Mindnyájan a Földanya gyermekei vagyunk – egy katasztrófa története

Ezt az anyagot, mely a Mexikói Öbölben történt olajkatasztrófa egy lehetséges kirobbanásáról szól, egy olvasónk küldte. Megdöbbentő, s sajnos, nem lehetetlen, hogy így következett be a szörnyűség, s nem csupán egy véletlen balesetről van szó. A leírás akkor keletkezett, amikor a katasztrófa „csúcsán” volt. Olvasását csak türelmes és erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. (NIF szerkesztők)


Mindnyájan a Földanya gyermekei vagyunk, a fák, a madarak, a virágok….. Úgy néz ki, hogy az emberből anyagyilkos lett. „ÉS A TENGER VÉRRÉ VÁLTOZIK” … … EGY “BIBLIAI” KATASZTRÓFA, AMI MINDANNYIUNKRA HATÁSSAL LESZ A “KIÖMLÉS” LETAROLJA AMERIKÁT? IGEN, DE PONT EZ VOLT AZ ELKÉPZELÉS

Hello mindenki … Egyszerűen nem lehet eleget hangsúlyozni, a Mexikói  Öbölben jelenleg kibontakozó események lehetséges nagyságát. Sokkal, sokkal rosszabb, mint amennyire a hatóságok beismerik. Már az is önmagában katasztrofális, amit látni engednek. Amikor egy ilyen nagy horderejű esemény történik – mielőtt állást foglalnék – figyelek és várom, milyen információ kerül napvilágra. Az, ami az elején valaminek tűnik – az irányított média közlései alapján – , néhány nappal vagy héttel később valami egészen mássá tud válni. De életemben már több mint eleget láttam ahhoz, hogy felkapjam a fejem, amikor olyan kijelentéseket hallok, hogy ez csak egy “baleset” vagy “hozzá nem értés” eredménye. Óvatosan kezeld a “hozzá nem értésről” vagy a “hozzá nem értő bürokratákról” szóló történeteket, mert ezek gyakran hideg számításokat próbálnak leplezni. A Mexikói Öbölben történt szerencsétlenség nem magától valósult meg – szándékosan hozták létre.

A Mother Jones magazin írta: A tizenöt fúráson dolgozókat – több tucat garnélarákászt, tengergyümölcseit árusító étterem és kikötői munkások – képviselő Tony Buzbee ügyvéd azt mondja, sikerült szereznie egy háromoldalas aláírt vallomást az égő olajfúró tornyon dolgozó munkásokat mentőcsónak legénységének egyik tagjától . A tengerész – akit Buzbee nem hajlandó megnevezni, mert fél, hogy a tanú állásába kerülne – a hajó hídján volt, amikor Jimmy Harrel, a Deepwater Horizon installációs menedzsere – az olajfúró tornyot birtokló Transocean egyik vezető beosztású embere- valakivel beszélt Houstonban műholdas telefonon keresztül. Buzbee ügyvéd elmondta a Mother Jones újságnak, hogy a tanú vallomása szerint Harrel azt üvöltötte a telefonba: – “Most már boldog vagy baszd meg? Most már boldog vagy baszd meg? Ég a torony! Megmondtam, hogy ez fog történni!” Igen, és semmit sem tettek ellene, mert szándékosan égett le. A könyveim és a honlapom olvasói már jól ismerik a Halliburton nevet, e tetőtől talpig Illuminátus céget, amit egykor az igazán gonosz Dick Cheney vezetett. Cheney volt a valódi erő a Fehér Házban a „Bush Fiú” kormányban, ami alatt megkaptuk 9/11-et, a “háborút a terror ellen”, és az afganisztáni majd iraki megszállást. A cég, ami egy, az iraki háborúban kulcsszerepet játszott ember vezet, azóta egy egész seregnyi pályázat nélküli kormányszerződést kapott, s ezzel az ország döbbenetes mennyiség adófizető pénzt öntött a Halliburton vezetők és részvényesek vályújába.

Bírósági határozatok azt állítják, hogy a Deepwater Horizon olajfúró  torony, (ami 52 mérföldre helyezkedik el a Venice Louisiana kikötőtől délkeleti irányba) Április 20-i felrobbanását az okozta, hogy Halliburton munkások rosszul zárták le a kutat – ezt a folyamatot cementezésnek hívjuk. Bármit – bármit – aminek része kapcsolódik a Halliburton céghez, végsősoron az Illuminátus összeesküvés irányítja és diktálja, amit a Rothschildok Háza és a hozzájuk tartozó családok irányítanak. Övék a Halliburton (is), tokkal-vonóval.

