A csilláron is lógtak a választók tegnap Újpalotán

Ahogyan mondani szokás a csilláron is lógtak a választók tegnap Újpalotán Gaudi Nagy Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje kampánynyitó nagygyűlésén, melynek emelkedettségét Morvai Krisztina a jobbik EP képviselőjének jelenléte emelte.

Gaudi Nagy Tamás életútját, hiteles és eredményes jogvédő tevékenységét, a nemzeti Jogvédő Szolgálatot megteremtő és a közhatalom áldozataiért rendkívüli eredményeket elérő tevékenységét mutatta be és ajánlotta Újpalota választói figyelmébe.

Ezek után maga a jelölt, Gaudi Nagy Tamás ismertette programját, és Újpalota érdekében kifejtendő tevékenységét mutatta be választóinak. A beszámoló inkább érzelmileg, mint tartalmában hatott rám, az esemény krónikására, hiszen Tamás munkáját és a közeljövőben jelöltként szándékozó tennivalóit jól ismerem és azt hivatalos krónikások részleteiben bemutatják majd be.

Rendkívüli módon hatott rám,hogy miközben Gaudi folyamatosan hitelesen folytatja saját és a Jobbik országos kampányát, egy pillanatra sem felejtkezik el jogvédő munkájáról! Felhívta választóinak figyelmét arra, hogy jövő héten hétfőn február 22-én kerül sor beadványa tárgyalására a Fővárosi Bíróságon, melynek tárgya a többszáz gárdista ellen 2009 júniusi Erzsébet téren történt tömeges rendőrségi terror.

A nagygyűlés végén lehetőségük nyílt a választóknak kérdéseket feltenni Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás részére. A választói nagygyűlés sokadszorra bizonyította a Jobbik egyre növekvő erejét és választói bizalmát, hiába az elhallgatás és folyamatos média és politikai ellenszél, minden jel szerint a mozgalom kikerülhetetlen politikai, parlamenti tényezővé válik nemzetünk üdvére .

Adjon az Isten Szebb jövőt!

Reiner Péter az Új Magyar Gárda Mozgalom pártoló tagja


Fotók: A szerző felvételei

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “A csilláron is lógtak a választók tegnap Újpalotán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Jó lenne végre megtudni mit is fog tenni a Jobbik amikor a parlementben együtt kell szavaznia a szocikkal a FIDESZ ellen – megpróbál úgy tenni mintha semmi köze nem lenne a szocikhoz? Csípőből leszavaz majd mindent, hogy “konstruktív ellenzék ” látszatát keltse? Konstruktívan megakadályoz majd minden haladási, fejlődési tendenciát, mert nem ő a vezető párt? De ha kormányra kerülnének miből indítanának? Errő még szó nem esett….

    Kedvelés

  2. Kedves vadnai irma judit!
    A legjobb védekezés a támadás ugye? Jobb lenne,ha “otthon kutakodna”,hogy miért kellett olyan gyorsan -forditás nélkül- a lisszaboni szerződést aláirni,amivel (nem tudom tudja-e!) ,lemondtunk a szuverenitásunkról,és ezzel együtt életbelépett az European Gendamaire Force-magyarul:-az európai rendőrség,melynek székhelye Vicenza (Olaszország) és feladata :bármely országban tiltakozásokkal éllnek az állampolgárok,bevethetik ellenük. Ez az un.Velsen-i szerződés. Ajánlom ez után nézzen,és kérdezzen rá a “megrendelőitől”,akik ide küldték erre az oldalra.És azt is,hogy mit keresett Martony János 2008-ban a Bilderberg csoport titkos megbeszélésén Hollandiában?, Lehetne még sorolni,de Önnek minek? “Ne próbáld meg elmagyarázni a vaknak a fényt “!!!
    Egyetlenegy kérdést nem tett fel,(mert ezt nagyon szeretik “kibeszélni”) : kitől van a Jobbik pénze.A válaszom: nagyon egyszerű,hazáját szerető,szivében is magyar emberektől!!!-és biztosan nem soroséktól,meg a többi hozzájuk hasonló kétes egyéntől.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.