Omninvest – Magyar Oltóanyag Művek

Ha már betegségekről esik szó, érdemes rávilágítani, hogy egy igazi betegség, hogyan válik a politika betegségévé

Csakhogy senkinek sem kell a magyar oltóanyag még ingyen sem. A beszerzés forrásigényének maximum 10%-a terhelheti a 2009 költségvetést, a 2010-es költségvetést nem terhelheti. Akkor ezek szerint a következő kormány fogja ezt a tételt is elszámolni. 6 millió db oltóanyag beszerzése 1102,5 Ft/db megállapított áron összesen 6,615 Milliárd Ft forrást igényel. Úgy tervezték, hogy 4 millió db-ot térítésmentes felhasználásra 2 millió db-ot nagykereskedelmi forgalomba helyeznek. A vakcina 50%-kal növelt áron kerül a forgalmazókhoz, ami 1652,8 Ft/db-ot jelent 2 millió oltóanyaggal számolva 3 milliárd 307,6 millió Ft bevétel.

Ebből következik, hogyha az állam értékesíteni tudja a 2 millió db vakcinát, akkor a maradék 4 millió oltóanyag ára csak 3 milliárd 307,6 millió Ft ami 826,9 Ft/db egységárnak felel meg. Természetesen az állam nem képes finanszírozni a teljes vételárat, ezért hitel felvételéhez kénytelen folyamodni, amit beleépítettek a nagykereskedelmi árba ez konkrétan 10%-kos árnövekedést eredményez, ami azt jelenti, hogy a vakcina végső nagykereskedelmi ára 1819,2 Ft/db. A kormánynak mindenképp el kell adni, az Omninvest oltóanyagát, mert az abból bejövő haszon finanszírozná, az állami felhasználást. Tehát az államnak egyértelműen célja és feladata a 2 millió vakcina eladása ellenkező esetben a költségvetést a teljes vételár és a kamatok terhelik. De ha hitelt kell felvenni ahhoz, hogy finanszírozni tudja az állam a vásárlást akkor az a 6.615,2 millió forinton felül plusz 10%, tehát az összesen 7,276 milliárd Ft. A térítésmentes vakcinákat 3 hullámban vásárolja meg az állam. Az első 727 ezer darabot 2009.október 1. és 2009. december 31. –e között. A másodikat 1 636 500 db-ot 2010. március 31. fizetési határidővel. Az utolsó 1 636 500 db-ot 2010. április 30. határidővel. Ami összesen 4,2 milliárd Ft-ot jelent.

Az Omninvest, az a cég, ami oltja a lakosságot, tevékenységét egy pilisborosjenő-i házban végzi, ahol az ott lévő asztalokon tojásokat injekcióznak. A beoltott tojásokban szaporodik a vírus, ez az alapanyag. Valójában nincs is semmilyen különleges gyár, de még gyártósor se, akár egy sapkagyártó vállalkozás is lehetne egy kis magyar faluban, csak tojások, meg asztalok, semmi filmekből ismert fölös kellék, csak az ottani élet, a magyar valóság.

Fresenius Intézet Személyes Támogatásával

Az oltás ügyben lassan az az érzése alakul ki az embernek, hogy a hatóságok üzleti érdek alapján nyomják ennyire, mintha az Ariel mosóporról lenne szó meg a Fresenius intézetről, ami mindig a legújabb Ariel termékről mond szépeket.

Ezt támasztja alá a kormány anyaga is

Hát így van itt is, az Országos Epidemiológiai Központ, /lényegében az ottani járványügy/ vezetői szorosan együttműködnek az Omninvesttel, pénzt kapnak, vagy kaptak tőle. Itt van például dr. Jankovics István orvos. Régebben neki alacsonyabb lehetett a boldogságindexe, ezért elment dolgozni az Omninvesthez, onnan kapta a fizetését. Belátta persze, hogy másutt is vannak feladatai, így visszament a járványügyhöz, és ő lett a Légúti Járvány Osztály főorvosa, micsoda szerencse.

http://www.oek.hu/oek.web?nid=236&pid=1

és már nyár végén elkezdett járványt prédikálni. Teljesen meg van győződve róla, hogy talán nem halunk meg annyian, mint a spanyolnáthában, ez szép:

http://index.hu/video/2009/09/08/legyel_tul_a_h1n1-en/?s=h1n1

Említi, hogy három évig biztosan lesz fertőzés, ezért oltás is, talán tud egy céget, aki gyárt ilyesmit.

