Egy Heller nevű boszorkány rikácsolt a televízióban?

Előrebocsátom, hogy szerintem a teljes pályázati rendszerrel van baj, s nem csak a filozófusok „maszatolásaival”. Az, hogy egy sor „európai filozófus” tiltakozik a vizsgálat ellen, az megmutatja azt, hogy mekkora a szolidaritás a balliberális manipulátorok oldalán. A technológiai kérdésektől igen távol álló pályázatoknak ókori filozófiát tárgyaló munkái, persze nem az én kompetenciámba tartoznak, s ezzel foglalkozzon a nyomozó ügyészség. Én most csak a rikácsolást kifogásolnám.

Ki kellett kapcsolnom a televíziót, mert nem bírtam a minapi „angol” nyelvezetű rikácsot! A söprűt nem a ruhatárban hagyó vénasszony, nemcsak pályázati pénzt síbol állítólag, hanem a 2006-ban velem is megtörtént tényt: ténylegesen tagad! Arcátlanul! A szeme sem rebben, úgy hazudik! Ezúttal nem magyarul és nem ivritül hazudik, mint a vízfolyás, hanem angolul. Ilyenkor kezdem sajnálni a tisztességes zsidókat, akik ismerik az igazságot és lehajtott fejjel szégyenkeznek az erkölcsileg lerobbant némber miatt. Én persze sokakkal ellentétben ezen, nem is csodálkozom. Mert mikor is zavarta a valóság ezeket a kiválasztottság mítosz-söprűjén lovagoló sátánfajzatokat és boszorkányokat? Mikor nem vádaskodtak ahelyett, hogy magukba néztek volna? Mikor tudott igazat mondani az utóbbi évtizedekben egy marxistából „átváltozott” polgári filozófus? De szegények mit is tanulhattak mást az egykori közoktatásügyi népbiztostól, Lukács (Lőwinger) Györgytől? Aki „közoktatásként” 1919-ben radikális szex előadásokkal kezdte. Mindent megtett az ifjúság erkölcseinek és a családok szétrombolása, valamint az egyház és a konzervatív értékek megsemmisítése érdekében. De nemcsak marxista, hanem ártatlan civilekkel végző gyilkos is volt a tanár úr! Ráadásul „marxistaként” soha nem tagadta meg zsidó hitét, s a Vörös Hadsereg politikai biztosaként pl. Poroszlón csupán nyolc embert lövetett főbe, majd az összerabolt értékeivel külföldre lógott. 1923-tól a frankfurti iskola marxista célját a fentiek figyelembevételével fogalmazta meg a három alapító: Lukács, Marcuse, Adorno. Innen kerültek ki a legelvetemültebb, kriptokommunisták, akik sok szempontból segítették a nácizmus fajelméletének kialakulását. Pl. a fajok keveredésének hátrányairól szóló elmélet, amely a zsidó vallás alapjaiból indult ki.

A frankfurti iskola ragaszkodott a freudi pszichoanalízis és a pszichológiai kondicionálás technikáihoz, s az ún. „kulturális marxizmus” lett a végtermék. Lukács 1967-ben ismét belépett az MSZMP-be, s tanítványai között Kiss János (SZDSZ), Bence György és Radnóti Sándor is megtalálható volt. Ebből a szép nihilből szalajtották tehát Ágnes asszonyt, aki a „lukács-lőwinger” féle filozófia fölé emelkedett, s bizony néha meglepő módon leplezte le a mélyszegénység helyzetét, a teljesen „állam szocialista” Magyarországon. Érdekes, a gyurcsányista szocializmus ellen viszont nem akart fellépni. Mi is a meglepő tehát abban, hogy Ágnes asszony egyetlen mondata sem felel meg a valóságnak? Szerintem ez a dolgok természetes menete egy bolsevista és „melegszívű” gyilkos által filozófussá oktatott, kettős mércéjű boszorkány esetén.

Vajon mi lehet az oka, ennek a bátor hazudozásnak?

Hiszen nem vonta őket senki felelősségre a bolsevik diktatúra bukását követően. Ezzel lovat adtak alájuk és a beérkező testvéri tőkés récék pedig vidáman repkedték őket körbe, amint a levegőben suhantak. Tíz centivel a föld felett. Hiszen ha két lábon járnának a földön, akkor annak is örülnének, hogy nem volt semmilyen felelősségre vonás! Ja, hogy 2006-ban Heller Ágnes állításával szemben tele fújták az én arcomat is könnygázzal, s alig tudtam kimenekülni a lovasroham elől? Valószínűleg Ágnes asszony anyanyelvén beszélgettek azok a viperával felfegyverkezett állatok is, akiknek leesett az azonosító jelvényük. Akik „véletlenül” belerúgtak mindenkibe, akivel a pesti utcán találkoztak, s a levadászó fegyverek sem véletlenül okoztak olyan komoly sérüléseket, hiszen bosszút kellett állni 1956 gyönyörű tisztaságú szabadságharcáért, sőt az aljas profizmussal gerjesztett antiszemitizmus elmaradásáért, illetve a Rákosi pajtás, no meg véres kezű társaik elzavarásáért! Ez egy törzsi bosszú volt, nem más.

