
    Gyutai Csaba Fidesz
    Hadházy Sándor Fidesz
    Halász János Fidesz
    Hanó Miklós Fidesz
    Dr. Heintz Tamás Fidesz
    Dr. Hende Csaba Fidesz
    Herman István Ervin Fidesz
    Hirt Ferenc Fidesz
    Dr. Hollósi Antal Gábor Fidesz
    Dr. Hoppál Péter Fidesz
    Horváth István Fidesz
    Dr. Horváth János Fidesz
    Horváth László Fidesz
    Dr. Horváth Zsolt Fidesz
    Dr. Horváth Zsolt (Veszprém) Fidesz
    Dr. Hörcsik Richárd Fidesz
    Dr. Illés Zoltán Fidesz
    Prof. Iván László Fidesz
    Ivanics Ferenc Fidesz
    Jánosiné Dr. Bene Ildikó Fidesz
    Kapus Krisztián Fidesz
    Kara Ákos Fidesz
    Dr. Karakó László Fidesz
    Dr. Kerényi János Fidesz
    Kiss Attila Fidesz
    Dr. Kocsis Máté Fidesz
    Koncz Ferenc Fidesz
    Kontrát Károly Fidesz
    Kontur Pál Fidesz
    Koszorús László Fidesz
    Kovács Ernő Fidesz
    Kovács Ferenc Fidesz
    Dr. Kovács Ferenc Fidesz
    Dr. Kovács József Fidesz
    Kovács Péter Fidesz
    Dr. Kovács Zoltán Fidesz
    Kozma Péter Fidesz
    Kőszegi Zoltán Fidesz
    Kővári János Fidesz
    Kövér László Fidesz
    Kubatov Gábor Fidesz
    Kucsák László Fidesz
    Kulcsár József Ferenc Fidesz
    Dr. Kupcsok Lajos Fidesz
    Dr. Kupper András Fidesz
    L. Simon László Fidesz
    Lakatosné Sira Magdolna Fidesz
    Dr. Láng Zsolt Fidesz
    László Tamás Fidesz
    Lasztovicza Jenő Fidesz
    Lázár János Fidesz
    Lezsák Sándor Fidesz
    Lipők Sándor Fidesz
    Lukács László Fidesz
    Mágori Józsefné Fidesz
    Magyar Anna Fidesz
    Manninger Jenő Fidesz
    Márton Attila Fidesz
    Dr. Matolcsy György Fidesz
    Dr. Mátrai Márta Fidesz
    Meggyes Tamás Fidesz
    Menczer Erzsébet Fidesz
    Dr. Mengyi Roland Fidesz
    Mihalovics Péter Fidesz
    Dr. Mikola István Fidesz
    Dr. Molnár Ágnes Fidesz
    Dr. Molnár Attila Fidesz
    Nagy Csaba Fidesz
    Dr. Nagy Gábor Tamás Fidesz
    Nagy István Fidesz
    Dr. Nagy István Fidesz
    Németh Szilárd István Fidesz
    Németh Zoltán Fidesz
    Németh Zsolt Fidesz
    Nógrádi Zoltán Fidesz
    Dr. Nyitrai Zsolt Fidesz
    Obreczán Ferenc Fidesz
    Dr. Ódor Ferenc Fidesz
    Dr. Orbán Viktor Fidesz
    Örvendi László Fidesz
    Pánczél Károly Fidesz
    Dr. Papcsák Ferenc Fidesz
    Patay Vilmos Fidesz
    Dr. Pesti Imre Fidesz
    Pichler Imre László Fidesz
    Pintér László Fidesz
    Pócs János Fidesz
    Pogácsás Tibor Fidesz
    Pokorni Zoltán Fidesz
    Polics József Fidesz
    Dr. Pósán László Fidesz
    Potápi Árpád János Fidesz
    Dr. Puskás Imre Fidesz
    Rácz Róbert Fidesz
