Dr. Gaudi-Nagy Tamás is pengetett a koncerten

Tegnap ismét hatalmas élménye volt azoknak, akik előzetesen vagy a helyszínen vett jegyeikkel a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat eddig végzett sikeres tevékenysége iránti tisztelettel kívánták további nemzetmentő tevékenységét támogatni.

A közel kétezer fős közönség hihetetlen ünneplésben részesítette a koncerten fellépő Palmetta, Kugli és Hungarica együtteseket a vendégszereplőként résztvevő Kalapács Miklóst és Varga Miklóst, az est fő szervezőjét és motorját, a Jobbik parlamenti képviselőjelöltjét Gőbl Gábort, az est fővédnökét, a Jobbik EP képviselőjét Morvai Krisztinát és végül, de nem utolsó sorban az ismét hatalmas sikert arató Gaudi Nagy Tamást, a Jobbik szintén képviselő és igazságügyminiszter jelöltjét aki fiaival és barátaival lépett fel.
Az este különleges volt, mert a föllépő művészek és a közönség a szó szoros és legszebb értelmében egy szívdobbanás volt és ott és akkor együtt alkották meg a produkciót. Az est folyamán került sor a nemrégen bejegyzett Credo Alapítvány támogatóiból alakult Credo Baráti Köre Elismerő Oklevél átadására is Morvai Krisztina EP képviselő asszony részére, melyet az alapítvány kuratóriumának elnöke, Tóth Csaba Attila meghatóan szép körülmények között, verset is mondva adott át.
A választások előtt néhány héttel az este ismét egyértelműen bizonyította a már öt évet is jócskán meghaladó nemzeti jogvédelem sikeres tevékenysége iránti főhajtást, a Jobbik Magyarországért Mozgalom jogos derűlátását a választásokon elérni remélt eredményességét, sikerességét illetően.

Reiner Péter
Nemzeti InternetFigyelő
A fotókat Reiner Péter készítette


6 című bejegyzés “Dr. Gaudi-Nagy Tamás is pengetett a koncerten” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A pengetés helyett dr. Gaudinak inkább azon kellett volna gondolkozni, hogy miként szedjék össze a 750 ajánlócédulát a Budaházy Gyurinak a milliósnak hirdetett nemzeti táborból…
  Hogy van az, hogy minden ügyvédből-jogászból igazságügy-minisztert akarnak csinálni? Hogy ezek a jogtudorok minden pártban ott vannak és jól megélnek a ….keverésből?

  Kedvelés

  1. “Kludsky” hozzászóló!
   “Bölcsebb lett volna,ha hozzá sem szólt volna”
   Budaházy Gyurinak 837 szavazócédulát gyűjtöttek össze,amiből állitólag csak 640 volt hiteles.Amit akkor hinnék el ha látnám.Ez megint “megrendelése” congorázódott le.,amin miért is csodálkozhatunk?
   A Scienet köztörvényes milliárdokat elsiboló vezetője, a Kolompár Orbán nevű romavezető,aki százmilliókat tett magánzsebekbe lehet képviselőjelölt,de a valóben HAZAFI és IGAZ MAGYAR Budaházy nem.Ez ma Magyarország!!!
   És hát ehhez hozzájárult a nagyon “magyarnevű” Kludsky féle emberek ténykedése is.

   A hozzászólással egyetértve azért meg kell jegyeznem, a nevére senkinek sem kell megjegyzést tennünk, fogadjuk el, hogy úgy kapta (bár vannak, akik maguk választhatták,…). Az viszont tény, hogy az efféle ostoba hozzászólások, mint Kludsky-é, igen nagy szegénységi bizonyítványról tanúskodnak. Ezeknek az embereknek egy céljuk van, keverni a tutymót, amit elvtársaikkal együtt hoztak létre. (NIF szerkesztő)

