A kormány szerint nincs cigánybűnözés, de a gyöngyöspataiak tapasztalata más

Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület

Heves megye, Gyöngyöspata. A fájdalmat és a félelmet érezte a levegőben a Barikád TV stábja, mikor megérkezett a faluba. A község lakosait a helyi cigánybűnözőkből álló horda tartja folyamatos terrorban. A valaha mintafalunak számító Gyöngyöspata ma úszik a szemétben.

A magyarok házának ablakain a redőny most is le van húzva. Félnek. Félnek attól, hogy betörik otthonuk ablakait. Félnek attól, hogy rájuk rontanak, hogy elvegyék kis vagyonukat, vagy legdrágább kincsüket, az életüket. A gyermekek sorra iratkoznak ki a helyi iskolából. Mindennaposak a súlyos bántalmazások. Ki kell mondani: a térség a polgárháború szélén áll. A Magyar Gárdától és a Jobbiktól várnak sürgős segítséget, már csak bennük bíznak.

Bíznak, akik még élnek. Egy 70 éves idős bácsi már feladta a harcot. Nem bírta már tovább. Nem bírta elviselni azt, hogy tizenéves cigánygyerekek éltes kora ellenére kövekkel dobálják, leköpik, bántalmazzák. ” Két nappal ezelőtt önkezűleg vetett véget az életének”.

Juhász Oszkár – aki a választások idején a Jobbik gyöngyöspatai polgármester-jelöltje volt – a barikádTV stábjának elmondta: gyermekét a cigányok az iskolában addig ütötték, fojtogatták, míg el nem ájult. A fiatal fiúnak három napot kellett kórházban töltenie, szerencsére tartós sérülést nem szenvedett. Az iskolából viszont el kellett menekülnie.

Idős néni jött velünk szemben az utcán. Megtört és szomorú. Már a templomba sem mer egyedül elmenni. Neki élete alkonyán már nem szabadna szenvednie! Szenvedett már éppen eleget! Egész életében dolgozott, most, hogy idős és kiszolgáltatott a cigánybűnözők prédájává vált.

Miközben a videót nézik, gondoljanak gyermekeikre, szüleikre, nagyszüleikre. Őket csak mi tudjuk megvédeni.


Újabb kisfilm: megverték, mert rászólt a cigányra.

2011.03.01.

Forrás: Barikád, Szent Korona Rádió

Nemzeti InternetFigyelő

11 című bejegyzés “A kormány szerint nincs cigánybűnözés, de a gyöngyöspataiak tapasztalata más” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A Fidesz legfontosabb dolga a húszéves pártok és kormányok tolvaj regnálása alatt ellopott pénzek helyett felvett hitelek törlesztése, de nem úgy hogy vissza adnák az ellopott pénzeket, elszámoltatás jogcímén, hanem két legyet ütve egy csapásra, megszabadulna a számára kiadásként számon tartott betegektől, nyugdíjasoktól, munkanélküliektől, rokkantaktól, segélyezettektől azáltal, hogy mindenüket elveszi, sok kicsi, sokra megy alapon, és ezek szépen elpusztulnak. De ők élhetnek továbbra is a lopott luxusukban. Meddig??? El fog hamarosan dördülni az a lövés, amely egy tényleges forradalmi megszabadulás kezdetét fogja jelenteni ezektől a hazaárulóktól.

  Kedvelés

 2. már majdnem a kádárkolbászt és a viperát kerestem de hát mi legyen bmeg fidesz szerint nincs cigóbünözés hát mivel viktor is cigány na mindegy szóval tagadni is fogják amit müvelnek.

  Kedvelés

 3. A Fityma kormany meg tamogatja mindazokat –kormanyszinten–akik megelhetesi bunozest elfogadhatonak neveztek.Emlekszunk egy sovany noi alkatra emlekezteto nonem Brusszelbol nyilatkozta ezt?
  Hello *Birkak!*

  Kedvelés

 4. Varjal mar mert valami furcsa tortent.
  Tehat a ciganybunozessel kapcsolatban a Fityma kormany tamogatja azokat akik *megelhetesi*bunozesnek titulaltak Brusszelben az effele buncselekmenyeket.Emlekeztek egy sovany hangra?kisebbsegi volt az aranyom.*Birkak*!
  Akinek nem ingje….

  Kedvelés

 5. Gyöngyöspatán a mai napig békesség lenne ha nem lennének ezek a gárdák.
  Feldúlták a falu nyugalmát egy két szélsőjobbos miatt.
  Az idős bácsi halálát használják fel politikai célokra .
  A Bácsi azért lett öngyilkos,mert ott hagyta a felesége.
  A romákkal jó viszonya volt.
  Ugyan elvétve voltak kisebb lopások ami szóra sem érdemes. A polgármester elmondta a Hír-tv ben ma reggel 8 óra 20 perckor.

