Utálom a rendőröket, de… – hetven éves nyugdíjas mérnökember nyílt levele Szima Juditnak

Kedves Szima Judit!

Gorombán kezdem: utálom a rendőröket, de …

Kb. 20 évvel ezelőtt, a még nem befejezett M1-en mentem Győrbe.  Lekanyarodtam a városba vezető elágazásra, ahol ott álltak a radaros rendőrök és le is „meszeltek” engem. Egy mosolygós fiatalember jött hozzám és azt mondta: Ugye, tudja, miért állítottam meg?” Azt válaszoltam, hogy: „Tudni nem tudom, de sejtem. Mennyivel mentem?” 110-zel, mondta. Hát ez durva kihágás, de csak azért, mert nem nyomtam eléggé a féket. Megkérdeztem, hogy mivel tartozom. Ha jól emlékszem, 2000 forintot mondott. Kinyitottam a pénztárcámat, de csak 1200 Ft volt benne, mert néhány km-rel korábban tankoltam.

Nem tudtam kifizetni a jogos büntetést. Kedves Szima Judit! Tudja mit mondott nekem az a fiatal rendőr, mikor látta hogy csak 1200 Ft-om van. Megmondom. „Kiegyezhetünk 800-ban?” „Örömmel” – válaszoltam. Azt hittem, hogy zsebre fogja tenni. De nem! Kiállította az elismervényt a pénz átvételéért. Látja, kedves Szima Judit. Az ilyen rendőröket szeretem, és azóta nem büntettek meg gyorshajtásért, mert nem hajtottam gyorsan, mert mindig előttem volt annak a fiatal rendőrnek a mosolygós, jóindulatú, de kötelességtudó arca.

Más: Ez kb. 30 évvel ezelőtt történt. Budapesten, este, sötétben, a Szentendrei úton „lemeszelt” a rendőr. Ott, ahol régen a „fakabát” volt. Egy újonnan vásárolt, használt S100-as Skodával mentem. Nem tompított, hanem parkolófénnyel. Megnézte, hogy a kapcsoló milyen állásban volt. A helyesben. Az izzók égtek ki. Megkérdezte, hogy van-e izzókészletem. Törvénytisztelő ember vagyok, persze, hogy volt, de a budapesti utcák fényárjában nem vettem észtre, hogy rossz világítással közlekedek. Akkor vettem a kocsit. Nem tudtam, hogy kell az izzókat kicserélni. Tudja mi történt? A rendőr segített nekem. Kicserélte az izzókat, aztán tisztelegve elengedett. Még sok hasonló történetem volna, de nem akarom az idejét rabolni. Ezek az emberek rendőrök. Az igaziak.

Kedves Szima Judit. Én utálom a rendőröket a Kossuth téri bűntetteikért, de ezeket a történeteket soha sem fogom elfelejteni. Persze találkoztam undorító, gusztustalan rendőrökkel is, de azokat elfelejtem, és ezekre emlékezem. Mert orvosokra, mérnökökre, tanárokra, parasztokra, munkásokra, nem folytatom, de rendőrökre, csendőrökre és még börtönőrökre is szükség van. Egy nem mindegy: hogyan viselkednek.

Ön egy nyílt levelet intézett Orbán Viktorhoz. Kár volt! Orbán Viktor a globalizmus kísértete, Soros Gyuri bácsi kitartottja. Én is rá szavaztam annak idején, de kár volt. Sima kígyónyelvével félrevezetett, mint Obama Amerika népét. Ma már van egy új erő. Én csak bennük bízom. Ha ők is korrumpálódni fognak – remélem, nem – akkor majd a legújabb erőre fogok szavazni, de egyelőre azt mondom: éljen a Jobbik!

Kedves Szima Judit! Én bízom abban, hogy ők meg fogják oldani a rendőrök gondjait. De nem csak az övéket. Nem tökéletesem, mert a földön semmi sem tökéletes, de sokkal jobban, mint ez a négypárti csürhe.

