Jobbik TV: Választási csalás fenyeget (frissítve)

Választási csalás előkészületeiről tartott sajtótájékoztatót a Jobbik

Volner János, a Jobbik Rendvédelmi Kabinetjének elnöke és Dúró Dóra tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön a Jobbik tudomására jutott választási csalás előkészületeiről.
A Jobbik aggasztónak és felháborítónak tartja, hogy dokumentumokkal is bizonyítható módon, Magyarországon ismét választási csalásra irányuló közvetlen előkészületek történtek a közelmúltban. Megdöbbentőnek, hogy erre egy volt belügyi dolgozók által alapított, nemzetbiztonsági felügyelet alatt álló cég környezetében került sor.

A kiszivárgott sajtóinformációk ellenére a szocialista kormányzat mélyen hallgat.

Az Idom 2000 Zrt. régóta végez a magyar állam számára nemzetbiztonsági felügyeletet igénylő szoftverfejlesztői tevékenységet. A 2006-os és 2010-es választási rendszer jegyzékkészítő programjainak fejlesztésére is ez a cég kapott állami megbízást, ami a választások tisztaságának szempontjából kulcsfontosságúnak mondható feladatkör.

A cég zárt forráskódú szoftvert alkalmaz, ami azt biztosítja, hogy a későbbiekben a szerzői jogokra való hivatkozással már csak ez a cég, azaz a forráskód tulajdonosa végezheti a szoftverrel kapcsolatos összes feladatot. Ezt, a megrendelők mindennemű kritika nélkül tudomásul vették.
A Jobbik a nyílt forráskódú szoftverek (OSS) használatát támogatja, ami jelentős költségmegtakarítás mellett, megszünteti a monopolhelyzetű szolgáltató zsarolási lehetőségét, és egyben utat nyit a magyar informatikai szakemberek, vállalkozások szakmai érvényesülésének.

Furcsa piaci manőverek az Idom 2000 Zrt. körül.

Az Idom 2000 Zrt. a 2004 február 2-án alapított építőipari céggel, az É.B.SZ.K. Építőipari és Szolgáltató Kft.-vel szoros üzleti kapcsolatot épített ki. A két cég vezetője, Kovács Zoltán és Vódli Ferenc após és veje. Az építőipari cég komoly szoftverfejlesztési megbízások egész sorát nyerte el az Idom 2000 Zrt.-től.

A Jobbik birtokába került APEH büntető feljelentés tanúbizonysága szerint az É.B.SZ.K. Kft. részére több mint 545 millió forint kifizetésére került sor. Az APEH kimutatása szerint a vizsgált időszakban a cég bankszámlájáról 1,228 milliárd Ft-ot vettek fel készpénzben.

Szerződés a szoftverrendszerek szerzői és felhasználási jogáról

A Jobbik birtokába került a két cég közötti vállalkozói szerződés, melynek szerzői és felhasználási jogokat szabályozó része rögzíti: a szoftverrendszerek forráskódja, tárgykódja, programjai és annak részletei, moduljai, szoftverdokumentációi az építőipari cég tulajdonába kerültek. A megrendelő Idom 2000 Zrt.-t csak a vagyoni jogosultság illeti meg.

Az APEH 2008. július 2-án, értesítette az É.B.SZ.K. Kft-t, hogy július 8-án adóellenőrzést kezd a cégnél. Ezt követően érdekes változások történtek.

Érdekes változások a tulajdonos személyét illetően

Egy nappal az APEH ellenőrzés kezdését követően, július 9-én változásbejegyzési kérelem érkezett a Cégbírósághoz, ahol a változást 2008. július 29-én bejegyezték, majd augusztus 21-én közzétették. Eszerint Bhasil Mohamed, marokkói állampolgár lett a cég (és a választási szoftverek forráskódjának) új tulajdonosa.

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Idegenrendészeti Hatósági Osztálya és a Közigazgatási és Elektronikus Szolgáltatások Központi Hivatala Hatósági és Felügyeleti Osztálya az APEH megkeresésére közölte: Bhasil Mohammed sem az idegenrendészeti nyilvántartásban, sem a személyi adat- és lakcímnyilvántartásban nem szerepel. Bhasil Mohammed soha nem járt a schengeni övezetben, így hazánkban sem, ennek ellenére az É.B.SZ.K. Kft. tulajdonosaként jelenleg ő a 2010-es választási rendszer forráskódjának tulajdonosa.

Volner János a Jobbik Rendvédelmi Kabinetjének elnöke
nyomatékosan hívta fel a figyelmet, hogy

milyen veszélyeket rejt magában ez a helyzet.