Csupán nyolc nappal az Öbölbeli robbanás előtt, a Halliburton is bejelentette: belegyezett a Boots & Coots felvásárlásába 240.4 millió dollárért. Ki az a Boots & Coots? A világ legnagyobb olajfolt eltakarító cége, ami olaj- és gázkút tüzekkel és robbanásokkal is foglalkozik. Milyen egy rettenetesen mázlista véletlen! Igazán rájuk mosolygott a szerencse. Ilyen az élet. Van, akinek szerencséje van, van, akinek nincsen. Milyen összeesküvés elméletről beszélsz? Mit ad Isten, ugyanez a szerencse mosolygott egy másik Rothschild irányította gonoszság és korrupció fertőre, a Goldman Sachs-re. E “befektetési banknak” köszönhetjük a jelzáloghitel válságot, és Görögország gazdasági összeomlását. A Goldman Sachs eladta BP részvényei 44%-át, összesen 4,680,822 részvényt, ami bő 300 milliónyi dollárt ért. Ez néhány héttel a Gulf szerencsétlenség előtt történt. A csapás után a BP részvényárai lezuhantak. Tony Hayward, a BP botrányos vezérigazgatója eladta az ő 1.4 millió fontnyi BP részvény csomagját egy hónappal a robbanás előtt. A nyereség lehetővé tette, hogy kifizesse a jelzálogot a kastélyán. Milyen ügyes! Hát hiába, élni tudni kell! Csakúgy, ahogyan a 9/11 előtti “put opciók” (fogadások) esetében, amelyek az amerikai légitársaságok bukására fogadta. Egyre több bizonyítékunk van arra, hogy egyes emberek tudták, mi fog történni a Mexikói Öböl egy olyan fúrótornyán, amit a világ egyik legnagyobb Illuminátus cége működtetett: a British Petroleum (BP). Azzal, hogy a BP azon a helyen fúrt, ahol ismerte a föld-mélyi medencében uralkodó nyomást, már kihívta a következményeket – szó szerint, a belső összeesküvés nézőpontjából. De miért számít ez? Egy olajjal mérgezett óceán és tönkretett tengerparti (és esetleg partól távolabb eső, sőt a világon bárhol lévő) életfeltételek hogyan szolgálják az Illuminátus összeesküvést, teljes világuralmi tervüket? Ó, rengeteg módon.

Először is meg kell ismernünk a majdnem elképzelhetetlen szintű dolgok történését, olyan tényeket, amiket a BP és az Obama vezette amerikai kormány kétségbeesetten próbál eltitkolni. Egyes friss jelentések azt állítják, olyan tudósok véleményét idézik, akik túlságosan féltik életüket és karrierjüket ahhoz, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé. Az ő becslésük szerint a Föld kérge alól feltörő olaj mennyisége valahol a napi 80 000 és 100000 hordó közt van. Ez nap szinten 4.2 millió gallon, vagy 15.9 millió liter az Öbölbe, a világtengerbe ömlő olaj. Ez egybevág egy kiszivárgott belső BP dokumentummal, ami szerint a “legrosszabb esetben” akár napi 100 000 hordónyi olaj jut a tengerbe. A tudósokat idézték, amikor azt mondták, hogy az olaj, mérges gázok, kövek és homok “homokfúvása” folyamatosan tágítja a lyukat, amin az olaj és a gáz kiszabadul. Más szóval a helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz, nem jobb. Már most egy hatalmas katasztrófa a közvetlenül érintettek számára – s ezek száma napról napra nő. A tudósok azt jósolták, hogy a fúrási lyuk tágulni fog a kútfej alatt, ezáltal meggyengíti a területet, ahol a kútfej áll. Míg végül lelöki a kútfejet és ettől kezdve az olaj minden akadály nélkül özönlik a tengerbe. Ha ez megtörténik, a következmények beláthatatlanok. A tudósok szerint több milliárd hordónyi olaj fog kiszabadulni, mire a nyomás az irdatlan üregben, tengerszint alatt öt mérfölddel lenyugszik, és akkor víz áramlik az olaj helyére. Azt mondták, hogy a hőmérséklet a mélységben valahol 400 fok körül van. Azonnal gőzzé változtatja a beáramló tengervizet, ezzel olyan nyomást hoz létre, ami megemelni az óceán alját. Becsléseik szerint ez egy 6 és 24 méter közötti, vagy még ennél is nagyobb cunamit hoz létre, ami elviszi az óceánt a szárazföldre, ezzel hatalmas kiterjedés földeket tesz lakhatatlanná, és élhetetlenné. Az amerikai kutató újságíró, Wayne Madsen azt írja, hogy a műhold felvételek, amit az Obama kormány visszatart, azt mutatják, hogy “a tátongó szakadék alatt, ami minden eddiginél nagyobb mennyiségben tolja ki az olajat, egy Mount Everest méretű üreg van.” Azt mondja, ez az információ majdnem nemzeti szintű titkosítást kapott, hogy ne kerülhessen nyilvánosságra. Na most, már sok világvége forgatókönyvet hallottunk amelyek végül nem valósultak meg. De ha még nem is történnek meg ezek a megrázó előrejelzések ilyen szörnyű módon, kétségkívül akkor is megváltozott a világ 2010 április 20-án, amikor a Deepwater Horizon fúrótorony felrobbant. Elég csupán egy pillantást vetni az Öböl térségének térképére, és láthatjuk, mennyi ember kerülhet veszélybe Mexikóban, a Karib tengeren és Amerika déli államaiban, ahol rengetegen élnek a partvonal mentén, vagy ahhoz közel.