Isten áldja magukat és adjon az Isten szebb jövőt!

A rendőröknek (főleg a tettre készeknek) és civileknek egyaránt:

Misi bácsi

A teljes nevem Dohán Mihály. A többi adatomat megtalálja a BM nyilvántartásában. Tudomásom szerint én vagyok az egyetlen Dohán Mihály ebben az országban. Ha nem így van, értesítsen!

Szeretnék megismerkedni a másikkal.

Nemzeti InternetFigyelő

7 című bejegyzés “Utálom a rendőröket, de… – hetven éves nyugdíjas mérnökember nyílt levele Szima Juditnak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kedves Szima Judit, Kedves Misi Bácsi!

  Én 1975 óta vezetek minden nap, s számtalan hasonló esetem van. Csak egyet mondok el. Temetésről jöttünk egy késő novemberi délután a barátommal. A debreceni Árpád téri kereszteződésben, piros lámpa után indultam zöldre, balra kanyarodva, de a következő, kb 50 méterre lévő lámpa már megfogott. Tudtam, ismertem a kereszteződést, de előttem egy teherautó volt, s amikor blokkolt, én a jeges úton megcsúszva belementem. Az autóm beszorult a teherautó alá, darus kellett, hogy kijöhessek. Miközben tanakodtunk a teherautó sofőrjével, megláttam két rendőrt közeledni. “Na, jön már a segítség!” – mondtam, s furán néztek rám a körülállók. Tényleg a segítség jött, s néhány perc múlva – az adatlapok cseréje után – mehettünk dolgunkra. Ők tényleg szolgáltak és védtek!

  De maximálisan egyetértek veled, azok, akik a honfitársainkat lőtték, verték, taposták, kardlapozták, azok a droid állatok nem rendőrök és nem magyarok. Azok pribékek, bérencek, zsoldos állatok!

  Czakó István

  Kedvelés

 2. Sajnos a jelenlegi rendőri állomány semmi másra nincs mint az elnyomóink érdekeit védeni és pénz behajtásra!
  Sajnos ezek mind sajtárfejű agyatlan senkik!
  Meg lehet nézni a tisztességesek már mind el hagyták ezt a fertő állományt!Maradtak az agyatlan önálló gondolkodásra képtelen droidok!
  Azt nem tudom a lelki ismeretükkel ha egyáltalán van ezeknek,hogyan tudnak el számolni?Ezek sajnos agyatlan senkik ,mivel az esküjüket is meg szegik!Mivel ott nem arra esküdnek,hogy egy vagy több idióta párt vezető vagy egy elnyomó népcsoport érdekeinek a védelmére esküdnek fel!!
  De aki nem tud gondolkodni az mind így jár,agyatlan vezérelhető droiddá válik!!
  A korrupció minden szinten meg van ott is sajnos!Zsebre bírságolás stb!De mit is várunk mi amikor vezetőiktől is csak ezt látják!
  Ebben az országban sajnos nincsen Rend őrség csak párt katonákká vált agyatlan droidok!
  Kíváncsi leszek arra,ha majd lesz Magyar kormány és ezeket a nép ellen elkövetett bűneikért elő veszik akkor hogyan fognak nyüszíteni!Mert ezeket az agyatlan senkiket igen is ki kell szűrni ebből az állományból!

  Kedvelés

 3. Misi bácsi! Nem kívánom, hogy csalódjon, de ha a Jobbikban hisz, úgy lesz. Jó a szöveg amit Vonától és Krisztinától hallunk, de a Miépé is jó volt annak idején. A parlamentben csak a fidesszel fognak kötözködni, de ennek csak egy eredménye lesz: nem jutnak be a 2014-es választások után és ez így lesz rendjén. Pedig a deklarált fő céljaikkal egyetértek, de sajnos nincs mögötte semmi. Sem ember, sem ész. Van viszont máris rengeteg tülekedő senki, aki máris a még meg sem szerzett koncra hajt. Szörnyen buta emberek, akik egyszer együtt söröztek egy jobbikossal, már ott kopognak az ajtón, hogy jövőre mit és hol akarnak majd csinálni Jobbik támogatással. Sajnos ilyen a politika, most még persze büszke lehet rá a Jobbik, hogy nem ragad a közpénz a kezéhez, de alkalma sem volt még rá. Így könnyű…

  Kedvelés

  1. Misi bácsi válasza a mi segítségünkkel, mert technikailag gondja volt az elküldéssel.

   Kedves F.M.!