Ha a következő írást átfutjuk, olyan mintha ma írták volna, pedig 2005-ös cikk, csak abból lehet látni, hogy itt Jankovics még Omninvest tanácsadóként nyilatkozik, az Omninvest alkalmazottja:

http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/7221

Tehát az Omninvest tulajdonképpen saját magát ellenőrzi az OEK fedőnév alatt működő állítólag független állami intézmény segítségével.

Jankovics kolléga pedig a TV-ben nyilvánosan lealázza azokat, akik nem óhajtanak az akcióhoz agy nélkül bólogatni. És közben ide-oda ingázik a gyártó és az ellenőrző személyiségprofilja között.

Az Omninvest más Barátai

Egy Omninvest dolgozó Kaizinger Zoltán is, a Felügyelő Bizottság tagja, ez a szerv a cég üzleti folyamatainak ellenőrzését végzi, itt kapott állást.

Korábban a Belügyminisztérium Állambiztonsági Főcsoportfőnökségén dolgozott a III/III./2-b. alosztályon, ahol főképp politikai csoportosulások megfigyelésével foglalkozott, az SZDSZ-ével, időnként provokációk szervezésével, mint a Fidesz esetében, ő találta ki, hogy a Fidesz ügynököt épített be 1988-ban a belügybe, hogy rájöjjön kik figyelik őket, meg bombamerényletet szervez a Fidesz, vagy, hogy a Fidesz tagjaiból amerikai tisztek Angliában ügynököket képeznek. Részlet a jelentéséből: “Nyitva maradt az a kérdés, hogy a managerképző alkalmas-e esetleges tanulmányozó, kiválasztó tevékenységre, amely után Angliában az itt kiszemelt emberekkel folyna a jelzett kiképzés.”

Mivel alacsony volta boldogságindexe őt is felvették dolgozni az Omninvestbe. Hol is dolgozhatna másutt mint az Általános Műveknél, ahol oltóanyaggyártással éppúgy foglalkoznak, mint politikai ügyekkel, pénzügyi tranzakciókkal, befolyásolással, könyvírással és fenyegetéssel.

Valóban ez a cég lehet egyedül alkalmas arra, hogy a magyar népköztársaság számára előállítsa az influenzaoltóanyagot. Semmilyen más cég nem tud nyugaton, ilyen oltást csinálni , így a gyógyszertárban sem lehet kapni más oltóanyagot, ez van, ezt kell szeretni, nyugatról nem kell semmi.

Az Omninvest általában orvos-félékből, kalandorokból és titkosszolgákból áll, úgy is jött létre. A kormányelőterjesztésen Matejka-Székely és az Omninvestesek együtt dolgoznak.

Az Omninvest egy régi barátja Szilágyi N. Péter jegyzi a kormány-előterjesztést, aki közismerten bármire kapható. Ő segített Matejka egyik patronált cégének megnyerni a vénytendert, ellen is jegyezte, pedig nem volt jogtanácsos abban az időben, csak tanácsadó:

http://www.nol.hu/archivum/archiv-329033

Hol van már az a kor, amikor még bármit lehetett

Az Omninvest jó barátja, patrónusa még Szilvásy István az Állami Egészségügyi Központ kis hatalmú vezetője, a közkedvelt Szilvásy György testvére. Gyakran mutatkoznak együtt, még közös cikkeket is irogatnak:

http://cvi.asm.org/cgi/content/abstract/16/4/437

Érdekes ez a megjegyzés a kapcsolatfelvételre a cikkben: Mailing address: State Health Center, Varosmajor u. 49, Budapest 1122, Hungary. Phone: 36 70 948 9731. Fax: 36 23 360 566. E-mail: zoltanvajo@gmail.com

Az Állami Egészségügyi Központ vezetője ugyanis Szilvásy István, nem Vajó Zoltán, ő az Omninvest kutatási vezetője. De hát barátok, időnként összekeverik, ki hol is lakik, Vajó az ÁEK-ban, vagy Szilvásy az Omninvestben? – mindegy