    Dr. Répássy Róbert Fidesz
    Révész Máriusz Fidesz
    Riz Gábor Fidesz
    Riz Levente Fidesz
    Rogán Antal Fidesz
    Román István Fidesz
    Rónaszékiné Keresztes Monika Fidesz
    Sági István Fidesz
    Schmidt Csaba Fidesz
    Sebestyén László Fidesz
    Dr. Selmeczi Gabriella Fidesz
    Dr. Simon Miklós Fidesz
    Simonka György Fidesz
    Szabó Csaba Fidesz
    Dr. Szabó Erika Fidesz
    Dr. Szabó Tamás Fidesz
    Szabó Zsolt Fidesz
    Dr. Szakács Imre Fidesz
    Szalay Ferenc Fidesz
    Dr. Szalay Péter Fidesz
    Szatmáry Kristóf Fidesz
    Szedlák Attila Fidesz
    Szekó József Fidesz
    Székyné Dr. Sztrémi Melinda Fidesz
    Szijjártó Péter Fidesz
    Szólláth Tibor Zoltán Fidesz
    Dr. Szűcs Lajos Fidesz
    Talabér Márta Fidesz
    Tállai András Fidesz
    Tamás Barnabás Fidesz
    Dr. Tapolczai Gergely Fidesz
    Tasó László Fidesz
    Tessely Zoltán Fidesz
    Dr. Tiba István Fidesz
    Tiffán Zsolt Fidesz
    Dr. Tilki Attila Fidesz
    Tóth Ferenc Fidesz
    Tóth Gábor Fidesz
    Dr. Tóth József Fidesz
    Törő Gábor Fidesz
    Dr. Turi-Kovács Béla Fidesz
    Ughy Attila Fidesz
    V. Németh Zsolt Fidesz
    Vantara Gyula Fidesz
    Varga Gábor Fidesz
    Dr. Varga István Fidesz
    Varga József Fidesz
    Varga Mihály Fidesz
    Vargha Tamás Fidesz
    Dr. Vas Imre Fidesz
    Vécsey László Fidesz
    Vigh László Fidesz
    Vincze László Fidesz
    Dr. Vinnai Győző Fidesz
    Dr. Vitányi István Fidesz
    Dr. Völner Pál Fidesz
    Wintermantel Zsolt Fidesz
    Wittner Mária Fidesz
    Dr. Zombor Gábor Fidesz
    Dr. Zsiga Marcell Fidesz
    Zsigó Róbert Fidesz
    Dr. Baja Ferenc MSZP
    Baracskai József MSZP
    Boldvai László MSZP
    Burány Sándor MSZP
    Ficsor Ádám MSZP
    Dr. Garai István Levente MSZP
    Gőgös Zoltán MSZP
    Göndör István MSZP
    Gúr Nándor MSZP
    Harangozó Gábor MSZP
    Dr. Harangozó Tamás MSZP
    Dr. Hiller István MSZP
    Horváth András Tibor MSZP
    Dr. Ipkovich György MSZP
    Dr. Józsa István MSZP
    Juhász Ferenc MSZP
    Káli Sándor MSZP
    Kiss Péter MSZP
    Kovács László MSZP
    Kovács Tibor MSZP
    Dr. Lamperth Mónika MSZP
    Lendvai Ildikó MSZP
    Dr. Molnár Csaba MSZP
    Dr. Molnár Zsolt MSZP
    Dr. Nemény András MSZP
    Nyakó István MSZP
    Pál Béla MSZP
    Pál Tibor MSZP
    Simon Gábor MSZP
    Dr. Simon Gábor MSZP
    Sós Tamás MSZP
    Dr. Steiner Pál MSZP
    Szabó Imre MSZP
    Szabó Vilmos MSZP
    Dr. Szanyi Tibor MSZP
    Dr. Szekeres Imre MSZP
    Tóbiás József MSZP
    Dr. Tóth József MSZP