   Mondja, mit jelent az, hogy “nincs mögötte semmi? Nem tudja elképzelni, hogy működhet Magyarországon egy párt úgy, hogy ne legyen mögötte sem Soros Gyuri bácsi, sem autópálya építő cégek, sem egyéb globalista pénzeszsákok, akik a zsebüket tömnék? Nekem a Jobbik pontosan azért tetszik, mert “nincs mögötte senki”, aki megmondaná, hogy mit szabad tennie. Izrael, az USA, az EU a korrupció óceánjai. Ki van Obama mögött? Az amerikai zsidó szervezetek. Hogy működik ez Izraelben? Így: http://szentkoronaradio.com/printable/node/80514 ,
   legalább is egy izraeli újságíró szerint.

   Az USA-ban is más a pártprogram és más a “kormányprogram”. Obama “változást” ígért. Mindenki a békére gondolt, ehelyett még több katonát küld Afganisztánban. Persze, ez is “változás”. Még több öldöklés, még több adósság a munkájukból élők terhére, még több pusztítás az “amerikai értékek terjesztéséért”. Az “emberi jogok” védelmében milliókat fosztunk meg az élethez való jogtól. A mi négypártunk is kiküldte a “szabadság erejét” a távoli harcterekre. Ezeknek háborús bűnösként börtönben a helyük. Remélem, oda is kerülnek. Ez nem túlzás! A ma érvényes nemzetközi jog szerint azok. Én nem szavazok háborús bűnösökre. Én pont azért szavaztam és fogok szavazni a Jobbikra, mert nincs mögötte senki, csak agymosatlan magyar emberek és egy imponáló program. Hogy a karrieristák tülekedni fognak körülötte? Ez természetes. A négypártok mögött már nem tülekednek a korrupt karrieristák, mert már rég átvették őket. Ott már csak azok vannak. Pénzéhes, pénzért mindenre képes csőcselék. Itt is meg fognak jelenni. Remélem, hogy a vezetői elég bölcsek lesznek ahhoz, hogy kiszórják a élősködőket, meg a beépülni akaró, „pártfeladattal” megbízott bomlasztókat. Persze, ez csak remény. De a remény sokkal több, mint a reménytelenség. A parlamenti pártok a teljes reménytelenség kategóriába tartoznak. Én a reményre szavazok. Hallgassa meg a Duna TV
   párbeszédét Vona Gáborral, pl. itt: http://kuruc.info/r/34/51878/ . Fiatalok, bátrak és intelligensek. Öröm hallgatni őket. Gondoljon csak Sajóbábonyra. Egyetlen “hivatásos” politikusnak sem volt bátorsága, hogy elmenjen oda, úgy tele volt a nadrágjuk. Csak a szájukat jártatták és hazudoztak, meg “elhatárolódtak”. Mondták, amit mondtak nekik, hogy mondják. Miközben “rasszizmusról” kárognak és mentegetik a cigánybűnözőket, be vannak rezelve tőlük. De Soros Gyuri bácsi utasítására mégis rasszistáznak és védelmezik a bűnözőket, mert Gyuri bácsitól jobban félnek, mint a cigányoktól. Mert ő biztosítja
   „demokratikusan” az egzisztenciájukat, nem a választók akarata.

   Olvasta ezt, itt ezen a honlapon?:
   https://internetfigyelo.wordpress.com/2009/09/14/henry-makow-oszd-meg-es-hodits-a-rotschildok-cigany-strategiaja/ ? Ha nem, vegye rá a fáradságot.