  Kedvelés

  1. Aha, szóval otthagyta a felesége. Biztosan lelépett egy 65 éves fiatallal. Hír tévé? Na haggyá má lógva …

   Kedvelés

  2. Kedves Sodan!

   Csakhogy nem a fityesz médiumokból tájékozódunk!
   Inkább hiszünk a gyöngyöspatai emberek által elmondottaknak. Gondolom Ön sem állítja, hogy mások jobban ismerik a helyzetet, mint, akik ott élnek.
   No meg hiszünk a saját tapasztalatainknak is!
   A magyarok, főleg vidéken tisztában vannak a valódi helyzettel, akármit is vartyog most a kormány média!

   Kedvelés

  3. Kedves Sodan!
   Ezt te melyik videóbol következtetted ki?
   Persze-persze van aki meg sem nézi.
   Gyanítom legalább az állampolgársádod rendben van.

   Kedvelés

  4. Ide figyeljen Sodan!

   Az az érzésem, hogy Ön vagy még csak TV-ben látott cigányt, vagy direkt beszél ostobaságot! Az biztos, hogy nem élt még cigányok közelében. Én olyan faluban születtem és nőttem fel, ahol a lakosság fele cigány. Ismerem őket, hiszen bőven volt rá lehetőségem és időm. Nem lehet velük normális közösségben élni. Pedig akkor még nem voltak úgy elkanászodva, mint most. Akkor még sokan dolgoztak is közülük. Ma az ott lakó magyarok (rokonaim is vannak közöttük) azért nem termelnek semmit, nem tartanak haszonállatokat, mert nincs értelme. A terményeket is és az állatokat is (tyúk, kacsa, disznó,… ) egyszerűen ellopják a cigányok. A lakásaikat sem merik magára hagyni két napra, mert feltörik, ha észre veszik, hogy nincs otthon senki.

   Ez a tragikus mai magyar valóság. A politikai vezetés által megengedett tolvaj viselkedésükkel kivívták mára a magyar lakosság ellenséges magatartását. De a politika ezt szándékosan hagyja, hogy minél nagyobb legyen a magyarok és a cigányok közötti feszültség, hiszen a magyarok addig sem a politikai vezetés rablásával, hazaárulásával foglalkozik, mert lekötik a saját gondjaik, a cigányok féktelen tolvajlása, fenyegetései. Ez az “oszd meg és uralkodj” mai gyakorlata.

   Ön, uram feltehetőleg helyesli ezt az állapotot, azt, hogy a politika és a globalizmus vezérei szándékosan adnak lovat a cigányság alá a lopásokhoz, rablásokhoz, garázdálkodásokhoz, azért, hogy közben éppen ezek a politikai, gazdasági hazai és globalista maffiavezérek foszthassák ki az országot, taszíthassák nyomorba a magyarságot. Így kell földönfutóvá tenni egy népet. Gerjessz minél nagyobb feszültséget a lakosság között (magyar-cigány, dolgozó-nyugdíjas, felnőttek-fiatalok, vállalkozó-alkalmazott, tisztességesek-erkölcstelenek, …), s ellehetetleníted az országot.

   Menjen el a falvakba, kistelepülésekbe, s meglátja, hogy nem a gárdák miatt van feszültség, hanem a cigányság egyre agresszívabb viselkedése miatt. Maga a borsodi cigányvajda (Lakatos Atilla) mondta, hogy a gárdák létrejöttéért a cigányság a felelős, és igenis létezik cigánybűnözés (lásd itt: http://indavideo.hu/video/Lakatos_Atilla_Borsod_Megyei_Ciganyvajda_A_Ciganybnozesrol). Viselkedésével szükségszerűen kiprovokálta a gárdák megalakulását. S ehhez hozzájárulnak még a hazai rendvédelmi szervek és bíróságok tétlenségeikkel, és felháborítóan elnéző magatartásukkal, s magyarsággal szembeni könyörtelen megtorlásaikkal.

   Ez a mai szomorú helyzet!

   kicsi Péter

   Kedvelés

  5. Sodan! Te gyöngyöspatai vagy? Egyáltalán tudod hol van az a település? Van ott ismerősöd? Beszélgettél ott lakókkal? Megnézted a velük készült riportot? Ha a kérdések nagy részére “igen” lenne a válaszod, akkor nem irkálnál itt butaságokat. Lehet, hogy a polgármester számára szóra sem érdemes, ha valakinek mindenét ellopják, de azért ne felejtsük már el, hogy nem gazdag emberek laknak ott. Nyilván nem azért csináltatnak pl. kerítést, hogy más ellopja. Gondolkozz mielőtt irkálsz, az sose árthat.

   Kedvelés

 6. A lenyegre probaltam utalni az elobbi hozzaszolasomban.
  Tehat kormanyszinten volt kitervelve,es vegrehajtva a cionista partok reszerol(likudi segitseg),hogy a magyarsag,es a cignysag osszeugrasztasabol csak is egy masik kisebbseg kerul ki gyoztesen.
  Lehet talalgatni.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.