Ki kell tiltani a tótokat az EU-ból – A Trianon Társaság Békéscsabai Szervezetének tiltakozása

Slota és Ficó közös nevezőn: Pofádat befogod magyar!
Slota és Ficó közös nevezőn: Pofádat befogod magyar!

A Trianon Társaság Békéscsabai Szervezete ismét tiltakozik Szlovákia vasfüggönye, Jan Slota és Robert Fico politikája ellen.

A magyarellenességéről hírhedt koalíció extra – soviniszta, ultranacionalista politikája az Európai Unió szégyene!

A több, mint ezer éves felvidéki magyar földön, ( a 16 éve alakult műállamban, Szlovákiában) az ősmagyar lakosok anyanyelvének betiltása kimerítette és megalapozta az EU-ból való kizárás szükségességét! A Szlovák kormány politikájában felütött a Benes-dekrétumok pusztító pestise! Itt az ideje, hogy Európa észrevegye, elítélje és szankcionálja Szlovákia bűntetteit!

KÖVETELJÜK: AZ ŐSMAGYAR LAKOSSÁG JOGEGYENLŐSÉGÉT!

A NYELVTÖRVÉNY AZONNALI ELTÖRLÉSÉT!

Barcs Anikó Trianon Társaság Békéscsabai Szervezetének elnöke

Nemzeti InternetFigyelő

Egy gondolat a(z) “Ki kell tiltani a tótokat az EU-ból – A Trianon Társaság Békéscsabai Szervezetének tiltakozása” című bejegyzésnél

  1. Honfitársaim , nem valami , vagy valaki ellen kell küzdeni , hanem valami mellett kell , vagy valakiért kell kiállni . Az előbbi csak energiát von el tőlünk teljesen feleslegesen . Különben is Egész Magyarországért kell küzdeni Isten segítségével . Miért adnánk alább , hisz az visszajár nekünk . És aztán a nyelvi problémák is megoldódnak . Mert a Magyar Szeretetkirályságban mindenki olyan nyelven beszél amilyenen akar , és olyan iskolába jár amilyenbe akar . Még a szlovákok is . A Szent Korona Alkotmánya ezt lehetővé teszi .

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.