   Kedvelés

 2. Sajnos, azt hiszem a cédula gyűjtők sem jártak el kellő gondossággal. Eleve számításba kellett volna venni, hogy lesznek, akik “ellen” gyűjtők, megrendelésre (Tomcat?).
  Ha eredményes is lett volna az akció, akkor sem biztos, hogy Budaházy esetében a mentelmi jog segített volna. Azonnal vádolhatják terrorizmussal is. Mintha ez is készülődne!
  Még egy dolog, ami nagyon meglepett. Gyuri felesége egy interjúban azt mondta, hogy lehet majd Gyurira szavazni a választáson. Be kell menni a jegyzőhöz és azt kell mondani, hogy máshol akarunk szavazni. Ez egy nagy marhaság. A jogintézmény nem erre szolgál.
  Azt hiszem egy kis részben itt is bebizonyosodott, hogy a magyarok egy része sok mindenre nem figyel oda, nem veszik a fáradságot még arra sem, hogy pontosan megnézzenek valamit, de nagy a szájuk. Tisztelet a kivételnek!
  Budaházy időleges szabadulása egyébként visszaélés lett volna, a mentelmi joggal! Arra kell koncentrálni, hogy a Jobbik minél nagyobb létszámmal kerüljön be a parlamentbe vagy nyerjen, és akkor Gyuri menten szabad lesz.
  A HVIM kampányoljon eredeti tervei szerint, nagy vehemenciával, a Jobbiknak!
  Budaházy György ügye, azért nem a legfontosabb nemzeti probléma jelenleg.

  Kedvelés

 3. Kedves és tisztelt NIF-szerkesztők! – Én önöket nem elvtársoztam le, nem tettem megjegyzést az értelmi képességükre és főleg nem minősítettem a honlapjuk szinvonalát.
  Ha önök egyenvéleményt akarnak, akkor kár volt létrehozni a fórumot, a hozzászólás lehetőségét.
  Nekem dr. Gaudiról és még sokminden másról is eltérő véleményem van – de attól még nem vagyok sem elvtárs, sem zsidó, sem cigány. – A nevem pedig olyan amilyen, Gaudi vagy Kludsky… egyik se magyar név, de attól még lehetnénk tisztességes emberek.
  Igen, csalódtam önökben, mert amit megírtam, azt kulturált formában írtam le – bár így utólag talán az volt a baj, hogy egyszer sem használtam olyan kifejezést, hogy “mocskos zsidó” vagy “koszos, tolvaj cigány” amivel elnyerhettem volna a tetszésüket.
  (De, ezt még megírom, a maguk kedvéért sem válok álattá, sem rögeszmés pszichopatává!)

  (Köszönöm hozzászólását. Ha nem tévedek, éppen azt írtam, hogy nem tehet senki a nevéről,…

  Egy szóval sem mondtam, hogy nem kulturáltan írt, sem nem cigányoztam vagy más származási jelzővel nem illettem,… Legyen olyan korrekt, ne csúsztasson. Véleménye alapján azonban feltételezem, hogy nézetei a balliberális oldaléval egyeznek meg. Mellesleg az “elvtárs” megszólítás nem sértés, csak az MSZP-ben ma is használatos. Az ostoba jelző használata valóban nem volt helyes, mert lehet nagyon is tudatos az, ahogyan vélekedett. A vélemény szabad, természetesen ezután is helyt adunk hozzászólásainak, amennyiben továbbra is olyan kulturáltan teszi, mint eddig, s egy szóval sem kértem, hogy váljon állattá. NIF szerkesztő)

  Kedvelés

 4. Köszönöm a NIF-moderátor megjegyzését…
  Dr. Gaudiról még annyit megjegyeznék, hogy meglátásom szerint a magyar politikai életben, a pártvezetésekben túl sok az ügyvéd… – Bárándy, Torgyán, Orbán, stb. és legtöbbjük miniszter akar lenni vagy még merészebb álmaik vannak.
  Jellembelileg ezek az emberek adott esetben a MÁSIK OLDALON is elvégzik a munkát, az a lényeg, hogy ki fizeti a szolgálataikat. (És ez még akkor is érvényes, ha – mint ebben az esetben is – egy valóban nemzeti párt szolgálatában állnak.)

  Kedvelés

  1. Kedves Kludsky Géza!

   “Jellembelileg ezek az emberek adott esetben a MÁSIK OLDALON is elvégzik a munkát, az a lényeg, hogy ki fizeti a szolgálataikat. (És ez még akkor is érvényes, ha – mint ebben az esetben is – egy valóban nemzeti párt szolgálatában állnak.)”
   Tisztességes ember előtt ez a mondata, kizárólag Önt minősíti.
   Egyébként meg, mondja az összes ügyvéd szemébe. Az a korrekt!

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.