A Magyar Nemzeti Rend Párt közleménye

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (Eördög Péter, déli krónika) tájékoztatója szerint, Magyarország hajlandó több ezer észak-afrikai menekültet befogadni.


MNRP-vélemény: Ezt a tervet elutasítjuk. (A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal nem látja, hogy szinte kizárólag vendégmunkásokról van szó, akiket hazája nem üldöz, és ezért nem köteles befogadni?) A menekültjog és a dublini egyezmény lehetővé teszi a menekültek visszatoloncolását az első szabad országba, ez esetben Olaszországba. A törvényt csak alkalmazni kell.

A feketeafrikai illegális bevándorlók esetében pedig figyelembe kell venni, hogy Olaszország, méretét és lehetőségeit tekintve, messze kevesebb “illegálist” fogad be, mint Németország vagy Franciaország.

2011. március 2., 12.30 óra, frissítve: március 4., 11.20 óra

Magyar Nemzeti Rend Párt (MNRP)

Közre adja: Nemzeti InternetFigyelő

 

3 című bejegyzés “A Magyar Nemzeti Rend Párt közleménye” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Csekonics-ország. Mi közünk van az afrikai cirkuszokhoz? Minek nekünk bevándorló? Dolgozni utálnak (ilyenből van elég itthon is), a nyelvet nem ismerik, és őket is a dolgozó fehér ember pénzéből fogják tartani. Csináljanak rendet otthon és maradjanak is ott. Addig volt jó dolguk, amíg gyarmat voltak. Azóta se zabálnivalójuk, se eszük, se munkakedvük. Én is elutasítom ezeknek a befogadását. Behozzák a betegségeket, és mert ők másfélék, lehet, hogy csak fertőzöttek, mi meg majd beledöglünk az afrikai kórokba. Szép kilátás!

  Kedvelés

 2. Hát az a hivatali személy aki úgy dönt (de nem az én sem más magyar ember nevében!) csak is a saját nevében, s nem is az országunk nevében, hát az vigy is haza, tartsa el, nevelje, oktassa, feleljen is a törvény előtt érte, s ha így is megéri neki akkor csak rajta. Majd, ha úgy gondolja, viheti családlátogatóba a parlamenti képviselők és más politikai szereplőkhöz, ott is felejtheti, vagy a már mellékvágányra tévedt, tolatott, küldött volt politikai szereplők is benevezhetnek e körbe, hisz jó fizetést, nyugdíjt kapnak. Minket a magyarok 99,99999%-át hagyjanak ki a játékból, inkább tegyék más hasznosabb területre és fejlesztésre az ide szánt pénzt. El kell az itthon is, pl. a “leszakadt vidék” fejlesztésére, hogy lehessen normálisan közlekedni, pl. stb.

  Kedvelés

 3. Én tiszta szívvel fogadom őket.
  Mihelyst nincs több éhező honfitársam, mihelyst félelem nélkül sétálhatok éjjel bárhol, mihelyst nem találunk anyagilag tönkretett ember, és mihelyst a nem hívott idegenek elmennek innét.
  Akkor jöhetnek. Pár napra.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.