A Magyar Justitia Bizottság levelesládája: A Vasárnapi Hírek c. hetilap margójára

I.

A NÉVTELEN INTERNETES BŰNÖZŐKRŐL…

Teljes mértékben egyet lehetett érteni a „bódai-vasvári” szignóval jegyzett cikk tartalmával, és határozottan fel kell lépni a névtelenség pajzsa mögül mocskolódó, trágárkodó, fenyegető, intrikáló, zsaroló és nyelvet öltögető arcátlan személyekkel szemben.

Ezek az anonim levélírók  (az emberiség salakjai),  az internet létrejöttével   jelentek meg a világhálón,  rosszidulatúak, gyávák  és  alatomosak.  Kéjelegnek és örömüket lelik abban, hogy harmadosztályú külteleki kiskocsmákban is ritkán hallható kifejezéseket szórhatnak (büntetlenül)  a  világhálón ellenfeleikre (ellenségeikre), vagy sértegetik a közélet egyes prominens szereplőit.

KONKLÚZIÓ: komolyabban  kellene foglalkozni ezekkel az rejtett életmódot folytató (szorgalmas) levélírókkal, felfedni  és közhirré tenni kilétüket, valamint  elkobozni és úthengerrel kisimitani a PC-jüket.

Viszont: azokat is szakcionálni  kellene, akik a nyilvánosság előtt (a tévében vagy a rádióban) trágárkodnak, többek között a Heti-hetes  jobb sorsra érdemes szereplőit, akik obszcén  szavakkal  “fűszerezik” mondókájukat és  nehezen palástolt elégedettséggel  nyugtázzák hallgatóságuk  tapsikolását. Hajdanában Verebes István indította el ezt az “alpári”  stílust, azóta minden szereplő  bővítette ezirányú repertuárját, amiben a “k” jelzővel  vagy az “sz”-el kezdődő kifejezések  az enyhébb kategóriába tartoznak…

II.

“EZ A MECCS MÉG NINCS LEFUTVA”

Avar Jánosnak nyilatkozta Mesterházy Attila (az MSZP üdvödkéje),-  a  “meccs” kimenetelére utaló  idézetet.  Nyilatkozata mind elméleti, mind pedig ténybeli értelemben  a színtiszta valóságot tükrözi! Elvtársaihoz hasonlóan  – ezzel -, nem mondott semmi újat. De  a többi (egész oldalas) gondolat-csomagjai is nélkülözik az új, konkrét, valós és korszerű  anyagokat.

Burkolt vagy nyílt formában Orbán Viktort támadja (vele foglalkozik), bár már rájöhetett volna arra, hogy korábban sem találtak “fogást” a Fidesz elnökén,  tehát  ezzel az elavult módszerrel nem képes csökkenteni a Fidesz és az MSZP közti népszerűségi index értékét.

Az az övön aluli ütésnek számító kijelentése sem szerencsés, miszerint: “Orbán Viktorral  ellentétben még  KISZ-tag sem volt”, csak kiváló kisdobos és úttörő. Miért nem lehetett volna egy ilyen kiválóság  KISZ-tag? Miért kell ezzel a kihagyásával dicsekedni? A KISZ-ben rájöhetett volna  a PÁRT hazugságaira, és most nem kapaszkodna a “veszett fejsze nyeléhez”.

Merthogy: ez a mecs  hamarosan “le lesz futva”! Hazugsággal, korruptsággal, ígéretekkel   és a múlt bűneinek terheivel  irdatlan nehéz “futni”.   A starthoz oda-állhatnak, de minden egyes kampányukra (és kampányszervezőre) fordított forint “ablakon át” kidobott pénznek számít, csak Mesterházy bukszája képez ez alól kivételt.

III.

“ORBÁN  BÖRTÖNRÁCSOKKAL  FENYEGETI  ELLENFELEIT”

A   B.B. szignós cikkben 7 (azaz hét) esetben emlegeti a  szerző Orbán Viktort, hazugságokkal  és  csúsztatásokkal “igazolva” állításait. Ami a főkérdést illeti: vajon miért fájna B.B.-nek, ha rablók, korruptok és csalók (pártállásuktól függetlenül) elnyerik méltó büntetésüket?

Az MSZP (mint egykori anyapártja: az MSZMP) számára szokatlannak minősül a törvényes felelősségrevonás, ezért húzódnak éveken át a lebukott elvtársaik bűnügyei, ezért kapnak fizetést és prémiumot a börtönben üldögélő sikkasztók, hamisítók vagy törvénysértők.

Talán ezen a vonalon kellene kutakodni B.B.-nek, hiszen a bűnök és bűnösök mentegetése, a “tengerikígyós” bírósági ügyek, és a felelősségre vonások elmaradása a legkedvezőbb táptalaja a bűnesetek ismétlődésének, valamint terjedésének.  Lásd az elmúlt évek és napjaink megszámlálhatatlan példáit.

IV.

“KÖZÉPRŐL KELL  JÖNNIE A MEGÚJULÁSNAK”

Hangoztatta Bajnai Gordon Washingtonban, az Amerikai-Magyar Koalíció (HAC) Mikulás-napi  vacsoráján az  alcimben olvasható gondolatot. Darwint is idézte,-  miszerint: ”…nem az erősebb  és a legintelligensebb fajok maradnak fenn, hanem azok, amelyek a legjobban alkalmazkodnak  a változáshoz”.

Talán sohasem fogjuk megtudni, hogy kit vagy kiket tart Gyurcsány követője “középen álló(k)nak”,  de  az biztos, hogy az MSZP (mint faj) nem maradhad fenn, mert sem erővel, sem intelligenciával, sem pedig alkalmazkodó képességgel nem rendelkezik.

Ha viszont én  lennék Martonyi János helyében, akkor inkább az éhhalát  választanám, mintsem a hazug Gyurcsány hazug utódával vacsorázzam. Protokoll ide – protokoll oda vagy amoda!

(Prof. Dr. Bokor Imre)

az MJB elnöke

Nemzeti InternetFigyelő

Egy gondolat a(z) “A Magyar Justitia Bizottság levelesládája: A Vasárnapi Hírek c. hetilap margójára” című bejegyzésnél

  1. Ez idáig mind rendben van Bokor úr… de most arra válaszoljon, hogy Ön, a Szovjetúnióban végzett, ott kiképzett katonatiszt, hogy miként lett “demokrata”. Sőt, igaz magyar?
    Ön végigszolgálta a Kádár-rendszert és kiszolgálta azt, miért lenne hitelesebb személy, mint pl. Gyurcsány Ferenc vagy Horn Gyula?
    És még egy kérdés: Ön egyedül lenne a Justitia Bizottság? (Merthogy mindig az Ön nevével jelzik a magyari honlapok…)

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.