– A Nemzetbiztonsági Hivatal nem aggódik, hogy a magyar választási rendszer forráskódjának tulajdonosa egy ismeretlen, külföldi állampolgár. Az új tulajdonos személyének feltérképezésére, nemzetbiztonsági átvilágítására így sor sem kerülhetett.

– A szocialista kormányzat nyugodt, a pártok részére nyújtott tájékoztatón mosolyogva nyugtatják meg az aggódókat: nincs a választási rendszer körül semmi gond.

– Igaz, a forráskód jelenlegi tulajdonosáról gyakorlatilag semmit nem tudnak. Külön aggodalomra ad okot, beláthatatlan következményekkel járhat, hogy Bhasil Mohammed birtokába került sok egyéb mellett az okmányirodai rendszerek forráskódja is.

A választási eredmények manipulációját lehetővé tevő választási csalás kiküszöbölésére a Jobbik számára egyetlen esély kínálkozik: minden egyes szavazókörbe delegálnak egy-egy aktivistát.

Egyben egy alternatív szavazatösszesítő rendszert állítanak fel.

Orbán Éva – Nemzeti Hírháló

Nemzeti InternetFigyelő

4 című bejegyzés “Jobbik TV: Választási csalás fenyeget (frissítve)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem lehet, hogy ez a Basil Mohammed Kaya Ibrahim rokona? S mindketten Pintér Sunyi és Simlicska unokatestvérei??

  Kedvelés

 2. A Jobbiknak a néphez, a nemzethez van köze, mindegyik másnak a korrupcióhoz, a nemzetkárosításhoz, Izraelhez, EU-hoz, USA-hoz, az egész kib@szott pénzügyi, nagyhatalmi oligarchiához, az illuminátusok bábjaihoz, de a magyar néphez csak annyiban, hogy mennyire lehet azt akarat nélküli rabszolgaságba süllyeszteni, és kitermeltetni vele minden kincset, amit csak lehet, az ő gazdagodásukhoz, fényűző életükhöz, a nép megnyomorítása árán. Az Új világrend európai egyesült államokat jelent, eltűnnek a népek, nemzetek, jogok kötelességek 80%-át a Biztonsági Tanács szabja meg. Az összes parlamenti párt, már húsz éve ennek a készülő világrendnek a valagában van, azokat szolgálja, tőlük kap pénzt és felhatalmazást minden hazaárulásra. Orbánnak Izrael adott engedélyt, hogy a választások után ő legyen a miniszterelnök. (Tel-Aviv-i paktum)Tehát ez az egyik oldal, amelyik elpusztítja Magyarországot, mint önrendelkezéssel bíró nemzetet, és saját kozmopolita jólétének bebetonozásával segíti a globális nagytőke föderációs terveit megvalósulni, a magyar nemzet kárára, és pusztulására. Mindezekkel szemben, mint egyetlen ellenpólus van, a Jobbik, amely nemzetek Európája kategóriában gondolkozik, ahol a nemzetek megtartják saját önrendelkezési jogaikat, földjeiket, természeti kincseiket, magyarul a hazájukat, egységes nemzeti életterüket, önellátó gazdaságaikat. Ebből következik, hogy “A” választás kapcsán a Jobbik nem mosható össze semelyik másikkal, mert az egyik választás a nemzet halála, a Jobbik választása pedig a magyar nemzet életére szól. Középút nincs, megalkuvás nincs, csak a Jobbik, vagy a halál, a nemzet halála. Nem magunknak, az unokáinknak, és azok unokáinak választjuk április 11-én vagy ezt, vagy azt. Süket médiaduma meg nem kell, a magyar nép már nem vevő rá. Orbán bűnöző, a Pintér irányította maffia hálójában egy szál. Olvasd el ezt és ítéld meg magad: www pont egymagyar pont blogspot pont com

  Jó szörnyülködést tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim! Ezek mi vagyunk. A Fidesz.

  http://www.egymagyar.blogspot.com

  Fidesz akták.

