Üzenet Heller Ágnesnek

Mottó:
“Ha egy nemzet eltűri, hogy leköpjék, az rá is szárad, a nyoma pedig tovább rombol! Mert átkozott a hazugság minden perce és hangja, végül átkot von magára a hazug maga is.” (L.K.)

Kerestem a Bruxelles-ben elhangzott szavaiban egyetlen igaz betűt, lehet, sok millió keresztény magyarral együtt nekem sem sikerült, pedig többször is szántam időt rá türelmesen végighallgatni.
S ahogy a gyomrom a torkomhoz közelített, újra az orromban éreztem a könnygáz aljas szagát, és a fülemben ott doboltak a lövések, és a mellettem futó hátán a gumibot tompa puffanását hallottam ismét, a gyűlölettől fűtött magyarokat gyalázó állatias ordítások felrémlettek, nos akkor elfogyott a türelem.

„Heller Ágnes aljas hazugsága

Az idézett elhangzottakkal szemben egyetlen betű sem felelt meg a valóságnak, amit 2006 őszéről Heller Ágnes állított.

Budapesten akkor könnygázzal árasztották el a várost. Harci lovak patkóinak csattogása, vérebek megvadított és magyarok ellen uszított hörgésig feszített ugatása, és karlapok suhogásának hangjától reszketett a fegyvertelen, ártatlan magyar. Gumibot csattogása idején százak térdeltek a Magyar Rádió udvarán és kínoztak utcán, fogdában megalázó módon parancsnokaik tudtával, beleegyezésével, utasítására a rendőrök-fegyőrök ártatlan keresztény magyarokat, tekintett nélkül nemre, korra. És igen, szemeket lőttek ki embernek látszó, nemmagyarul hangot kiadó brutális vegyületek. Kerámiabetétes gumilövedéket alkalmaztak fejmagasságban, célzottan a tömegbe lőve-lövetve. Magyar zászlóra tapostak!

Ez az az élő valóság, amit akkor az emlékezni összegyűlt magyarok átéltek!

Heller Ágnes!
Maga hazudik! Maga rágalmazott sok százezer becsületes, megemlékező, keresztény magyar embert!

Heller Ágnes!
Maga minden szólási szabadságával visszaél!
„Ha nem tetszik, itt is lehet hagyni minket! El is lehet menni! Tessék, itt lehet hagyni ezt az országot! Tessék!”. Ugye ismerős szavak?

Heller Ágnes!
Akkor, a rengeteg helyszíni filmfelvétel és megszámlálhatatlan fényképfelvétel ellenére egy Gergényi Péter nevű, embernek látszó kopasz figura is állította élő egyenesben a vipera használatát, leesettnek hazudta az azonosító jeleket.

Maga, Heller Ágnes, telehazudja a világot. Azt reméli, ha mondogatják még hatvan évig talán igaz is lehet?

Nem, Heller Ágnes! Ezt mindörökre hazugság marad, úgy ahogy elhangzott, és ami elhangzott a maga szájából ország-világ előtt.

Maga, Heller Ágnes, gyalázta a magyarságot, gyalázta MAGYARORSZÁGot, gyalázta 1956 emlékét.
Nincs itt helye többé! Takarodjon innen nagyon messzire! Többé ne beszéljen magyarul!

2006. október 24-től 2006. október 23 az a nap, amit soha, sehol, senki magyar el nem felejthet, és meg nem bocsájthat.
Mert a végén még elvárják a heller ágnesek, hogy az ártatlan, fegyvertelenül tiltakozó keresztény magyarok kérjenek bocsánatot.

NEM! EBBŐL ELÉG VOLT!
ELÉG VOLT A HAZUGSÁGÖZÖNBŐL!
ELÉG VOLT ABBÓL, HOGY ILYEN ALAKOK BÁRHOL MÉG MOST IS NYILVÁNOSAN MEGSZÓLALHATNAK!
NINCS HELYE TÖBBÉ HAZUGSÁGNAK SEM ITTHON, SEM A VILÁGBAN!

Ferencváros, 2011. március 5.

