Czakó István: Na, ennyit ér a Nobel-díj

A globalista világuralom mára mindent az ellenőrzése alá von. Ma már demokráciáról, szabadságról, önrendelkezésről, szabad szólás és véleménynyilvánításról nem beszélhetünk.

Tudom, abszolút szabadság soha nem volt és nem is lehet, mert az igazi szabadság csak közmegegyezés alapján, tehát korlátok között létezhet. Csakhogy ma már nem a közmegegyezés a legfőbb vezérlő erő, hanem a globalista hatalom akarata.

Megdöbbenve olvasom, hogy az idei Nobel-békedíjat Barack Obama, az USA elnöke kapta. Úgy tűnik, nem gondolkodom rosszul, hiszen maga a kitüntetett is meglepődött ezen. Mi van? Visszatértünk a “Harcolunk a békéért” korszakhoz? A kommunizmus idején mindenért “harcoltunk”. Harcoltunk a munka frontján (valóságos háború), harcoltunk a békéért, a női egyenjogúságért, most már a terrorizmus ellen is, … Akkor hol itt a béke? Most pedig egy olyan embernek adják a békedíjat, aki két súlyos háborút is visel! Sőt, növelni akarja az afganisztáni csapatok létszámát!

A mai világ elértéktelenítő, mindent összezavaró, diabolikus (on diabolos = gáncsoskodó, rágalmazó, ördögi) világban nem meglepő, hogy a “BÉKE” fogalmát is úgy sulykolják az emberek fejébe bizonyos körök akarata szerint, hogy abból épp az ellenkezője, a harc jöjjön ki. S aki a legjobban harcol valami mellett vagy ellen, az a béke legfőbb akarója!

Ez az igazán sátáni világ! A szerencsétlen átlagember – akiben még itt pislog a tisztesség, becsületesség, jó akarat, felebaráti szeretet Isten által belénk plántált lángja – teljesen megzavarodva, már elhomályosult testi, lelki szemekkel meg sem látja, mi az igazság!

Íme, itt az indoklás lényege: “Obama a nemzetközi kapcsolatok és a népek közötti együttműködés erősítéséért kapta a díjat az indoklás szerint.” Kérem, miről is van szó? Háborúval is lehet erősíteni a népek közötti együttműködést. Elképesztő! Csak a teljesen megzavarodott, már semmivel nem törődő ember hiszi ezt el, s nem látja, mert már nem is érdekli, miről is van szó. Ez a társadalom csődje! Amikor bárkinek, bármit be lehet magyarázni. Ez már nem valódi közösség, csak csürhe, egybe terelt ember-állatok sokasága, de semmiképpen nem társadalom! Ide jutottunk. Ez a globalizmus urainak a célja. Hiszen az ilyen csürhét egy (egyetlen) kondás is kitűnően elrendezi. Csak egy ostor (létbiztonság, jólét, gazdagság, hatalom, vagy fenyegetés, zsarolás, félelem) kell hozzá, amivel igazgathatja a csürhe tagjait.

Így lesz hát egy kétfrontos fizikai háborút viselő, sőt a terrorizmus mumusa elleni “harc” leple alatt a csürhét terrorizáló képmutatóból Nobel-békedíjas! Csak mellesleg érdemes elolvasni az eredeti célkitűzést: “Nobel nem egy-egy tudományos pálya vagy életmű elismerésére szánta a díjat: végrendelete értelmében konkrét teljesítményért, eredményért adható az érem – amit a díj odaítélésének indoklásában mindig le is írnak.”

Ennyit ér hát mára a Nobel-díj! S ha megnézzük a többit, az irodalmit és egyebeket, bizony egyre érdekesebb dolgok tűnnek fel.

Eddig csak az irodalmi Nobel-díj odaítélésekor éreztem olykor méltánytalanságot. Ma már meg sem lepődök. Ez a sátáni kor jelene.

“Az időpontokról és alkalmakról pedig nem szükséges írnom nektek, testvéreim,

mert ti magatok is jól tudjátok, hogy az Úr napja úgy jön el, mint éjjel a tolvaj.

