Mert cigánybűnözés persze nincs – mondja Száva Vince és Csík Tamás (videó)

Az éjjeli menedék vendége volt Volner János a Jobbik Rendvédelmi Kabinetjének vezetője, valamint a korántsem makulátlan hírű Száva Vince és Csík Tamás a C-Press főszerkesztője. Kommentár nélkül, mert az elhangzottak magukért beszélnek.

Az alábbi videó nem kapcsolható szorosan az imént látottakhoz, azonban mindenképpen tanulságos. Száva Vince “jogvédő” is valahogy ilyen sunyi módon ingerli a többségi magyar társadalmat, mert továbbra is adja alá a hatalom a lovat. De mi lesz akkor, ha az a ló egyszer meggebed? Minden bizonnyal úgy fog járni Száva, mint a következő rövidfilm szereplője.

Ráadás: Orbán Viktor és a cigánybűnözés

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “Mert cigánybűnözés persze nincs – mondja Száva Vince és Csík Tamás (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Aki a cigánybünözés szóra azt mondja, hogy azt jelenti minden cigány bűnöző, vagy nem tud magyarul vagy lökött.
  A fiatalkorú bűnözés seem azt jelenti, hogy minden gyerek bűnöző.

  Kedvelés

 2. Érdemes többször is megnézni az echo tv műsorát, azoknak akik “integrálni” akarják az adófizetők pénzén a cigányokat.
  (már aki bírja gyomorral)
  A két köztörvényes (idő kérdése) méltó módon reprezentálja fajtájának minden olyan tulajdonságát, amitől a jóérzésű ember viszolyog.
  Legyen olyan jó valaki, aki tudja, világosítson fel, tkp. mit is jelent a cigányok integrálása.
  Talán:
  Legyenek demszky, gyurcsány, orbán szomszédjai ! ?

  Kedvelés

  1. az én véleményem szerint a magyar társadalom csak a cigányokkal foglalkozik aszt hozza a magyarok bár mit el követnek el tusolják nem verik nagy dobra a cigányoknak nem adnak munkát mert meg mert nem fehér bőrű! nem csak a romákkal kell foglalkozni amit a (magyarok követnek el aszt is felszínre kellene hozni ne mindig a kisebség legyen a médiákban a fő téma

   Kedvelés

 3. Nem elég,hogy folyamatosan félrebeszélnek,de még pofátlanul nagyképűsködnek is,és a legalsó videón még adják is alájuk a lovat.Amikor cigánybűnözésről van szó akkor “magyarok”,amikor segélyezésről,megélhetésről van szó,akkor cigányok.A három résztevevő közül melyiknek van erkölcsi bizonyitványa,azaz melyik bűntetlen előéletű.????Nekem csak 1 tippem van,de az biztos,a másik kettőnek az erkölcsről fogalma sincs,és még van képük egymás szavába vágva az “igazukat” fröcsögni.Majd ha “lemerészkednek a népük közé és ott folyamatosan együttélnének velük, – dolgozni a “vérükért”-,utánna kérdezném meg,hogy mi is a “véleményük”.De mondjuk felszállhatnának egy sima tömegközlekedési eszközre is,ha a “vérük” közül egyszerre öten vannak egy helyen,és “beszélgetnek”.De ajánlhatom a Nyugati teret is,hogy miként is élnek és “viselkednek” nem kis felháborodásra.De tudjuk : két hét alatt rend lesz! Ennek több mint három hónapja-csak emlékeztetőül!!!Mostmár nem az aluljáróban vannak,hanem a buszvégállomáson,ahol folyamatosan zaklatják az utasokat.Rend?őr pedig sehol -azaz dehogynem az aluljárókban,hátha meglátnak egy “gárdistaformájú”vegzálható embert.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.