   Kedves Barátom, a mi „polkorrekt” négypártunk már nem politikai alternatíva. Azok már a múlt, mégpedig egy nagyon szégyenletes múlt még mozgó, hazudozó kísértetei. Én már nullára leírtam őket. A globális kapitalizmus glasznosztyja már elkezdődött. Az összeomlása elkerülhetetlen. Nem tudni, mi mindent fog eltemetni maga alá, de hogy a mai “politikai elitünk” vele együtt eltűnik a történelem pöcegödrében, az biztos. Ezért nincs értelme rájuk szavazni. Ha nem volna Jobbik, el sem mennék szavazni.

   Adjon az Isten szebb jövőt!
   Misi bácsi

   Kedvelés

  2. Kedves “Évaanyu”!
   Kicsit furcsa ez a megszólítás, de hát csak-csak személyesebb, mintha név nélkül csak Asszonyomnak szólítanám.
   Minden sorával egyetértek. Tudja, én nagyon élvezem Morvai, Vona, Szegedi éleselméjú, lényeglátó stílusát. Ezeknek gondolataik vannak és egyenes beszédük, nem pedig tartalmatlan, polkorrekt mellébeszélésük, mint négypártunknak és kormányunknak. A múltkor egy fiatalembert hallgattam, a kommunikációs igazgatójukat. Szinte gyereknek látszott, de rendesen helyretette a TV tapasztalt kérdezőjét. Hol mérhetők ezek gondolataihoz egy Pokornynak, Kövérnek vagy Orbánnak a teljesen ellaposodott közhelyei, durva és ostoba személyeskedései. Amikor színre léptek, a programjuk mindössze néhány oldal volt. Az EU választásra már egy komolyabbal rukkoltak elő. Remélem, hogy januárra még tovább lépnek. Azért ostobázzák, szélsőségesezik, rasszistázzák őket, mert félnek tőlük. Mert érzik a szellemi és erkölcsi fölényüket. A hazugságkultúra korában élünk, ők pedig igazat mondanak. Ők is, meg a hazugok is tudják, hogy a hazugság kártyavárát az igazság előbb utóbb romba dönti. Tudja, ha az ember majdnem 40 évet végigdolgozik mérnökként, előbb-utóbb egész jól fel tudja mérni az emberek szellemi képességeit. Ezek a fiúk nagyon okosak, képzettek és tisztességesek is. FM írta föntebb, hogy a „A parlamentben csak a Fidesszel fognak kötözködni, de ennek csak egy eredménye lesz: nem jutnak be a 2014-es választások után és ez így lesz rendjén.” Eddig sem a Jobbik kötözködött a Fidesszel, hanem Orbán akart nekik pofonokat osztogatni, és szélsőségesezte őket. Én másra számítok tőlük. Arra, hogy a parlamentben tisztességre fogják tanítani a Fideszt, szembesíteni fogják a hazugságaival, aminek az eredményeképp a Fidesz is a testvérpártjának, az SZDSZ-nek a sorsára jut, mert minden jóakaratú tagjának és szavazójának ki fog nyílni a szeme. Az öszödi beszéd után Orbán a szemét forgatva valami olyat mondott, hogy el sem tudná képzelni, hogy hazudjon a magyar népnek. Nem olvasom a beszédeit, mert már nem érdekelnek, de már én, személyesen is rajtakaptam őt gátlástalan hazugságokon. Saját fülemmel hallottam, amikor még miniszterelnök korában mondta egy országértékelő beszédében, hogy „kiszabadultunk az adósságcsapdából”. Mi, amikor az „egyetlen szuperhatalom”, az USA, is benne vergődik és a csőd szélén áll. Ő is hülyének néz engem, mint magyar népet, mint korábban a komcsik. Ha nem nézne annak, nem mert volna ilyen eget verő hazugságot kiejteni a száján. Amikor Martonyi aláírta a Luxemburgi Szerződést, akkor azt mondta, hogy „megmentettük a magyar földet”. Vagy emlékszik arra, amikor a Fidesz terepjárókat vásárolt a „zsebszerződések földerítésre”? Hol vannak vajon azok a terepjárók és hány zsebszerződést derítettek föl velük? Én egyről sem hallottam. De akkor is hazudik Orbán, amikor rasszistának és szélsőségesnek nevezi Jobbikot. Mára már teljesen átvette az SZDSZ modorát. Bízom benne, hogyha az országgyűlésbe bekerülnek, a Fidesz nem fog merészelni újabb terepjárókat vásárolni.

