Kirúgták Kondor Katalint az Echo Tv-ből

Meg nem erősített információink szerint május elsejétől menesztik az Echo Tv-től Kondor Katalin ismert újságírót, a Magyar Rádió korábbi elnökét.

Kondor Katalint Széles Gábor akkor vette magához, amikor a volt rádióelnök állástalanul, kilátások nélkül, kvázi “szabadúszóként”, státusz nélküli újságíróként kereste a lehetőséget szakmájának gyakorlásához. Május elsejétől önálló műsorának megszűnésével személyére sem tart igényt az “egypártot” kiszolgáló Széles-médiabirodalom.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: A FIDESZ alakuló „LIKUD-diktatúrája”

11 című bejegyzés “Kirúgták Kondor Katalint az Echo Tv-ből” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Pörzse,Tóth Gy,Sándor Csilla/MH/ most pedig Kondor Katalin.Sebaj…….viszont egy roppant szinvonalas új műsor jelenik meg a csatornán,címe:Cigányvarázs.Feltétélen meg kell néznem!

  Kedvelés

 2. “Ebből következően – a továbbiakban – a televízió műsoraiban elhangzottakkal kapcsolatban sem erkölcsi, sem politikai felelősség nem terhel – zárul Tóth Gy. László közleménye”

  http://barikad.hu/node/49514

  Talán ott ő láthatta, mekkora narancsos-álnemzeti átverőshow megy ott… 🙂

  Kedvelés

 3. Quo vadis Domine ? Messze még a messze ? Kéne valakit keresni, aki jobban tud csintalankodni , cinkes lapokat osztani, s aki vállalná a túlnyomásos gőzleeresztő szelep szerepét !!??

  Kedvelés

 4. Vessenek meg érte, én nem bánom! Az a nő a régi rendszer kiszolgálója volt, és nem is akármilyen pozicióban /Esti Hiradó főszerkesztője/. Mindemellett egy modortalan, bunkó. Még a Magyar Rádióban történt kb. 4-5 évvel ezelőtt: Kolléganőm hetedik hónapos terhesen volt kénytelen a nagy hasával kergetni ennek az eszement nőnek a papagáját, mely kiszökött az irodájában a kalitkájából. Szerencsétlen csaj mászott fel az asztalra, szekrényre, hogy valahogy lekergesse a “drága madárkát”. Mindeközben halálosan komolyan megjegyezte ez a némber: “Na, ezért örülök, hogy kivették a méhemet!”. Nem mondom, hogy előtte nem, de azóta a lehető legjobban utálom s legszivesebben leköpném ezt a ribancot!

  Kedvelés

 5. Nemsokára alakul egy jobbikos csatorna. Oda fog menni, ugyanis azt kell felpuhítani.

  Nincsenek véletlenek.

  Kedvelés

 6. Igy aztan mar Szaniszlon kivul nem is nagyon maradtak az Echonal, akik nem szidtak yeli szajjal a Jobbikot, foleg az utolso honapokban. Kivancsi vagyok, Szaniszlo Ferenc magatol megy-e el vagy ot is elkuldik hamarosan? Csak azt tudnam, ha veletlenul tv-t nezne az ember, milyen magyar nyelvu adast tud nezni, mert pillanatnyilag nincs ertekelheto csatorna. Szornyu, szomoru, megalazo, aljas, cinikus egy helyzet ez!

  Kedvelés

 7. Nem csodálkozom ezen a hiren! Vastag et.mindenkit eltávolit,aki egy kicsit is “magyarként” gondolkodik.Mostmár csak Szaniszló “áll a vártán”,de kérdés,hogy meddig.Én nagyon szerettem az Echo tv-t,de amióta ennyire “besárgult” már egyáltalán nem nézem,és mivel nincs “párttalan” tv a magyar médiában,már semmit nem nézek ezekből.Ugyanúgy fröcsögnek,és gyűlölködnek,mint az atv,rtl,tv2 és még sorolhatnám.Mikor lesz végre egy elfogulatlan hirközlő,amit mindenki megnézhet,mert tárgyilagosan,elfogulatlanul sugároz? Viszlát Echó! Szememben egy szennycsatornára süllyesztette magát.Remélem,hogy a nagyvállalkozó két szék közül a földre zuhan,de nagyon! Megérdemli! Egy arrogáns,öntörvényű ember,akit ideje lenne elszámoltatni!!!

  Kedvelés

 8. Ne sopánkodjatok, majd a Vámos Gyurka majd jól lefasisztázz, meg lenácizz bennünket, hogy tudjuk hol a helyünk a világban !

  Kedvelés

 9. Kiváncsi vagyok mit tesz ezután Bayer úr? Már sokan “kidőltek” mellőlee. Neki is menni kellett mikor a Csintalan betette a lábát a HIRTv-be – itt landolt-lehet, hogy kifelé áll a rúdja? Nem láttam a FIDESZ dobogón.
  Mi van Kövér még nem vágatta le a hajzatát – nem hiszi el. hogy győztek?

  Kedvelés

 10. – Sándor Szilvia –
  Mindannyian nem lehetünk tökéletesek, tévedhetetlenek.
  Nem tudom, lehet-e, lesz-e valaha olyan szinvonalas a Kossuth, mint volt a vezetése idején.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.