Széles Gábor: A Magyarok Szövetsége letiltva…! (+videó)

Egy ötéves kislánytól ijedt meg az Echo Tv. Napjainkban egyre inkább tapasztalhatjuk, hogy a média nem saját feladatát látja el, hanem egyszerű „bedolgozójává” válik a politikai hatalmi rendszereknek.

A médiához sok pénz kell. Az anyagi javak korlátlan urai pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy saját elképzelésük szerint formálják a közvéleményt. Elképzelhetetlen a számukra, hogy önálló gondolatisággal rendelkező médiafelületek alakuljanak ki. A fogyasztói piac, a szabad verseny, a kereslet, a kínálat korábbi törvényszerűségei ma már csak a történelem lapjain szerepelnek.

A magyarul gondolkodó ember lassan rájött arra, hogy elfelejtheti korábbi közszolgálati televízióját. Az ottani munkatársak átvándoroltak a Duna Televízióba. Később ez a nemzet televíziójának nevezett adó is elveszett, és az igazságot kereső, szókimondó munkatársak, a „szilaj csikók” a Hír TV-nél gyűltek össze. A tulajdonosváltások után pedig már csak Széles Gábor kegyei maradtak.

A miniszteri álmokat dédelgető milliárdos korábban televíziójával a radikális gondolatoknak adott helyet. Közben a színfalak mögött megtörtént a megegyezés. Változott a széljárás. Széles Gábor futna a Fidesz-vonat után, de úgy tűnik, nem akarják felvenni. Vannak gazdagabb támogatók, s ők nem szívesen látnák a magányos farkast játszó milliárdost a liberális alapon induló polgári tábor vezetői között.

Az Echo TV azzal a jól látható célzattal működik, hogy a Fidesz-KDNP-nek bebizonyítsa, képes a radikalizmusra hajlamos választókat a nagy “népnemzeti” táborba vinni. „Egy a zászló, egy a tábor…”

A „nagy magyar narancs” úgy tűnik, nem sajnálja a pénzt a nemzeti oldalon létrejövő társadalmi csoportok felszámolására. Ennek egyik eleme az elhallgatás. Ezt tapasztalhattuk mind a nemzeti radikális Jobbik médiaszerepléseinek elmaradásában, vagy az egyesek szerint túl középutas Magyarok Szövetsége Mozgalom nyári nagy rendezvénye kapcsán is.

Információink szerint az Echo Tv vezetése augusztus közepén döntött arról, hogy sem a Szövetség, sem pedig képviselői nem jelenhetnek meg a továbbiakban a „mélymagyar” képernyőn. Először a Magyarok Országos Gyűléséről érdeklődő nézők tapasztalhatták a telefonos műsorokban, hogy a műsorvezetők kényszeredetten magyarázkodnak vagy szégyenkeznek. A kitartóbbak később hiába várták Kondor Katalin Vukics Ferencről készített műsorát, azt a médiatulajdonos a szerkesztők háta mögött letiltatta. Most pedig odáig fajult a helyzet, hogy a Szövetség reklámfilmjét pénzért sem hajlandó a televízió műsorra tűzni.

Az Echo Tv, a Vital Tv és a Magyar Hírlap hirdetési felületeinek értékesítője, a Rising Star Kft. értékesítési vezetője nem kívánt magyarázattal szolgálni arról, milyen okok miatt utasítják vissza annak a reklámfilmnek a sugárzását, amely a köztársasági elnök megbízottjának október 25-én átadandó alaptörvény-javaslattal áll kapcsolatban.

Aki eddig reménykedett abban, hogy lesz hazánkban kiegyensúlyozott médiafelület, az most gondolkodhat azon, hogy a „szilaj csikók” vajon hova lesznek kénytelenek „vágtatni” az Echo TV hamarosan bekövetkező arculatváltása után…

SzLenke

Magyarok Szövetsége

Magyarok Szövetsége reklámfilm


Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó:

Pörzse Sándor az állandó cenzúra miatt otthagyta az ECHO TV-t! Barikád.hu

Exkluzív interjú Pörzse Sándorral: A mai napon elhagytam az Echo TV-t! Barikád.hu

7 című bejegyzés “Széles Gábor: A Magyarok Szövetsége letiltva…! (+videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Pörzse Sándor természetesen nem az ECHO TV-nél alkalmazott cenzúra miatt hagyta ott a munkahelyét – hiszen cenzúra MINDEN orgánumnál van, létezik…
  Az ismert televiziós személyiség a Magyar Gárdával való kapcsolatai miatt, valamint az ismert kocsmai verekedése miatt volt kénytelen megválni az ECHO TV-től.

  Kedvelés

  1. Kedves uram!

   Ne ferdítsen! Először is nem kocsmában történt, másodszor verekedés sem volt, harmadszor, a veretes anyagok cenzúrázása valóban működik az Echo-n, nem új keletű. Negyedszer, az Echo mára már kimondatlanul is a Fidesz párt tv-je lett. Ötödször, Széles Gábor nagyon szeretne egy pozíciót a következő Fidesz kormányban, meg más lehetőségeket is…

   Hatodszor, ha minden orgánumban cenzúra lenne, akkor most az Ön hozzászólását nem jelentettük volna meg, mert a mindenbe valóban minden beletartozik, még mi is.