Lengyel Károly

Nemzeti InternetFigyelő

13 című bejegyzés “Üzenet Heller Ágnesnek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Írástudók, “értelmiségiek”! Miért nem lehet Hellert bíróság elé állítani gyűlöletbeszéd miatt? Hiszen egy országot, annak minden polgárát sértette meg!

  Kedvelés

  1. Öt csak a nep birosaga ele lehet elhurcolni, mert a kommunista birosagok felfogjak menteni minden büne alol !
   Ma meg mindig csak a kommunizmus aldozatai vannak börtönben, es meg mindig börtönben vannak a 2006-os forradalmarok akik csak az igazat mondtak ki egy korrupt, rablo, aljas rendszer ellen !

   Kedvelés

  2. Csak az a probléma – és ezt nem veszik figyelembe a keresztény magyarok – hogy a katolikus egyház feje, a Pontifex Maximus is kijelentette: egy keresztény nem lehet zsidógyűlölő, aki a zsidóság ellen uszít, az nem katolikus. (A zsidóságot kollektive nem lehet bűnösnek nyilvánítani, a szintén zsidó Názáreti Jézus kivégzéséért.)
   A radikális jobboldalnak, főleg ha hangsúlyozzák a kereszténységüket, néha/?/ nem ártana odafigyelni a pápa kinyilatkoztatásaira…)

   Kedvelés

 2. Továbbá fel kell hívni az európai államok politikusainak figyelmét, hogy Európában nem szabad hagyni elterjedni a Palesztínában gyakorlattá vált népírtást, és emberiség elleni bűntetteket, amelyeket a zsidók követtek el, és követnek el ma is folyamatosan! Ez Európa végét, az európai gondolat végét jelentené!

  Kedvelés

 3. Lengyel Kàrolynak
  Szentfelhàborodàsod teljesen jogos. De a helleràgnesek legkifejlettebb tulajdonsàguk, hogy szemrebbenés nélkül hazudnak bàrhol, és mkinden körülmények között. Ezek ahhoz az ügynöknéphez tartoznak, akik génjeikben hordozzàk a folyamatos hazudozàs talentumàt!
  Az ilyenektöl csak ugy lehet megszabadulni, ha egyàltalàn nem kapnak munkàt, nemhogy egyetemi katedràt.
  Milyen diàksàg az, amelyik megengedi az ilyen patkànyoknak, hogy katedràrol osztogassàk az “észt”?

  Kedvelés

 4. Nos szeretnek tovabb menni.
  Az elmult 20-ev cionista parlamenti partoknak koszonheto az,hogy a Heller Agnesek kulfoldon is –,odahaza is hazugasagozonnel arasszak el az osszmagyarsagot.
  Ideje lenne mar folebredni(A Hunok Angyalai)ezen dolgoznak(ennek ellenere minden motoros a homokba dugta a fejet)elosegitve a ket fokolompos cionista vezer munkajat(Gyurcsany–OrR-Ban)

  Kedvelés

 5. Heller Agnes-nek-pedig tisztan ennyit!
  Aljjal a tukor ele Agnes–szoritsd okolbe a kezed,majd emeld az orrod magassagaig,es nyujtsd ki a ket kozepso ujjad!
  Nos azt neked,es ahozzadhasonloknak!
  Rovid voltam,es velos.

  Kedvelés

 6. Kedves elvtársak

  Ezt a cion szörnyellát, a magyar adófizetők pénzén, most is eltartja az illetékes hatóság. Nem is akárhogyan. Kb. mint biszku bélát. Vagy gyurcsótányt.

  A pénzért keservesen dolgozó rabszolgát, pedig kivágják egyik napról a másikra, mint a macskát …… . Indoklás nélkül.

  Történik ma, 11 hónappal a fülkeforradalom után.

  Ki a hunyó ?

  Kedvelés

 7. Amennyiben ez a piszkos provokáció – mert az! hiszen ez a nő nem hülye hanem hiteles filozófus(?) akkor nincs mit csodálkozniuk ha nem szeretjük őket – nem vagyunk filo- hanem anti!szemiták – bizony kedves naccsád!!!!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.