    Tukacs István MSZP
    Dr. Vadai Ágnes MSZP
    Dr. Varga László MSZP
    Varga Zoltán MSZP
    Dr. Veres János MSZP
    Vitányi Iván MSZP
    Dr. Apáti István Jobbik
    Balczó Zoltán Jobbik
    Balla Gergő Jobbik
    Bana Tibor Jobbik
    Baráth Zsolt Jobbik
    Bertha Szilvia Jobbik
    Bödecs Barna Jobbik
    Dúró Dóra Jobbik
    Egyed Zsolt Jobbik
    Farkas Gergely Jobbik
    Ferenczi Gábor Jobbik
    Dr. Gaudi-Nagy Tamás Jobbik
    Dr. Gyenes Géza Jobbik
    Gyöngyösi Márton Jobbik
    Dr. Gyüre Csaba Jobbik
    Hegedűs Tamás Jobbik
    Kepli Lajos Jobbik
    Korondi Miklós Jobbik
    Kulcsár Gergely Jobbik
    Dr. Lenhardt Balázs Jobbik
    Magyar Zoltán Jobbik
    Mirkóczki Ádám Jobbik
    Németh Zsolt Jobbik
    Novák Előd Jobbik
    Dr. Nyikos László Jobbik
    Pörzse Sándor Jobbik
    Rozgonyi Ernő Jobbik
    Samu Tamás Gergő Jobbik
    Schön Péter Jobbik
    Dr. Staudt Gábor Jobbik
    Szabó Gábor Jobbik
    Szávay István Jobbik
    Szilágyi György Jobbik
    Vágó Sebestyén Jobbik
    Varga Géza Jobbik
    Volner János Jobbik
    Vona Gábor Jobbik
    Z. Kárpát Dániel Jobbik
    Zagyva György Gyula Jobbik
    Zakó László Jobbik
    Dr. Aradszki András KDNP
    Bagdy Gábor KDNP
    Básthy Tamás KDNP
    Bús Balázs KDNP
    Firtl Mátyás KDNP
    Földi László KDNP
    Habis László KDNP
    Dr. Hargitai János KDNP
    Harrach Péter KDNP
    Hoffman Pál KDNP
    Dr. Hoffmann Rózsa KDNP
    Kalmár Ferenc András KDNP
    Karvalics Ottó KDNP
    Dr. Lanczendorfer Erzsébet KDNP
    Dr. Latorcai János KDNP
    Dr. Lukács Tamás KDNP
    Michl József KDNP
    Móring József Attila KDNP
    Dr. Nagy Andor KDNP
    Dr. Nagy Kálmán KDNP
    Pálffy István KDNP
    Dr. Puskás Tivadar KDNP
    Dr. Rétvári Bence KDNP
    Dr. Rubovszky György KDNP
    Dr. Salamon László KDNP
    Sáringer-Kenyeres Tamás KDNP
    Dr. Semjén Zsolt KDNP
    Dr. Seszták Miklós KDNP
    Seszták Oszkár KDNP
    Dr. Simicskó István KDNP
    Soltész Miklós KDNP
    Spaller Endre KDNP
    Dr. Stágel Bence KDNP
    Szászfalvi László KDNP
    Dr. Tarnai Richárd KDNP
    Varga László KDNP
    Dr. Vejkey Imre KDNP
    Dr. Dorosz Dávid LMP
    Ertsey Katalin LMP
    Jávor Benedek LMP
    Karácsony Gergely LMP
    Kaufer Virág LMP
    Kukorelly Endre LMP
    Mile Lajos LMP
    Osztolykán Ágnes LMP
    Scheiring Gábor LMP
    Dr. Schiffer András LMP
    Szabó Rebeka LMP
    Szabó Timea LMP
    Szilágyi László LMP
    Szilágyi Péter LMP
    Vágó Gábor LMP
    Ivády Gábor független
    Pősze Lajos független
    Dr. Szili Katalin független