Vajó az Omninvestben olyan jól kutatta volna azt a vakcinát, és talált néhány tucat embert, akiken kísérletezhetett, de nem akart több önkéntes jönni. Szilvásy István gondolta besegít, és valahogy felfuttatják azt a vakcinát. El is rendelte, hogy a rendőröket be kell oltani az Omninvestes haverja cuccával, amiből később együtt írtak cikket:

http://www.mno.hu/portal/362140

“A tesztelés a már ideiglenes forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező, bevizsgált, ártalmatlanított vírust tartalmazó oltóanyaggal történne. Így azok, akik a vizsgálatban részt vesznek, védettséget szerezhetnek a jelenleg ismert H5N1-es madárinfluenza-vírus által okozott fertőzésekkel szemben, valamint bizonyos fokú védelmet a jövőben világjárványt okozó új madárinfluenza-vírus ellen is”

Mert ugye hát ez a belügy, hiszen mindegy is, hogy az 1988-as állambiztonság tisztje van ott, vagy két darab Szilvásy, mindig belügy marad, az Omninvest és barátainak belügye.

Érdekes hogy a támogatott vakcinák között szerepel a Novartis gyógyszergyártó cég által forgalmazott Begrivac oltóanyag, ami ugyancsak hatásos a H1N1 ellen és a fogyasztói ára is alacsonyabb 46 Ft-al, de ez mit sem számit ma már. A lényeg, hogy az Omninvest üzlete menjen, még ha hitelből is.

Oszkó Péter persze mint a kormány egyetlen értelmes tagja ellenezte a hitelfelvételt és a költségvetés túlterhelését, pont egy olyan cég miatt, ami mögött offshore áll, de Székelyék átnyomták rajta, aztán beküldték az oroszokhoz a Malév-ügybe, így sokat nem tehetett egymaga.

Ez is több azonban, mint amit a kormány tett.

A mindenbe fektető Gyurcsány Ferenc és barátai

Volt idő, amikor a hős vezérünk még hatalomban volt, és személyesen járt Indonéziában, ahol vett egy bányát, erőművet, vasutat, kikötőt stb, afféle souvenirokat. Egy laborcégen a Diagon Kft-n keresztül hajtotta végre a tranzakciót, ami cserébe egészségügyi üzleteket kapott:

„Indonéziában 1995-ben létesített gyártó-üzemet a Diagon Kft, profilja a gyógyászati, laboratóriumi vizsgálatoknál használatos reagensek gyártása. Megkezdte tevékenységét Jakartában a Ganz-Transelektro projekt-koordinációs irodája (multinacionális német partnerének alvállalkozójaként a magyar vállalat szerződéses partnere a PLN nemzeti villamos energia vállalatnak, az együttműködés tárgya: erőmű építésében való közreműködés)”

http://www.mfa.gov.hu/kum/hu/bal/Kulpolitikank/Ketoldalu_kapcs/Azsia/indonezia/gazdasagi.htm

Gyurcsánynak meg végre nem volt Európában a nehezen összegyűjtött vagyona, hogy ne vehesse el tőle senki. Akkortájt a madárinfluenza, a H5N1 már komoly problémának számított Azsiában. Gyurcsány megérezte a trendet, üzletet lehet csinálni. Úgyis van egy baráti cég, az Omninvest, aki minden évben nyeri az oltás beszállítást verseny nélkül, velük összeállva nagy pénzt le lehet szedni. Egy járványban nem lehet azt mondani, hogy sok a gyógyszer ára. Hazajött, megbeszélte Szilvásyval, hogy rányomulnak erre az üzletre, meg az Omninvest régi belügyeseivel. Kihirdették a veszélyt, úgy mint mostanában, majd kihirdették a járványt. Járványellenes védekezés címén megnyerettek az Omninvesttel 4 milliárd Ft-ot, amivel az azóta se bír elszámolni. Aztán, hogy ne derüljön ki, hogy nincs kutatási eredmény, papíron eladták a termék jogait messzire…

2006. Február 15-én Gyurcsány személyesen is megerősitette, hogy Magyarországra ért a madárvirus, és rendkívüli tanácskozást tartott barátaival.

2006. Marcius 12-én Gyurcsány Ferenc személyesen látogat Pilisborosjenőre, hogy felügyelje az Omninvest kutatási eredményeit a jenői házban.

http://index.hu/belfold/omnivest8956/

A mi hős vezérünk Gyurcsány Ferenc azt találta mondani, hogy remek üzlet ez a madárjárvány és Magyarország, vagyis persze az Omninvest fogja megtalállni az elleszert, és ez óriási üzlet, nagy pénz lesz mindenkinek, főleg neki.