De az olajkatasztrófa mérete az Öbölnél sokkal messzebbre ér. Az előbb említett tudósok szerint az olaj elérte a Golf áramlatot, és ennek segítségével 18 hónap alatt az olaj a világ minden részére eljuthat . A Golf Áramlat az, ami az Egyesült Királyságot és Európa bizonyos részeit sokkal melegebben tartja, mint földrajzi elhelyezkedésük indokolná. Ez esetben szállítószalagként eljuttatja az olajat Európába a Mexikói Öbölből végig az Atlanti óceánon.

A mérgező olajhoz és gázhoz hozzáadtak még egy halálos “oldószert”, amit a BP arra használ, hogy “oldják az olajat”. Corexit 9500-at és Corexit 9527A-t használnak, ami annyira mérgező, hogy betiltották Európában, bár valószínűleg így is eljut Európába a Golf Áramlat révén. A Corexitet egy Nalco nevű cég készíti, ami egykor az Exxon Mobil része volt. Jelenlegi vezetőségébe delegált igazgatókat az Exxon és a BP is. Az European Times azt mondta a Corexit-ről: „Egy szörnyű jelentés, amit Medvegyev elnök részére az Oroszország Természeti Erőforrás Minisztériuma készített, arra figyelmeztet ma, hogy a British Petroleum (BP) olaj- és gázszennyezése a Mexikói Öbölben lassan az egész emberi történelem legrosszabb környezeti katasztrófájává kezd válni, “teljes pusztulással” fenyegetve Észak-Amerika egész keleti felét……” Az orosz tudósok ezt az apokaliptikus becslést arra alapozzák, hogy a BP több millió gallon Corexit 9500 nevű oldószert használ. A szert több mint egy mérfölddel a Mexikói Öböl vizei alatt pumpálják a lékbe, közvetlenül a kútfejnél. A jelentés szerint ezt az anyagot arra tervezték, hogy elrejtsék az amerikai néptől az olajömlés teljes és tragikus méretét, amit ma napi 2.9 millió gallonra becsülnek.” Először arra gondolhatsz, hogy teljes őrültség Corexit-et használni, amikor van vagy 12 másik kevésbé mérgező és hatékonyabb oldószer, amit az amerikai Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) jóváhagyott. Az EPA listáján két szer, “száz százalékig hatékonynak bizonyult a Mexikói Öbölbeli nyersolajon, míg a két Corexit termék csak 56 és 63 százalékközötti hatékonyságot mutatott.” Nos igen, ez őrület, ezek az emberek őrültek, de van rendszer az őrültségükben, ahogy mindjárt bemutatom.

