Lemondott Draskovics

Nem mondom, örömmel hallottam a déli hírekben az MTV1-en, hogy lemondott Drazsé. Már régen kellett volna, s nem csak neki, hanem az egész bandának (bocsánat, kormánynak).

Természetesen jó zsíros helyre megy, hiszen az efféle „mindenhez értő szakemberek” kapósak. Remélem, akkor sem szűnik majd népszerűségük, ha a számonkérés és büntetés következik. Ezért bíznak ők abban, hogy a FIDESZ egyedül is fölényesen győz, s ezért küzdenek vállvetve a parlamenti álellenzékkel, hogy ne legyen számonkérés. Mert ha Orbán Viktor kerül hatalomra, mégpedig a JOBBIK segítsége nélkül, akkor biztosan nem lesz elszámoltatás!

Kérdés, kit talál Bajnai Draskovics helyébe? Abban sajnos biztos vagyok, hogy az is épp úgy megtesz mindent, hogy nyírja, üldözze a nemzeti érzelmű honfitársakat!

Ezek jutottak hirtelen eszembe a hír hallatán.

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

5 című bejegyzés “Lemondott Draskovics” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ennek az egész kúrmánynak régen le kellett volna mondania!Ez azért sem történt meg,mert a fent látható hazaárulók igenis ismerik a FFP tagjait jól és tudták semmi!!konrétumot nem fogank elkövetni annak érdekében,hogy minél elöbb távozzanak a hatalomból a haza és a nép érdekében.Most drazsé lemondott,és?Semmi nem változik pozitív irányba egyelőre,maradnak ismét a”helyükön”és gyakorólják továbbra is a hatalmat.Sőt,talán jövőre sem változik lényegében hazánk helyzete úgy ahogy”mi”szeretnénk.

  Mert az/FFP/következik jövőre./Fiatal Felszólítók Pártja/.

  Kedvelés

 2. Nyugodjunk meg. Ennek a mocskos, paranoiás faszinak soha sem lesz nyugalma ebben az országban, és valószínű, le fog lépni. És sokan próbálkoznak majd ezzel a felejtő módszerrel elkerülni a felelősségre vonást. Teljes vagyonelkobzás a hazaárulóknak, Gyurcsány, Bajnai…Luvnya Lendvai, Kalapibi, Kuncogó tököli szargombóc, Székely Mészáros Tompa, Gyilkos Ágnes…Veresfejű és Osztó, meg a többiek, az összes magyarországi vagyonukkal feleljenek lopásaikért, rombolásaikért. Az elkobzásnak a szétosztott vagyonokra is vonatkoznia kell. Nagyapó, nagyanyó, sógor, koma, tesó, cimbi. Érdekes lesz, hogy ha nem is kerülnek börtönbe, nem fog láthatóan csökkenni az életszínvonaluk, mert külföldre mentett vagyonból próbálnak fönntartani megszokott nívókat, meg egyéb eldugott forrásokból. Vagy elhagyják Magyarországot, és a külföldre mentett vagyonuk mellett telepednek le. Akkor lehet majd meglátni azt a hatalmas vagyont, tőkét, amit a magyar néptől loptak el húsz év alatt. Drazsé koma lelépése benne van a hatalmat bitorló körök forgatókönyvében, és ennek megfelelően kell kezelni, mert cél nélkül nem csinálnak semmit, de ez a cél csak aljas, és magyarellenes lehet, mint minden, amit eddig műveltek, rabló és gyilkolászó horda módjára. Szóval résen kell lenni, de nagyon, mert ezek olyan aljasok, hogy azt normális értékrenddel rendelkező hazánkfia fel sem tudja fogni. Most olvastam a Kurucon: Míg korábban arról lehetett hallani, hogy a PricewaterhouseCoopers nemzetközi könyvvizsgáló céghez távozik, most úgy tudni, hogy ő lesz az EU-biztosnak jelölt Andor László utódja a londoni székhelyű EBRD igazgatótanácsában. Erre a posztra a mindenkori kormány jelöl személyt, Draskovicsnak tehát – ha igazak a Londonba küldéséről szóló hírek – elemi érdeke a várható tavaszi hatalomváltás előtt elfoglalni a pozíciót, ezért volt neki sürgős a váratlan lemondás. Tehát igaz a menekülés-teóriám.

  Kedvelés

 3. Ennél mélyebbre nehéz menni: draskovics személyében az olajügyekkel kapcsolatba hozott bűnöző, ország-világ nyilvánossága előtt többszörösen hazudozó, bizonyítékokat-, tényeket meghamisító és ki tudja még, hány és milyen súlyos bűncselekményben érintett “igazságügy minisztere” volt hónapokon keresztül Magyarországnak az MSZ(M)P és a végtelenül harmatgyenge (vagy áruló) ellenzék jóvoltából.

  Kedvelés

 4. Azzal,hogy ez a féregnek sem nevezhető patkány lemondott,nem változik semmi.tTeljesen egyetértek a hozzászólókkal.És amit leirtatok abból is következik,hogy nem lesz itt semmi elszámoltatás.Ha csak a tegnapi nap hireit nézzük:Benedek Fülöp (aki fillérekért átjátszott egy nagyértékű ingatlant,és aki Nemzeti Vagyonkezelő egyik főember,azaz KÖZSZOLGA!!!) egy felfüggesztettel “megússza”.Nos,ha ez eredmény,akkor mire is számithatunk????SEMMIRE!!!

  Kedvelés

 5. Bocsánat!!Nem ingatlant,földterületet (ami a Magyar Nép tulajdona!!) játszott át külföldi kézbe.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.