Gyurcsányék már kezdtek ellódulni a tömeges oltás irányába, mikor rájuk szóltak külföldről, hogy nem kellene ezt csinálni, mert Europaban pánikot okozhatnak ezzel. Igy e helyett azt találták ki B tervként, hogy az állami fejlesztési pénzeket egy nevetséges pár napos tenderen odaadják az Omninvestnek, így kapott munka nélkül több milliárdot az Omninvest:

http://www.mno.hu/portal/344311

Két milliárdot az MFB-től, 2 millardot az NKTH-tól.

Viszont meg kellett ígérni, hogy kifejlesztenek valamit. Eredmény kell majd.

Túl sok mindent azonban nem sikerült kifejleszteni, így, hogy ne maradjon nyom eladták a nemzetközileg körözött Attila sejknek Iraq-ba:

http://www.nkth.gov.hu/hivatal/main.php?folderID=2812&objectID=5005531

Hát ez volt a forgatókönyv, csak B terv lett belőle, most 2009-ben jöhet az A terv….

Az Általános Művek korábban

A cég tulajdonosa a Sumpter Pharmaceuticals Limited Cipruson, ami mögött egy változó érdekkör áll.

Kié valójában a cég, nem számít, a népet úgyse érdekli, csak az hogy jó e a vakcina vagy nem jó. Mit számít kié, Senkise tudja, Gyurcsányé vagy Gálszécsié vagy Nikolitsé, Szilvásyé nem lényeges. Egyáltalán van itt még tulajdonos, vagy csak ellenőrzi egy csoport?

Törzsváltás Sámánokkal

A törzsváltás egy egyszerűsített engedélyezési eljárás. Az engedélyezési eljárás lényege, hogy hasonló betegség, járvány esetén, a korábban másra kiadott engedélyek módosíthatóak. A gyorsított eljárással az Egészségügyi Világszervezet által veszélyesnek ítélt vírus elleni gyorsan lehet reagálni, a védőoltás mihamarabb elő lehet állítani.

Mivel az előző évben ilyen a H5N1 (madárinfluenza) volt igy most annak a „törzsváltását” engedélyezte az Országos Gyógyszerészeti Intézet.

Az engedély megszerzéséhez ki kell zárni az új vakcina toxicitását illetve állatkísérletek és kisebb klinikai vizsgálatot kell elvégezni azért, hogy bebizonyitsák, nem jelentkezik a korábbinál több mellékhatás. Tehát ha a H5N1-nél kihullott a laborpatkány szőre, akkor ez most is belefér.

http://www.dunatv.hu/print/eletmod/oltas_sunk.html

A törzsváltással tudták leggyorsabban megadni a haver Ominivestnek az engedélyt. Ez nem csak gyors, de kényelmes megoldás is, gyermekgyógyászati vizsgálati tervet sem kell külön jóváhagyatni az EMEA-val /European Medicines Agency/. 2009. September 28-án kiadják az engedélyt.

Tehát akár évente a törzsváltással gyorsan elérhető, hogy az Egészségügyi Világszervezet egyszerűsitett eljárását meglovagolva közpénzt költsön az állam vakcina gyártásra ezzel is támogatva a magyar gyógyszeripart. Köszönjük!

Az Előterjesztésben leirják, hogy a Ominvest előállitási technológiája „régi bár, de” bevált és egyébként is lényegtelen ugyanis az egyszerűsitett engedélyezési eljárás alapján a tavalyi H5N1 (madárinfluenza vírus) vakcinájának engedélyezési papírjait nem kell elhajítani csak a H5-ből ki kell 4-et vonni és kész a törzsváltás: H1N1, Voila

Hogy miért van erre szükség? Azért mert a H5N1 már „ölt Ázsiában”. Ennyi információ elég is volt ahhoz ez év Julius-ban, hogy elrendeljék az Omninvest forgalmának 6,6 milliárdos emelését, elképesztő!

Kockázatokról és Mellékhatásokról

2009. Maiusban Magyarország még semmilyen H1N1 vírustörzzsel nem rendelkezett, ezért oltóanyaga sem lehetett:

http://www.origo.hu/itthon/20090429-nem-valaszolt-az-usa-az-uj-influenza-virus-mintaja-ugyeben.html

2009. Junius ban kezdenek érdemben hozzá, de lassan haladnak:

http://www.origo.hu/itthon/20090603-h1n1-influenza-virus-vakcina-nem-siet-magyarorszag-az-oltoanyag-fejlesztessel.html

Az oltást ezt követően gyorsan megpróbálták előállitani Juliusra már volt, de tesztelésre, mellékhatás-vizsgálatokra már nem maradt idő, hiszen az legalább fél évet lökött volna a projecten.