Megölik a tengert, hogy “megmentsék” a tengert. A Corexit hatására az olaj lesüllyed a felszín alá, így nem lehet pontosan látni, mennyi olaj van a vízben. Joe Taylor környezetvédelmi mérnök nyilvánosan figyelmeztette a BP-t, hogy azonnal hagyja abba a Corexit használatát, vagy minden meghal a tengerben. Érdemes megnézni azt a rövid jelentést, hogy mit fedezett fel ez a környezetvédelmi mérnök mielőtt tovább megyünk, mert lassan kezdünk elérni a lényegi kérdésekhez.

Miért tesz meg a BP mindent, amit csak tud, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb pusztítást vigye végbe? Joe Taylor kulcsszavai: ha ő ismeri a Corexit hatását, akkor a BP is “Sok vegyészük van, akik sokkal okosabbak nálam, és ők is tudják, amit én tudok”. Miért hozna létre a BP tudatosan akkora környezetvédelmi rombolást, amekkorát csak bír? A válasz ugyanaz erre a kérdésre, mint az összes többi alábbira: Miért volt a partokat megvédeni hivatott záró öv annyira szánalmas és “ostoba” ahogy egy szakérő elmondja? Miért annyira rosszul szervezett, alul motivált, és lényegében nem létező a BP “takarítási” művelete, hogy a munkások alig több mint két órát dolgoznak a partok takarításán?

A válasz e kérdésekre, és még sok másikra: Amit látunk az egy környezeti 9/11, amit szándékosan hoztak létre, és azok, akik a mészárlás mögött állnak, azt akarják, hogy annyira végzetes legyen amennyire csak lehetséges, hogy maximálisan elősegítsék céljaikat, ami az uralom és a zűrzavar. Igen, a BP egy száz százalékig Illuminátus cég, ami most irdatlan költségekkel és közvélemény rosszallással néz szembe. De mindezek a cégek csak járművek, és eldobhatók, amikor az elsődleges forgatókönyv úgy kívánja. Egy bárgyú, nevetséges és hazug ember, a BP ügyvezető igazgatója, Bob Dudley azt mondta Washington DC kényelméből és távolságából, hogy: “A BP részéről az a szándékunk, hogy a történések előtti állapotra állítsuk vissza az Öblöt”.

Bocsássatok meg egy pillanatra… AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! Köszönöm.

Addig is, visszatérve a Föld nevű bolygóra, az élet, ahogyan eddig ismertük, már véget ért az Öböl térség tengerparti területei számára, hiszen turisztikai és halászati iparuk tönkrement, vagy megsemmisült. Az emberek arra kényszerülnek, hogy megélhetésükért ugyanazon BP “takarításain” dolgozzanak, ami elhozta ezt a pusztítást életükre és családjaikra. Mi több, azt mondja nekik ez a kegyetlen cég, hogy a rendkívüli mérgezettségi szintek mellett is gázmaszkok nélkül kell dolgozniuk, mert nem akarják “megrázni a nagyközönséget” azzal, hogy maszkos képeket látnak. Ugyanez okból gyakorlatilag a BP bevezette saját statáriumát, és hermetikus hírzárlattal eléri, hogy ne kerülhessen napvilágra a katasztrófa teljes és horrorisztikus mértéke. Az e rendkívül mérgező környezetnek védelem nélkül kitett “takarító” munkások egészségromlása már önmagában borzasztó lesz, mint ahogyan ezt majd látni fogjuk. De a BP le se tudná jobban, szarni. Ahogyan az amerikai kormány, és a New York-i hatóságok is leszarták a mentő munkások egészségét, akik a mérgező World Trade Center-en dolgoztak 9/11 után. Máris még a (szánalmas) hivatalos média is jelentette, hogy Louisiana-ban hetven ember került kórházba, méreganyag okozta mérgezéssel. Számos strandot zártak be a vízben és levegőben megjelenő méreg miatt. Az emberek légzési problémákról, kiütésekről és sebekről számolnak be. Egy jelentés azt állítja, hogy Észak Karolina-ban is már mérgezett eső tette tönkre a terményeket, és olajos eső esett Louisiana partjai mentén.