    Találatok száma : 1

    Vissza a honlapra ”

    http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2011.02.28.17:09:21&p_szavkepvszav=I&p_ckl=39

    Remelem,ez meg a kormanypartok alkotmanyozasa elott kiderul.

    Mas.
    Lehet,hogy ujabb EROFORRASOKRA bukkanunk?Esetleg kiderul az,miert szavaztak egyontetuen a parlamenti partok es parton kivuliek (fuggetlen ??????) a fenti tema (MEGSZALLAS ????) kapcsan?Nem tudom,de nagyon varom mar azt,hogy kideruljon:

    Ki a valoban magyar es ki az,aki csak magyarul beszel (vagy meg azt se).

    Leleplező könyv készül a Jóbbikról? Ideje volt.
    http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=1825#comments

    erdekes ez is…,hogyis van ez…?…

    FAJVÉDELEM IZRAELBEN?
    «Ha a zsidóság megmaradása forog kockán,
    akkor az erkölcsnek semmi helye nincs»
    http://www.hazankert.com/200805_cion-naci-fajvedelem.html

    …ez is erdekes…

    …a NEMZETEK MEGSEMMISÍTÉSÉRŐL.

    “Még sohase volt a tömegszuggesztió olyan hatásos, még sohase rendelkeztek a manipulálók olyan hatékony, tudományos tapasztalatokra épített propaganda technikával, olyan beható tömegkommunikációs eszközökkel, mint ma.”
    (Konrád Lorenz)

    “A nemzeteket úgy likvidálják – mondta Hübl -, hogy legelőször elveszik emlékezetüket. Megsemmisítik könyveiket, műveltségüket, történelmüket. És valaki másféle könyveket ír, más műveltséget nyújt, és másfajta történelmet gondol ki nekik. A nemzet aztán lassan elfelejti múltját és nem érti jelenét. A környező világ még sokkal hamarabb felejt.
    Hát a nyelv? Azt minek vennék el tőlük? Puszta folklórrá válik, és előbb-utóbb természetes halállal kimúlik.” (Milán Kundera: A nevetés és felejtés könyve, Európa, Bp. 1998. 201-202. oldal)
    http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/figyelemre-melto-irasok/1259.html

    Mar csak azt kerem a tisztelt nemzettarsaimtol,gondoljak vegig:

    Mi is tortent a nemzetunkkel, mifele kormanyoztak a nemzet hajojat az elmult 21 evben (fizikailag,szellemileg,erkolcsileg,stb.)?
    Csoda,hogy meg egyaltalan elunk!
    Na nem a fehergalleros,a feketegalleros es a politikusi/gazdasagi bunozok!Mert ok elnek,es eleg jol.Hogy egy klasszikust idezzek,amugy szabadon:

    Lehet, hogy NEM ERKOLCSOS ,de JOGSZERU!!!!!!

    Hat,ezert nem szabad a politikusokra es a holdudvarukra bizni az alkotmanyozast!

    Kedvelés

 3. Meg mindig:az ALKOTMANYROL (letoltheto valtozat!)

  A TÉT MAGYARORSZÁG
  Konferencia az alkotmányról

  Zétényi Zsolt

  Herceg Eszterházy Antal

  Bencze Izabella

  Tanka Endre

  Raffay Ernő

  Varga István

  Liszt Ferenc: Tell Vilmos kápolnája – Várallyay Fülöp

  Pozsgai Imre

  Tóth Zoltán József

  Palkovics ImreGergely István

  Duray Miklós

  Kelemen András

  Jelenczky István – Molnár V. József: Üzenet a Nemzethez
  http://utolag.com/A_tet_Magyarorszag.htm

  Kedvelés

 4. Elgondolkodtato hsz-ek,…igy , a kormanypartok altal atverni akart alkotmanyozas…kozben..

  “bezonyám, hogy az, az amerikai rassz tipikus képviselője. Legalábbis ha megnézed milyen amerikaiakat mutogatnak a tévében (mindegy, hogy hírek vagy film) nagyjából ilyenek. Ha egy elég egyértelmű rassz-jellegű USA diplomata azt mondja, hogy “Magyarország fontos az USA-nak”, akkor nem a magyarokról beszél és nem is az USA-ról – hanem az ottani meg az itteni zsizsikekről. Róluk szól az egész történelem, nem? A történelem vége biztos, hogy róluk fog szólni…”

  “Félelmetes jövő elé nézünk a” fontosságunk” miatt.
  Át van engedve gordonéknak Kelet-Európa valamennyi országa északtól délig. Azután persze, hogy simon felvásárolta a területek nagy részét. Milyen gyenge vagyok földrajzból. Nem is tudtam, hogy az amerikai határ itt van Európa közepén. Lehet, hogy már hadüzenet is küldtünk csatlósként vologyának?”