   Kedvelés

 4. Kedves Misi bácsi!Nagyon köszönöm gondolatait,és szavait,mert teljes mértékben egyetértek vele.Nem akartam hozzászólni,de a kényszer,és ez az igazságtalan világ rákényszeritett,-mint már annyiszor-hogy elmondjam a véleményem,(azaz inkább kiegészitsen gondolkodás végett ) az Ön által irtakat.
  Azt látom,és tapasztalom,hogy minnél jobban megerősödik a Jobbik,annál nagyobb az ellenállás ellene.De miért is? Igen,adva van egy párt,aki mögött nincs senki,aki alúlról épitkezik,aki folyamatosan kapcsolatban áll naponta a “póri emberrel”,aki nem kivűlről,hanem nagyon is a való vilgából érzékeli a mai közállapotokat,és ennek alapján épiti fel politikáját,ennek alapján alakitja ki véleményét,és ennek alapján készit programot, aminek fő kérdése,és ezáltal az erre adott válasz is :hogyan tovább Magyarország? Folyamatosan,gyalázatosan próbálják lejáratni,bemocskolni,lerasszistázni,lenácizni,leantiszemitázni azokat,akik már megunták a tétlenséget,az elkeseredettséget,a napi nyomort,a megaláztatást,a szemfényvesztést, az igérgetésket,és azt hogy szemmel láthatóan,és bizonyitottan kiárusitják,eladósitják,betelepitik más “nemzetséggel” azt az országot amit ma még Magyarországnak neveznek ,de kitudja,hogy meddig. Ez az ország a mi szeretett Hazánk.Itt nyugszanak őseink,itt nevelkedtünk,itt tanultunk mindent,ami egy jobb élet megéléséhez kellene hogy vezessen,és neveljük gyermekeinket a Haza szeretetére,az erkölcsös éltetre,tudásunk továbbadására,és a jövő nemzedékének feladatára,hogy Magyarország a Magyaroké maradjon mindörökkön örökké.
  Nos ez nem tettszik mindazoknak,akik szövetségreléptek balról és jobbról egyaránt,hogy egy hangot elhallgattassanak,mert akkor még talán az Istenadta Nép megtudja,mi is folyik a saját hazájában.
  Soha nem foglalkoztam politikával,és megmondom őszintén nem is érdekelt,de mindig elmentem családommal együtt mint egy “jólnevelt,kötelességtudó” állampolgár szavazni,és úgy gondoltam,hogy “jóhelyre adtam”-adtuk- a voksunkat. Amióta az un.”rendszerváltás” megtörtént mindig a Fideszben biztam-biztunk-és odaszavaztam.DE 2006.megmutatta,hogy mire tettem le a voksom,és azt is megmutatta,hogy mire számithatok. Nem tudom leirni azt a csalódást, (és nem kivánom senkinek azt az érzést),amikor rájöttem,hogy mennyire becsaptak,de ehhez az kellett,hogy naponta kijárjak a Kossuth térre,és megismerkedjem olyan emberekkel,akik már régen tudják az árulást,és annak okait. Mint egyszerű Magyar ember,akkor jöttem rá sem ez,sem a másik oldal nem kell nekem,mert mindkettő hazugságon alapul.Én a hazugságot,az erkölcstelenséget mindig is megvetettem,és mint jó keresztény a tizparancsolat szerint éltem,és adom tovább gyermekemnek is.
  És most mit látok,mit tapasztalok? Hogy a saját Hazámban nekem csak “kuss” lehet. (bocsánat a kifejezésért,de ezt máshogy nem mondhatom,csak ilyen drasztikusan).A mai napig odaáig jutottunk,hogy a kettőskereszt állitása bűn,(a Katolikus Egyház biborosa-Erdő Péter szerint),hogy a Jobbik “neopogány” (a Kdnp vezetője Semjén Zsolt szerint), hogy nem lehet hazugságra alapozni a politikát ( a Fideszt vezető Orbán Viktor szerint – mikor folyamatosan ezt teszi -),hogy a tegnapi nappal a Magyar parlamentben Zsidókonferenciát tartottak,és olyan ember szólalt fel a zsidóság érdekében- nevezetesen Elie Wiesel-aki Nobel dijas iró,de köztudottan rasszista!!!! , hogy egy Závada Pál nevű senkiházi bemocskolja történelmi zászlónkat az Árpádházi zászlót,és még lehetne sorolni mindazt az szennyet amit folyamatosan ellenünk magyarok ellen elkövetnek nap mint nap. Akkor miért is kellene nekünk bizni bármelyik oldalban,pártban,akkor miért is? Hát nem, elég volt!!! Mostmár tényleg más kell,mert az eddigi bemocskolta,lejáratta magát!!
  És ugyan sokaknak nem tettszik,-mert még mindig nem látják mi folyik itt – de igenis Új Erőre van szükség,és ez a Jobbik!!!Nemhiába ruházzák fel mindenféle jelzővel-ami szemenszedett hazugság-mert fő céljuk az elhallgattatás.Nem szabad sem az irott,sem az elektrónikus médiában hangot adni Nekik,mert még a “kisember” is rájön,hogy mi az igazság.
  Olvasom itt is,ezen az oldalon is a cikkeket,hozzászólásokat,és elképedve látom,hogy pl.Lengyel Károly irása (amit nagyon köszönök Neki),milyen elképesztő hozzászólásokat “eredményezett” ,akkor,amikor le merte irni gondolatait,mint keresztény ember.Nem mondom nem kell egy véleményen lenni,de itt hozzászólnak olyan elképzelhetelenül tudatlan olvasók is,akiknek először jobblenne,ha fejlesztenék magukat,és utána irogatnának.
  Kicsit hosszúra sikeredett hozzászólásom,de akit nem érdekel,lehet törölni.
  Adjon az iSTEN szeretett Hazámnak Áldást,Békességet és egy Szebb Jövőt!!!