Ez csak a kezdet, hisz továbbra is soha nem látott méretekben ömlik az olaj , ahol továbbra is soha nem látott mérték halálos Corexit fogadja, és ahogyan majd ez az egész halálos koktél esőként a partól messzi településen élők fejére fog esni. És nem csak Amerikában. Vedd ehhez még hozzá a hurrikánokat, az ár-apály túlfeszültségeket, és más időjárási jelenségeket, és megértheted, hogy a névtelen tudósok miért mondják, hogy akár 200 mérfölddel a partvonaltól is teljesen ellehetetlenülhet az élet. Két másik hatása is lehet ennyi olajnak a Mexikói Öbölben: felmelegítheti annyira a tengert, hogy több hurrikán és szuper-vihar jöjjön létre, illetve lelassulhat a tengervíz párolgása, ami a szárazföldre hulló eső mennyiségét csökkenti.

E mérnöki gondossággal megtervezett és kivitelezett szörnyűség fő célja Amerika és gazdasága megrendítése. Én ezt már évek óta mondom: arra törekednek, hogy elpusztítsák az Egyesült Államokat katonailag és gazdaságilag. Ezzel ezt a “szuperhatalmat” térdre tudják kényszeríteni, hogy beolvaszthassák a világkormány diktatúrájába az Észak Amerikai Únió formájában. A BP bevallotta, hogy az olajjal együtt rettenetes mennyiség metán is ömlik ki, amit halálosan mérgező hidrogén szulfid, benzol és metilén klorid követ. Ez hatalmas méret kiköltöztetéseket indíthat be. A Texas A&M University-nél dolgozó John Kessler óceántan professzor egy tíznapos kutató expedíción “megdöbbentően magas” metán szintet fedezett fel a felrobbant toronytól öt mérföldre, “olyan óriási mértékben”, ami a normális szint akár egymilliószorosa lehet. Nagyon megrázó újra ránézni az Öböl partvonalát benépesítő kis- és nagyvárosokra, ha számításba vesszük a következőt: Wayne Madson kutató újságíró az amerikai kormányon belüli forrásokat idéz, hogy a FEMA (Országos Vészhelyzet Kezelő Ügynökség), és az amerikai katonai mérnöki alakulat a fúrótorony körül 200 mérföldes “halál zónát” jelölt ki, amit a metán, és a Corexit tartalmú eső tesz halálossá. Madsen mondja: “Terveket készítettek arra vonatkozóan, hogy kötelezően evakuálják New Orleans, Baton Rouge, Mandeville, Hammond, Houma, Belle Chase, Chalmette, Slidell, Biloxi, Gulfport, Pensacola, Hattiesburg, Mobile, Bay Minette, Fort Walton Beach, Panama City, Crestview, és Pascagoula városokat.” Képzeld el, ahogyan ennyi embert kiköltöztetnek az előre felépített és még üresen álló FEMA táborokba, és aztán jön a több tíz millió másik, akik az Öböl partvonalától 200 mérföldön belül élnek. De pontosan ekkora nagyságrendű katasztrófára van szükség. Így tudja a FEMA, az irányító rendszer egy fő eszköze, ahogy a könyveim és mások is leírták, bevezetni a már régóta megtervezett hadiállapotot, és óriási embertömegekkel feltölteni táborait. A FEMA és a katonaság már évek óta különböző gyakorlatokkal készül olyan helyzetekre, aminek része az olajszennyezés, de ennek minden nyomát kitörölték a FEMA-val kapcsolatos honlapokról a Deepwater Horizon felrobbanása előtti hetekben.

Bármi, ami ekkora mértékben érinti Amerikát, tovább gyűrűződve kihat az egész világgazdaságra – egy másik előny az összeesküvés számára, ami minden szinten a lehető legnagyobb zűrzavart igyekszik elérni, hogy létrehozhassa azokat a világszintű problémákat amire majd felkínálja világszintű megoldásait – egy politikai és katonai világdiktatúrát, melynek során a lakosságot táborokba koncentrálják, ahol olcsó munkaérőként állnak rendelkezésre, és számuk a kívánatos szinten tartható. Figyeld Kínát, ahogyan sólyomként, vagy inkább keselyűként köröz Amerika körül, arra várva, hogy lecsapjon a tetemre, amint eléggé sebesültnek ítéli.