Amikor azt mondják: Békesség és biztonság, akkor tör rájuk hirtelen a végső romlás, mint a fájdalom a várandós asszonyra; és nem fognak megmenekülni.

Ti azonban, testvéreim, nem vagytok sötétségben, hogy az a nap tolvajként lephetne meg titeket.

Hiszen valamennyien a világosság és a nappal fiai vagytok, nem vagyunk az éjszakáé, sem a sötétségé.

Akkor ne is aludjunk, mint a többiek, hanem legyünk éberek és józanok.” (1Thessz 5:1-6)

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “Czakó István: Na, ennyit ér a Nobel-díj” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az írással teljesen egyetértve, mégis azt kell mondjam, hogy e cionisták uralta világban az lenne a csoda, ha ez nem így lenne, ha a szenny ott maradna, ahol a maga helye. Kár, hogy ezt kevesen látják át, és még kevesebbeket érdekel. És még kevesebben vannak azok, akik egyáltalán tesznek is ellene valamit.
  Itt már velejéig elrothadt minden! Jól példázza ezt e “kitüntetés”, mellyel arcátlanul szembeköpik az egész emberiséget. A féreglények immáron ezt is megtehetik, hiszen ennyire baromnak és ütődöttnek tartják az egész világot.
  A pusztulás a küszöbön, így hát vigadjon csak tovább az alvó világ, lényeg a “buli” (hisz ez a díjazás is az!), csak ettől majd jóval keserűbb lesz az ébredése.

  Kedvelés

 2. Nobel Alfréd forog most a sírjában. A globális hatalmi csoportok, és ezek valamilyen mélységig felkarolt holdudvarai, valamint a hatalmuk fenntartásához szükséges, kiszolgálói csoportok, a saját pénzügyi hatalmuk nagyságát már olyan fokban óhajtanák emelni, hogy az már emberek milliárdjainak egzisztenciális szükségleteiből vesz el, a halálát okozva ezzel az emberiség széles rétegeinek. Erre a folyamatra egyre többen jönnek rá, ezért a megvilágosodottabb réteget, a globális hatalom módszeresen irtja. Kicsiben nálunk a Jobbik nyitotta fel emberek millióinak a szemét a kormányzati-politikai hatalom halált és nemzetünk pusztulását hozó, évtizedek óta tartó csörtetésére, melynek csak egy epizódja, hogy zsinagógát csináltak a parlamentből a napokban. Népünknek a Jobbik, és annak programja, egy utolsó mentőöv a fuldoklónak, egy kéz, amely lefogja az utolsó pillanatban, a hazánk szívébe kegyelemdöfést adni szándékozó kezet. Éljünk az eséllyel. Arany János Toldi-jából, egy hasonló mondással én is: Éljen a Jobbik, éljen nagy nemzetmentő és gondolkodó, Vona Gábor. De csak addig éljen, míg a honnak él, de szakadjon élte pillanata, melyben attól elpártolni kél. Ezen Arany-i megfogalmazás szerint, sok, politikai szinten, az eddigi húsz év alatt erkölcsi sorvadásba esett személynek szakadt volna már el az élete fonala.

  Kedvelés

 3. Jól mondja Czakó istván , ” ez a sátáni kor jelene ” . Talán meglepő , amit mondok , de ez most így van jól . Ugyanis ebben a korban a gonosznak egyre gonoszabbnak , a jónak egyre jobbnak kell lennie . Egyszerűen azért , hogyha majd eljön a szétválasztás ideje , könnyen el lehessen választani az ocsút a búzától . Képzeljük el hogyha ezek a dolgok , ahelyett , hogy tisztulnak , egyre zavarosabbak lennének . Csak kapkodnánk a fejünket és nem tudnánk , hogy hova kell állnunk . Így viszont egyértelmű a helyzet . A normalitás , a béke , a szeretet mellé kell állnunk . Annál is inkább , mert ez lesz a kifizetődő .

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.