A Credo együttes fellépése a Hősök terén

Nem bánta meg az a honfitársunk, aki tegnap a gyönyörű tavaszi időben a Hősök terére eljött, hogy Papp Lajos professzor szervezésében és Jelenczki István rendezésében történelmi zászlók keretezte szakrális szoborcsoportunk tövében fohászt intézett Nemzetünkért, jövőnkért.

Sajnos nem lehetek hű krónikása a hatalmas energiával, elkötelezettséggel megszervezett több órás programnak az “Ima Magyarországért” országos mozgalom keretében, mert elfoglaltságaim miatt csak a meghívott Credo koncertjére értem ki, akik Kárpátalja üzenetét adták át a több, mint  ezres hallgatóságuknak csodálatosan, hitelesen, a tőlük már megszokott módon.   Zengett zúgott a halk zenei kisérettel és a legszebb hangszerrel, az énekhanggal megkomponált versek üzenete a közelmúltból a mához, jelenünkhöz és az együtt remélt Szebb Jövőnkhöz.   Nem akarok ünneprontó lenni,de az “Istenadta” hazai sajtó ismételt és méltatlan teljes közönye mellett zajlott le az ünnep, a Virágvasárnap üdvözlete a Nemzet szakrális terén.  

A Nemzet szót értelmezni sem tudó írott és elektronikus sajtó távolléte még magyarázható, de a magát nemzetinek álcázó hasonszőrűek távolmaradása már egyenes üzenet a még bizonytalankodó hazai választók számára, hogy mennyire is hiteles az a tájékoztás, amit az ilyen eseményre egyáltalán nem kiváncsi “jobboldali médiumoktól” remélhetnek választásuk tárgyilagos tájékoztatáson alapuló megkönnyítése végett.

Győzzön a Jobbik!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Fotók: Reiner P.


Egy gondolat a(z) “A Credo együttes fellépése a Hősök terén” című bejegyzésnél

Hozzászólások lezárva.