A harc folyik tovább – Egy sorsdöntő új esztendő

Adjon az Isten!

Az idén, az ó évben a magukat liberálisnak nevező aljas, szadeszes országrontók (legtöbbjük zsidó) végképp kimúltak. Majd két évtized alatt súlyos károkat okoztak hazánknak, megbocsáthatatlan bűnöket követtek el a Nemzet ellen, végül eszeveszett acsarkodásaikkal saját magukat is szétmarcangolták- Az SZDSZ egyszer s mindenkorra megdöglött.

A maszop, (sok zsidóval megtűzdelve) a végletekig meggyengült. Tönkretettek, elherdáltak, szétloptak szinte mindent, s mára aljasságuk, sunyiságuk miatt elfogyott körülöttük a levegő. Az eddig írtakból is egyértelműen következik, hogy minden antiszemitizmus nélkül is kijelenthető: Hazánkat a politika fortélyos eszközeit használó zsidók szipolyozzák, s a ma már széles körben ismert, megannyi jelenség is ezt bizonyítja.. Fontos feladata lesz tehát a nemzeti erőknek a nemzetközi és hazai téren is nyomuló zsidó karvajtőke és politika visszaszorítása. Ha kell kemény, erőszakos, ellentmondást nem tűrő eszközökkel.

Az új év legjelentősebb eseménye lesz, amikor április elején, a választásokon a maszop, az MSZMP mutánsa is a politika pöcegödrébe kerül.

Ezzel egy időben az új, megerősödött nemzeti erő, a Jobbik, az álságos Fidesz mellett bekerül a parlamentbe, ahol komoly befolyása lesz a döntésekre, s kiharcolhatja, hogy a Haza, a Nemzet érdekeinek megfelelő döntések szülessenek, a külföldi, leginkább zsidó érdekek háttérbe szoruljanak a magyar érdekekkel szemben..

Mindennél fontosabb most, az igazi nemzeti, nemzeti radikális erők, minél szélesebb, szilárdabb összefogása, és a magyar igazság megértetése a félrevezetett, elfásult tömegekkel.

A harc folyik tovább, s szent kötelességünk töretlenül kitartani a végső győzelemig., ami talán további évek múlva, de biztosan eljön. Kivívjuk.

Tesszük is ezt őszinte, tiszta hazaszerető szívvel, csakazértis.

Szebb jövőt!

Vass István

Nemzeti InternetFigyelő

2 című bejegyzés “A harc folyik tovább – Egy sorsdöntő új esztendő” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kedves Vass István , irigylem a jövőbelátó képességét . Én sokszor még azt sem tudom , hogy holnap mi lesz . Áprilisig millió dolog történhet . Egyébként a jelenlegi hatalom játékszabályai szerinti választás semmit sem oldana meg . Kérdezem , melyik párt akarja eltörölni a 100 milliárd dolláros adósságot , ki akarja és tudja visszavenni a magyarságtól elrabolt javakat ? Ki akarja lélegzetvételhez juttatni a nélkülöző lakosságot ? Egyetlen párt sem . Ha csak az lesz , amiben Ön bízik , félek semmilyen változást sem fogunk észrevenni . Ennél sokkal több kell és reméljük sokkal több is be fog következni .

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.