  “Fontos ám Amcsinak a magyar és szlovák gázvezeték. Magyarul!-Fontos az amcsi-cion számára a profit, tulajdon, a jövőbeni hatalom s ezért, minden követ megmozgat, hogy gyengítse az orosz befolyást s minél több volt szoci országot hangoljon az oroszok ellen.
  Hogy ütköző zóna leszünk?! Nem kérdés.”
  http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=1820#comments
  http://kitekinto.hu/europa/2011/03/10/fontosak_vagyunk_az_egyesult_allamoknak/

  …Azt hiszem,en nem akarom:a magyar nemzet az USA,az OROSZ vagy a CION agyutolteleke legyen.

  Politikusokra es a gazdasagi holdudvarukra semmi,a magyar nemzet egeszet erinto dontest,nem szabad rabizni.Ok majd elhuzzak a csikot,a boszme csaladja mar kikoltozott,..mi meg itt maradunk az altaluk osszehozott trutymoban.

  A mi eletunk az igazi humaneroforras!Es ezt ne adjuk oda “nekik”!

  Kedvelés

 5. Kedves “Az igazat…..”!
  Ön fáradhatatlan,és egyben felülirhatalan,hiszen annyi mindent tett fel az oldalra,hogy “csak győzzük olvasni”,amit magam részéről részben meg is tettem,mivel az időm-mint mindannyiunknak-véges,és mással is kell foglalkozni.Nem csak az internet létezik.Aki eddig is tudott gondolkodni,az tudja,hogy amiket itt olvashatunk az igaz,és van ami -számomra legalábbis- megdöbbentő.Úgy hogy köszönöm kitartó,és agymozgató irásait,és a linkeket,amit csatolt.Nem kis munka volt,minden elismerésem.

  Kedvelés

 6. “Humán erőforrás….”
  Emberi energia, tartalék, stb. Talán nem túl nagy “offolás” ha most az írás címébe “kötök bele” most. Mert a lényeges itt is benne lesz.
  Emberi erőforrás, erő-tartalék az is amikor JUlis néni kimegy a térre “csujjogatni”-mert a Remény élteti.. Vagy a számtalan, szorgos hangyaként ténykedő aktivista, akik egy ÜGY előre vitelében szorgoskodnak. Vagy a reménykedő, a nemzet szolgálatában tenni akaró naív ember aki még kevéske pénzét is összekuporgatja egy tanfolyamra, olyan diplomában reménykedve ezért, aminek birtokában majt TEHET is valamit. Aztán kiderül, hogy egy feneketlen lyukba dobta pénzét, mert jogi és gyakorlati vonatkozásban SEMMIT nem kap érte… De ugyanígy, amikor reszkető kezek az agyon-használt de általában inkább üresen tátongó pénztárcából kaparják elő az utolsót, hogy adományaikkal, támogatásukkal….
  Lehet az “mezei tüntetgető” aki a jelenlétével és személyével a LÉTSZÁMOT erősíti, vagy akár műalkotás-számba menő dolgok “elkövetője”:
  EGY valamiben mindannyian közösködnek: INGYEN, a hit és a remény szellemében teszik azt, bízva valamiben..
  És a másik, ami közös mindannyiukban: hogy adományaikból, jelenlétükből, cselekedeteikből aztán mások profitálnak, és élnek is meg nagyon sokszor egész rendesen… Miközben a reményeket, a bizalmat dehogy is váltják valóra.. Általában soha… A lényeg a saját kis szemétdombjuk, ahol jókat kukorékolhatnak. Mire, miért is?
  Akár csak azért, hogy újabb “híveket” szerezzenek, akiknek erejéből, forrásaiból aztán megint mehet a bicikli tovább.
  És itt aztán teljesen mindegy, hogy a sok sárga csillagos kék zászlóba burkolóznak vagy éppen a trikolorba.
  Maga a “szisztéma” a lényeges. A “humán erejét” felhasználni. Hogy ezek meg miben közösek, most inkább nem boncolgatnám, de a GYÖKÉR az bizony közös. És azta gyökeret a Vörös tenger környéke táplálja.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.