  Kedvelés

 5. És mégvalami!
  F.M-nek üzenem,hogy jobb lenne,ha felébredni,és kivenné kezeit az éjjeliedényből.Nehogy Neki kelljen csalódnia,mint már annyiszor.
  Ha gondolkodó ember,előbb,vagy utóbb rájön az “átverésre”,amit mindkét oldalról érzünk a saját bőrünkön.De lehet,hogy Ő is,mint annyian fizetett pártkatona,pontosan olyan “hangnemben ir” mint a részemre naponta küldözgetett email-ek,amiket kaptam,de már spammoltam,és el sem olvasom.Aki még ebben a helyzetben is “napellenző”-t használ,annak nincs is mit mondani,az a nemzete számára elveszett,habár már nem nagyon lehet használni a nemzet fogalmát,mert az már régen nincs.Sikerült teljes tudatlanságba taszitani,a népet,ezért “csak” nép,és nem nemzet.Mert ha nemzet lenne,már régen eltakaritotta volna azokat,akik tönkretették az országot,és nem ébresztőórával,egy hónap mindennapi Kossuth téri tiltakozással,hanem tettekkel.De ez a jó,majd jön a “megmentő”és folytatódik minden,azaz a végjáték.
  A semmiből nem lehet végvárakat épiteni,aki hagyta,hogy ez történjen,-lehet fényezni,cicomázni,és lehet Egynek nevezni-pontosan olyan bűnös,mint aki ezt megtette.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.