  Kedvelés

 3. A 2002 utáni FIDESZ közvagyon eltulajdonítási események részletes leírását mellőzöm, mivel egyrészt megtalálhatók az ezekből az okokból benyújtott feljelentésekben, földhivatali okiratokban, másrészt szobányi irathalmazt jelent.
  Orbán, és FIDESZ nemzetárulása ezekkel még nem merült ki, hisz meg kell említeni a Tel-Aviv-i Paktumot!
  A magyar nemzetbiztonság megelégelte, hogy tizenöt éve nem dolgozhat a hazai érdekeket sértő izraeli behatolások ellen. Az informátor teljes tényállást adott át Orbán Viktor izraeli útjával kapcsolatos háttéranyagról. Miután a háttéranyag olyan adatokat is tartalmazott, amelynek ellenőrzésére szükség volt, ezért a Moszadba beépített magyar érdekeket védő barátaink segítettek. Valamennyi, most röviden felsorolt adatot ellenőrizték, tehát megerősített információkat közlünk.
  1. Orbán Viktor izraeli engedélyt kapott, hogy a választások után miniszterelnök lehessen.
  2. Minden közszereplésének az izraeli és a zsidó érdek megjelenítését is tartalmaznia kell.
  3. Az izraeli beruházók (behatolók) valamennyi befektetése a jövőben kikerül a magyar hatóság engedélyezési köréből. Külön kiemelték, hogy ilyen Grespik László-féle engedélyezési eljárás az új ciklus alatt nem megengedett. (Grespik László, mint a Budapesti- és a Pest megyei Közigazgatási Hivatal Orbán- kormány alatti elnöke csupán gyakorolta hatósági jogkörét, amikor korlátozta, a viszonossági elvre építette a külföldiek, ezen belül az izreliek és a kínaiak lakásvásárlását, tulajdonhoz jutását, ezzel együtt hazánkban történő letelepedését.)
  4. Valamennyi egyéb eljárásban az európai uniós országok polgárainak előnyeit élveznie kell az izraeli állampolgárnak.
  5. Hatósági eljárást bármely izraeli állampolgár ellen Magyarországon csak és kizárólag a Moszad, tehát az izraeli követség engedélyével folytathatnak a magyar hatóságok
  Ez már nem a Rózsadombi Paktum, hanem annál sokkal súlyosabb, ez már hazaárulás.
  Tehát ha egy zsidó elvágja egy magyar torkát, magyar hatóság csak a Moszad engedélyével járhat el.
  A Talmud viszont azt írja a zsidóknak, hogy a legjobb gójokat is meg kell ölnötök. A gójok pénzét Isten az izraelieknek szánta. A gójok földje olyan, mint a sivatag földje, ha egy zsidó ráteszi a lábát, akkor az a föld az övé lesz.
  Orbán az ezeket vallók testvérének tekinti magát. Árpád apánk vezette a magyarokat, ide vezette e hazába, örök hazát adni népének. Orbán megvezeti a magyarokat, s hatalmuk biztosítása érdekében, eladja ezt a hazát.

  Kedvelés

 4. Orbán Spanyolországba utazott barnulni, és a pátyi golfváros mutyjait egyengetni, miközben a TV-ben azt hazudja, hogy több termőföldet nem adnak el, Páty környéki, magyar földeket játszik át idegen befektetők kezére. Már csak ez is hazaárulás!
  Páty és Telki határában golfpályát akart építeni egy élelmes vállalkozó, aki – a hazai államigazgatási szokásoknak megfelelően: nem magyar.
  Telki polgármestere tiltakozott a kibucépítő terv ellen, a helyi önkormányzatban pedig fura események történtek: a telki és pátyi lakosok érdekeit képviselő fideszeseket kizárta a pártból a Fidesz központi vezetése.
  Pörzse Sándor, aki akkoriban az Echo tv Pörzsölő című műsorát vezette, pedig interjút készített Telki polgármesterével, amit Széles Gábor letiltott. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje ezután otthagyta az Echo tévét.
  Orbán Viktor lepte meg a pátyi „golffalu” befektetési lehetőségével Kovács Bence János elvtársat spanyolországi otthonában, aki leggazdagabb magyarok közé tartozik 50 milliárd forintos vagyonával, a Grupo Milton nevű, spanyol székhelyű ingatlan-befektető holding igazgatója, tulajdonosa, csak most éppen a csőd fenyegeti.
  A Fidesz még el sem nem kezdett kormányozni (nem is fog), de már most osztja le a zsíros mutyikat házi maffiózóinak, abból a megfontolásból, hogy még az MSZP-re kenhesse, amíg még lehet. Nem a szocionistákat akarjuk védeni, bőven van vaj a fejükön nekik is, de Orbán helyezkedése azt mutatja, hogy az elmúlt nyolc év mutyi-kormányzása folytatódik, épp csak a vörös vált át narancsba. Igazság szerint az elmúlt húsz esztendő gyakorlatával szeretnénk, kell szakítani.
  Ezért szavazunk a Jobbikra!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.