Miközben e cikket írtam, eszembe jutott az egyik “üzenet”, amit az első médiumon keresztül kaptam 1990-ben. Így hangzott: “Az, hogy olajat szívnak ki a tengerfenékből, bizonytalanná teszi a belső Földet. A Föld belseje meg fog mozdulni, és a pólusok ki fognak cserélődni. A tenger szellemei fel fognak emelkedni, és meg fogják állítani, hogy az emberek elvegyék az olajat. A tenger vissza fogja hódítani a földeket, és az emberek látni fogják, hogy nem tehetik ezeket a szörnyű dolgokat. Nem lehet megerőszakolni az elemeket. Tisztelettel kell bánni velük.” Bizonyára egyre több geológiai jelét fogjuk annak látni, hogy egy korszak véget ér, és egy másik elkezdődik. Ebben az időszakban erősnek kell lenni, és felkészülni, hogy egy ideig igen csak rázós utunk lesz. Mindennek még sok szintje van, és sok mindent lehet még tudni minderről. Az egyik szinten, az Illuminátus családok haladnak tovább forgatókönyvük szerint, mármint ami az olaj katasztrófát illeti. De egy másik szinten más események látszódnak kibontakozni, és hogyha egyik szintről vizsgáljuk a történteket, majd egy másik szintről, két egészen más dolgot láthatunk. Szintén érdekes, hogy különböző kultúrákban számos jóslat tartalmazza, hogy a tenger vérré változik, és az igazat megvallva, most leginkább erre hasonlít az Öböl szennyezett vize.

A Biblia Jelenések könyve (8:8 és 8:9) azt mondja: A második angyal is megfújta a harsonát. Erre, mint lángban égő hatalmas hegy, valami a tengerbe zuhant. A tenger egyharmada vérré vált, a tengerben élő állatok egyharmada elpusztult, és a hajók egyharmada elsüllyedt. Néhány nappal ezelőtt beszéltem egy magas szintű Zulu sámánnal, Credo Mutwa-val, aki azt mondta, hogy a “világvége” felé vezető úton az ő kultúrájában is vérré változik a tenger. Azt is elmondta, hogy a Dél-Afrikai sanomáknak (sámánoknak) olyan látomásaik és álmaik vannak, hogy véreső hullik, és “nagy vérrögök görögnek a parton”. Az arizónai Hopi emberek jóslatai arról beszélnek, hogy a tenger feketévé változik annak jeleként, hogy egy korszak véget ér, és egy új korszak kezdődik: “Ez a hetedik jel. Hallani fogod, hogy a tenger feketévé változik, és hogy sok minden élő meghal, emiatt.” Ez a témája sok “világvége” legendának és jóslatnak – egy olyan esemény sorozatnak, ami a “régi világot”, ciklust, yugát, vagy korszak eltűnését kísérik, hogy egy új vehesse át a helyét. A Jelenések Könyvében e történések “pecsét” formában jelennek meg, míg a Hopi jóslatok “jeleknek” hívják őket. A zulu legendáknak és jóslatoknak ugyanez a témája, és feltűnően sok egyezést mutatnak. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a “világvége” nem az élet végét jelenti, hanem egy korszak, kor végét, és ezt éljük át most az eljövendő megannyi kihívás révén. De ha a régi „világ” nem omlik le, nem tud megszületni az új, mert a régi, Irányító Rendszere révén kíméletlenül arra törekszik, hogy kioltsa és megfojtsa e változást. Ezért el kell takarítani az új útjából. Ideje lejárt, nincs többé szükség rá. Szükség szerint menthetetlenül elpusztul mindazokkal együtt, akik görcsösen ragaszkodnak hozzá, kapaszkodnak belé, mert nem hajlandóak továbblépni, gyökeresen megváltozni. Tehát a katasztrófa sorozatnak, a régi Rendszer ellehetetlenülésének folytatódnia kell, és folytatódik is. Soha többé nem fogunk tudni a régi módon élni, az életfeltételek visszavonhatatlanul, egyszer és mindenkorra megváltoznak. Hogy hogyan és miképp? Nem tudom, mert a múltból kiinduló emberi elmével fel nem fogható. Csupán várni és szemlélni tudjuk, hogyan illenek ebbe a Mexikói Öböl eseményei. De biztos vagyok abban, hogy valami olyasmi bontakozik ki figyelő szemeink előtt, aminek hatalmas jelentősége van megannyi szinten az egész Életre.

(Nemzeti InternetFigyelő)

Egy gondolat a(z) “Mindnyájan a Földanya gyermekei vagyunk – egy katasztrófa története” című bejegyzésnél

Hozzászólások lezárva.