Emiatt kellett a megkínozni, megalázni, térdepeltetni a Rádió udvarán olyan sok embert. Célzott lövésekkel okozni komoly testi sérüléseket, a nemzeti zászlónk megtaposásával és jólismert gonoszságukkal, embertelenül kitervelt kínzásokkal és megfélemlítéssel okoztak lelki traumákat nekünk, akik nem hódoltunk be.
Nekik persze nem kunszt telehazudni a világot, hiszen kapnak rá lehetőséget a médiavilág tulajdonosaitól, akik valószínűleg a szűkebb vagy tágabb rokonság okán segítenek. Nekik meg lehet szólalni ott, ahol más nem kaphat lehetőséget.

Ha már ennyire nagyokat tud hazudni Ágnes asszony, akkor nézzük „Petru Görényit”, aki soha nem látott viperát. Milyen érdekes, szinte szóról szóra ezt hazudta Ő is: a rendőrök nem kínoztak meg senkit, mindez csupán fikció, nincs vipera, mutasson egyet, stb. Persze ők, valószínűleg rokonok is lehetnek, hiszen olyan rosszul látnak, hogy 16 komoly gerincsérülést, 14 szemkilövést, 39 nyak illetve ugyanennyi fejlövést nem láttak meg akkor, sőt azóta sem szereztek róla tudomást, pedig már bírósági ítéletek is születtek. Összesen 134 súlyos sérülés történt ekkor, s egy sérült esetében már tízmillió feletti vagyoni kártérítés megítélésen vagyunk túl. 2006. október 23-át nem szabad elfelejtenünk, mert 247 bírói ítéletből, ahol szabadságvesztésekre ítéltek, utóbb még ez a terrorista állam is kénytelen volt elismerni, hogy legalább 243 esetben törvénytelen volt az ítélet. Az viszont, hogy a filozófusok ellen folyó vizsgálatnak mi lesz a vége, az Ágnes asszony ordas hazugságának a tükrében nem is érdekes. „A pénzek mentek valamire” – hangsúlyozta, hozzátéve: a leadózott összegek maradéka pedig olyan fiataloknak, illetve pályakezdő tudósoknak adott valamiféle megélhetési lehetőséget, akiknek nem volt munkája. A népszabadságban például az ellenük folyó vizsgálatot politikai ellehetetlenítésnek tünteti fel: „Én például liberális filozófusként szerepelek a cikkben” – hangsúlyozta. Majd közölte, hogy: „senkit nem érdekel, hogy Nietzschéről, Lukácsról vagy Heideggerről mit gondolok vagy írok, a lényeg, hogy nem szeretem Orbán Viktort”.

Daniel Cohn-Bendit miért támogatja a sipákoló hazugot?

A „Dany le Rouge“, vagyis “vörös Dany” becenevet kapta, amikor javasolta a francia trikolór helyett a vörös zászló használatát a francia államnak. Hihetetlen arcátlansága azért is feltűnő, mert német állampolgárként hangzottak el a zászló megváltoztatással kapcsolatos javaslatai. Nyilatkozata szerint: “Marxista és anarchista vagyok”. Abból, hogy az 1968-as csehszlovákiai szovjet beavatkozást támogatta, világos lehet mindenki számára, hogy a fenti nyilatkozata nem csak a felhajtás, vagy a médiaszereplés okán hangzott el. Ráadásul még a de Gaulle-kormány elleni erőszakos diáktüntetések egyik vezető figurája is lett, majd 1968 október 21.-én kiutasították Franciaországból. Frankfurtban csatlakozott a német anarchistákhoz, s 2002 óta az EU parlament zöld frakciójának társelnöke. Ezek után szerintem világos az a származási vonal, ahonnan a szellemi kapcsolat létre jöhetett a mi kis rikácsoló boszorkányunk, és a sátánfajzat „vörös Dany” között.

Szép kis társaság ücsörög ott Brüsszelben, az Unió székházában. Ezektől várja a szerencsétlen európai nemzetek (kevésszámú) tisztességes képviselője a jövő megoldásait?

Mi pedig némán tűrjük ezt? Mikor fogunk már kezet, hogy az utolsó boszorkányt is eltávolíthassuk a területről. S elmondhassuk végre, hogy: boszorkányok pedig nincsenek!

Dr. Bene Gábor S.

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “Egy Heller nevű boszorkány rikácsolt a televízióban?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ne feledkezzünk meg az LMP-ben gyülekező unokákról sem. Persze a dolog internacionalista!

  Kedvelés

 2. Én mint egykori nyugateuropai egyetemi tanàr, csak csodàlkozom, hogy Heller Agnes ilyen karakterrel miképp vàlhatott és miként maradhatott egyetemi tanàr?!
  Ilyen vaskos hazudozàssal miképp tud fellépni katedràn egyàltalàn?

  Ebben a mindenkori magyar kormànyok, de a diàkok is hibàsak. Mert az ilyen vaskosan hazudozokat szakmai alapon, bàrmely kormànyrol is legyen szo, rogton le kellett volna vàltani!!!