2009. September 28-án megkapják az engedélyt, az Omninvest vezetője azonban elmondja, hogy csupán kb. 170 emberen tesztelték az ügyet:

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=548457

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet napok alatt adja meg az Omninvest új oltóanyagára az engedélyt, miközben tény, hogy a harmadik csoportos vizsgálatokhoz hónapok kellenek. Vagyis csak nyugati készítmények jöhettek volna szóba, amiket már az EU és a WHO tesztelt.

Ez azonban kiütötte volna az Omninvestet az üzletből.

Az Omninvest oltóanyag egyéb formális hibákban is szenved, dobozán nincs feltüntetve a lejárati idő, az ampullákon nem szerepel a gyártási idő. Ezen felül a dobozban lévő betegtájékoztató sem azonos az Országos Gyógyszerészeti Intézet által elfogadott jelenleg érvényes betegtájékoztatóval.

http://www.ogyi.hu/fluval_p_ogyi_t_20970/

Ha a helyes tájékoztatót végül megtaláljuk, annak negyedik pontja a mellékhatásokról szól. Említést tesz arról, hogy bizonyos súlyosabb mellékhatások tízezer esetből egyszer fordulnak elő. Ez azt is jelenti, hogy 10 ezer vizsgált oltással rendelkeztek a gyógyszer kibocsátásakor, ami nyilvánvalóan nem igaz.

Az Omninvest oltóanyaga teljes vírusos oltás, ami azt jelenti, hogy a jó esetben elhalt teljes vírust, az őt körülvevő anyagokkal együtt tartalmazza. Ez ma már korszerűtlen és veszélyes, mert csak tisztított halott vírust szabad beadni.

A vakcina thimerosal-t tartalmaz. A thimerosal, amit magyar nyelven tiomerzálnak kell nevezni, egy higanytartalmú szerves vegyület, ami a szervezetben etilhigan-nyá és tiosaliciláttá bomlik. 1930 óta használják tartósitószerként oltásokban és gyógyszerekben a baktériumok és a gombák elszaporodása ellen.

A US Federal Safety Guideline szereplő maximálisan megengedhető napi metilhiganyadag szájon át történő bevitel esetén, 0,1 mikrogramm/testsúlykg/nap.

A H1N1 vakcinák Tiomerzál tartalma:

– Omninvest 50 mikrogr. tartalmaz.

– A GSK féle 5mikrogr.-ot.

– a Novartis,Baxter,Sanofi féle nem tartalmaz

Az Oltási Reakciók Jelentési Rendszere Vaccine Adverse Events Reporting System, VAERS tartalmaz adatokat az ügyre nézve is.

A thimerosal emberi hatását gyéren vizsgálták Magyarországon az Omninvest laboratóriumaiban. Az amerikai adatok szerint viszont összefüggés van a thimerosal szint és az autizmus, a beszédzavarok és a szívbajok egyre növekvő előfordulása között. Ráadásul az egyadagos ampullák használata fölöslegessé teszi a tartósítószereket az oltásokban.

Gyerekek esetén ez a vegyület hajlamosit az autizmus kialakítására, ez jól feltárt problémakör:

www.autism.com/triggers/vaccine/mercury.htm

A thimerosal bárányoknál szembe cseppentve terméketlenséget okozott, ami felveti a veszélyét annak, hogy ez embernél is előfordulhat. A gyermekkorban higanymérgezést szenvedettek közt feltűnően sok a meddő ember. Amikor patkányokkal etilhiganyt lélegeztettek be, két generáción keresztül tapasztaltak termékenységi problémákat.

A szervetlen higanyra hasonló veszélyek jellemzők. Számos állatvizsgálatban genetikai károsodást illetve termékenységi problémákat okozott. Egy vizsgálatban egereknél a higanyklorid csökkent termékenységet és élettartamot idézett elő. /petefészek sorvadást idézett elő a higanymérgezés jele nélkül is/

Egy korai vizsgálat a születési rendellenességek szignifikáns növekedését mutatta ki a thimerosal alkalmazása kapcsán. A szívpanaszokkal való összefüggéseinek is kiterjedt vizsgálatai vannak. Esetleg meg kellene kérdezni az engedélyező államot, hogy valójában hány emberen tesztelték az Omninvest oltóanyagát. Nehogy az derüljön ki, hogy csak H5N1 tesztek voltak, azokból is kevés, és törzsváltással átléptették H1N1re, mellékhatás vizsgálat nélkül.

