Házi őrizetben a Szent Korona Rádió munkatársa

Mint ismeretes, a “Magyarok Nyilai” elleni gyalázatos koncepciós eljárásban tizenhat honfitársunkat börtönözött be a hatalom. Négyüket április 8-án, egyiküket május 15-én, Budaházy Györgyöt június 17-én, hármukat július 14-én, kettejüket augusztus 14-én, egyiküket szeptember 2-án, hármukat október 13-án, a Szent Korona Rádió munkatársát pedig október 14-én.

Közülük eddig öt fogvatartottat engedtek ki, a többiek előzetes letartóztatását pedig újra és újra meghosszabbítják, miközben konkrét bizonyítékokat még nem tudtak ellenük felmutatni. Ráadásul a legszigorúbban őrzik őket és erősen korlátozzák a családjukkal is a kapcsolatfelvételt.

Rádiónk munkatársát, a bebörtönzöttek közüli utolsó lányt a mai napon, ügyvédi fellebbezésnek köszönhetően engedték ki házi őrizetbe. Olyannyira hirtelen érte a szabadulás, hogy előző nap még szomorú szívvel írta meg a karácsonyi üdvözlőlapot szüleinek. Ő azonban már szeretteivel töltheti a szentestét.

Sajnos tizenegyen valószínűleg a karácsonyt is az előzetes letartóztatásban fogják tölteni, ezért a most kiengedett munkatársunkkal együtt kérünk minden olvasónkat és hallgatónkat, hogy gondoljanak a hazafiakra, és írjanak nekik a Magyar Jelen Üzenőfalán keresztül.

Továbbá gondolni kell azokra a hozzátartozókra, családtagokra és gyermekekre is, akik közül sokan már nyolc hónapja szerettük nélkül élnek, és nagyon úgy tűnik, hogy az ünnepeket is nélkülük kell tölteniük. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Jobbik Jogsegélyszolgálata velük összefogva aranyvasárnapi tüntetésre és családi napra hív mindenkit. Erről bővebben az ezzel kapcsolatos cikkünkben olvashat.

(szentkoronaradio.hu) – barikád.hu