  Csak ezekböl a felsorolt indokokbol is làthato, hogy mindez megis megtortenhet, Magyarorszàg nem aa magyarok orszaga!!! Ugyanis a magyar érdek nem képviselhetö, nem jelenik meg sosem kormànyzati szinten! A magyar lélek màr csak hàlni jàr haza!!!

  Miképp lehet egy ilyen nyilvànvalo hazudozonak hinni egy könyvében is?

  Kedvelés

 3. A HirTV-nek van egy párperces összeállítása a nagynevű és becsben álló, magát filozófusnak tituláló asszonykáról, amint éppen az EU egyik bizottsági termében előadja hazugságait, de a háttérben a 2006-os utcai események mindjárt cáfolják a mondókáját.

  Azt hiszem ilyen emberek 10 Ft.-ért eladnák még az öreganyjukat is, nem hogy az országunknak ártsanak.
  Ezeknek a komcsiknak az a bajuk, hogy a ZAVAROS VIZEKBEN, amit már 45 óta halásznak, – végre valahára, hogy – akadt olyan réteg, aki ezt megakadályozza. Ha tudnák, akkor a világ összes hadseregét bevonultatnák a hazánkba, hogy úgynevezett rendet teremtsenek, amit megint bitorolnának. Remélem, hogy a társadalomnak lesz annyi esze, hogy effajta hazugokból álló korrumpált, magyarellenes hordának a jövőben még a köszönését is kételkedve fogadja.
  A komcsik kitüntették Hellert, Hiller úgy beszél róla, mint a nagy vezérükről, vagyis csak a hülyének nem egyértelmű ez, hogy a komcsik állnak megint e mögött. Ez már nem erkölcsi kérdés, ezek azt érdemlik, amit tettek az ellenségeikkel 1945-2006 között.

  Kedvelés

 4. Cohn-Bendit valóban nagyot változott a forradalmi hatvanas évektől napjainkig. De ne felejtsük el az örök törvényt: A FORRADALMÁR AKKOR SZŰNIK MEG FORRADALMÁRNAK LENNI, MIKOR ELKEZD GONDOLKODNI…
  Ott az élő példa: Novák Előd, a Jobbik alelnöke. Érdemes lenne tőle is megkérdezni, hogy miként jutott el a Holocaust-emlékmű megkoszorúzásáig?
  De azt is megkérdezhetnénk tőle, tőlük, hogy lehet-e valaki radikális, forradalmár – mikor fizetését az ellenségtől kapja?

  Kedvelés

 5. Kíváncsian várom, hogy jogi úton lép e a kormány heller filozófus(?) ellen és ha igen mit. Mert ha nem, ezzel azt üzeni, bárki az Unió székhelyén, nagy nyilvánosság előtt azt mond , amit akar. Tegnap láttam a Hiller interjút, amiben Heller Asszony megnyilatkozásában interjúvolták volna: “heller Ágnes nemzetközileg elismert és nagyra becsült filozófus, ezért úgy beszéljenek róla”, majd újabb kérdésre megismételte. Kérdezem ki által nagyra becsült: mivel tájékozatlan voltam, megnéztem a róla szóló híreket. Nos az számomra sokat mondott, hogy mely szervezetek adtak számára kitüntetést- azt nem tudtam megállapítani miért. Igen, én várom, hogy nyilatkozatának igazság tartalmával a bíróságon szembesítsék.

  Kedvelés

 6. Heller tudta – annak ellenére, hogy több helyen is bemutatták Morvay Krisztináék a gyalázatokról szóló filmet – nem fogja senki meghazudtolni. ( a néhány magyaron kívül) Nagyon is erős már az antiszemitázástól való félelem és nagyon gyorsan és készségesen pofázza mindenki, hogy “nem vagyok antiszemita” és foggal-körömmel ragaszkodnak a holokauszt igenléséhez, elitéléséhez, megemlékezésekhez, Úton-útfélen bizonygatják, hogy mennyire izrael pártiak kicsiktől a nagyokig. Mást sem tesznek mint izraelt nyaldossák körbe. Vajon miért?? Ennyire ügyesen ilyen kevés “senki” a világtörténelemben nem erőszakolt meg ilyen nagy tömegeket ennyire brutálisan és tartják a markukban az egész világot árfolyamok mozgatásával, szegénységbe taszításával, kirablásával, terrorizálnak és közben félnek mert ők maguk gerjesztik az antiszemitizmust, eszementen fegyverkeznek. Hazudnak és heller féle módon manipulálnak. Ez a vénség csak leképezte a magyar baloldalt és láss csodát kitüntették tettéért! Hiller azt mondja”…..”mielőtt gondolkodna a lukácsi ideológia nagy öregjének szenté avatása előtt! Ez a kitüntetése ennek a nőnek azt jelenti, hogy az mszp – 2006-ban bebizonyította – lukácsi módon gondolkodik és cselekszik – cselekedne alkalomadtán. Hellernek bíróság előtt kellene felelni hazugságáért és naponta megnézetni vele tagadása tárgyának videóját.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.