Reméljük, a Magyar Köztársaság járványügyi szakemberei erre figyelemmel, minden körülményt mérlegelve engedélyezték a törzsváltást.

Egy számháború vesztese

Mivel a külföldi vakcinák nagyon drágák 4-6 ezer Ft ezért Magyar vakcinát kell adni honfitársainknak. A 6 millió db oltóanyag beszerzésének igénye hogyan jött ki?

Az Omninvest külföldi értékesítései után 14% a Magyar államot illeti. Csakhogy senkinek sem kell a magyar oltóanyag még ingyen sem.

A beszerzés forrásigényének maximum 10%-a terhelheti a 2009 költségvetést, a 2010-es költségvetést nem terhelheti. Akkor ezek szerint a következő kormány fogja ezt a tételt is elszámolni.

6 millió db oltóanyag beszerzése 1102,5 Ft/db megállapitott áron összesen 6,615 Milliárd Ft forrást igényel. Úgy tervezték, hogy 4 millió db-ot téritésmentes felhasználásra 2 millió db-ot nagykereskedelmi forgalomba helyeznek. A vakcina 50%-kal növelt áron kerül a forgalmazókhoz, ami 1652,8 Ft/db-ot jelent 2 millió oltóanyaggal számolva 3 milliárd 307,6 millió Ft bevétel. Ebből következik, hogyha az állam értékesiteni tudja a 2 millió db vakcinát, akkor a maradék 4 millió oltóanyag ára csak 3 milliárd 307,6 millió Ft ami 826,9 Ft/db egységárnak felel meg. Természetesen az állam nem képes finanszirozni a teljes vételárat, ezért hitel felvételéhez kénytelen folyamodni, amit beleépítettek a nagykereskedelmi árba ez konkrétan 10%-kos árnövekedést eredményez, ami azt jelenti, hogy a vakcina végső nagykereskedelmi ára 1819,2 Ft/db.

A kormánynak mindenképp el kell adni, az Omninvest oltóanyagát, mert az abból bejövő haszon finanszírozná, az állami felhasználást. Tehát az államnak egyértelműen célja és feladata a 2 millió vakcina eladása ellenkező esetben a költségvetést a teljes vételár és a kamatok terhelik.

De ha hitelt kell felvenni ahhoz, hogy finanszírozni tudja az állam a vásárlást akkor az a 6.615,2 millió forinton felül plusz 10%, tehát az összesen 7,276 milliárd Ft.

A térítésmentes vakcinákat 3 hullámban vásárolja meg az állam. Az első 727 ezer darabot 2009.október 1. és 2009. december 31. –e között. A másodikat 1 636 500 db-ot 2010. március 31. fizetési határidővel. Az utolsó 1 636 500 db-ot 2010. április 30. határidővel. Ami összesen 4,2 milliárd Ft-ot jelent.

Nem baj, meggyógyulunk, mert felelős és komolyan gondolkodó emberek irányítják az országot.

És ha mégis járvány lesz….?

‘Eastcasablanca’

http://holahatar.uw.hu/articles.php?article_id=24

Forrás: Hol a határ

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: A H1N1 vírus nem is létezik – állítja egy német szakértő

A háttérhatalom nem teketóriázik – A H1N1 vírus elleni oltással az emberiség kétharmadának kiirtására törekszik, állítja egy ír-osztrák újságírónő

Az igazság hangja megszólal – Jane Bürgermeister a H1N1 valóságáról (videó)

Egy gondolat a(z) “Omninvest – Magyar Oltóanyag Művek” című bejegyzésnél

 1. Milyen jó, hogy vannak olyanok, akik egy-egy gyanus esetben lelkesen és részletesen utána néznek az igazságnak.

  Sokan sejtettük, hogy az egész vakcina-ügy egy hatalmas üzlet bizonyos kormányhoz közeli bandának. Most már bizonyosak lehetünk benne.

  Mondtam én, hogy Magyarországon jelenleg ÁLLAMTERRORIZMUS van, és AZ ÁLLAMMAFFIA terrorizál bennünket.

  Ez van! Tehetünk ellene?

  IGEN! Például így, hogy feltárjuk az igazságot, s azt sok-sok-sok embernek elmondjuk!

  HAJRÁ!

  Czakó István

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.