   A NIF szerkesztői

   Kedvelés

 2. Köszönet a Szerkesztőnek,hogy “helyretette”az előttem véleményt nyilvánitót.Nagyon szomorúnak tartom,hogy vannak emberek (és nem kevesen),akik,ha napvilágra kerül egy eset,már rögtön támadják az illetőt.Ebben az esetben Pörzse Sándort.Én szomorúan olvastam,hogy ez megtörtént,márcsak azért is,mert az egyetlen televizió,az Echo Tv volt az, amit néztem. A Hir tv-t is kedveltem mindaddig amig meg nem jelent Csintalan Sándor.Nos az Ő jelenléte hogy úgymond elforditott a csatornától.A Pörzsölő egy felvilágositó és nagyon hasznos,jól megalkotott műsor volt.Ebből mindenki a tudását gyarapithatta,hiszen hosszú évtizedeken keresztül,-és még most is- elferditve,elhazudva tanultuk,és tanitották a történelmünket,a Magyarság múltját. Biztos vagyok abban,hogy nagyon sokan innen tudják az igazságot,köztük én is. Köszönet és hála Pörzse Sándornak, segitőinek és azoknak akik szakadatlanul és nem sok megbecsüléssel végeznek kutatómunkát ,és azt feltárják előttünk .Nagyon fog hiányozni.!!!! És természetesen a Kibeszélő is.Nem akarom én bántani a tulajdonost Széles Gábort,hiszen a saját vagyonából működteti ezt a csatornát ,a Vitál Tv-t ,a Magyar Hirlappal együtt, Hittem,hogy van egy keresztény értékeket valló ember,aki elfogulatlanul,a tényekre alapozva tudósittatja az igazságravágyókat,és van egy TV csatorna,amit érdemes nézni,a sok gagyival ellentétben. Hónapokkal ezelőtt elkezdődött valami,ami megfosztott nemcsak engem,hanem sok nézőtársaim,és amit addig nem ismertünk elkezdett “begyűrűzni”: A pártatlanság elvesztése!!!.Egyre többször hallottam,láttam,hogy a hireket, eseményeket egy bizonyos szempontból mutatják és tudósitanak. Internetező ember lévén elferditve,vagy egyáltalán meg sem érintve sok-sok hirt, az Echo Tv a Hir tv-hez hasonlóan teljes mellszélességgel az egy a tábor-egy a zászló mellé állt.Végülis szive joguk,hogy mit tesznek,de itt szeretném felhivni a csatorna tulajdonosainak,szerkesztőinek,műsorvezetőinek figyelmét,hogy Magyarországon,a mi szeretett Hazánkban van egy nem kis “réteg” aki vágyik az igazságra,amit ideig óráig el lehet titkolni,ferditeni,de minden kiderül.Mert mi Nemzetben,Hazában,Keresztényi Erkölcsben,és nem a globalizáció kiszolgálásában gondolkodunk. Mert igenis van másik út!!!! és az nem az egy a zászló.Mi már felébredtünk,és nagyon ébred a Nemzet is,ezt már eltörölni,megsemmisiteni nem lehet.Ezt jól véssék a tudatukba. Széles Gábor Úrnak pedig csak annyit üzennék,ha nem veszi rossznéven,(mert még nem késő változtatni):Nehogy két szék közül a földre “huppanjon”,és mégegy :felesleges olyan szekér után futni,ami nem veszi fel.Ezek Magyar közmondások,és szó szerint igazak!!! Ezután pedig pá Echo tv,Magyar Hirlap!!!

  Kedvelés

 3. A széles elvtárs maradt a bolsevik gyökereinél, nem is várható el tőle más!

  Kedvelés

 4. Magyarországon,ha lesz egy VALÓDI elszámoltatás akkor több mint valószínű,hogy Széles elvtársnál is találnának valamit.Vagy tévednék?Nem valószínű….

  T.Olvasók illetve szerkesztők.

  Egy kérdésem lenne:Minden Fidesz tv-ben/Echo és Hír/azt hallom:Aki a Jobbikra szavaz az megakadályozza az igazi?polgári oldal kétharmados győzelmét,és így nem lehetséges az”igazi”elszámoltatás!

  Most én vagyok a hülye és nem értem,vagy ennyire hülyének nézik az embereket??Tegyük fel,a Fidesz megnyeri 50%-os eredménnyel a választást,a Jobbik 15%-os eredményt ér el,ez ugye 65% összesen.

  A Fidesz igazi elszámoltatást akar a választások után/kétlem/,a Jobbik is támogatná/ez biztos/akkor ez miért nem lehetséges 65%-os parlamenti többséggel???Miért CSAK EGYEDÜLI kétharmados győzelemmel garancia az elszámoltatás a narancs propaganda szerint??

  Szerintem mocskos hazugság az egész,a Fidesz NEM AKAR IGAZI ELSZÁMOLTATÁST ÉS VALÓDI RENDSZERVÁLTÁST,SEM SZENT KORONA ALKOTMÁNYT!

  A Jobbiktól pedig fél a Fidesz,mert róluk is kiderülhet:Egyszerű kollaboránsok,és akkor végük van.Lehet fiókba rakni örökre a Hajrá Magyarország!Hajrá magyarok!Parasztvakító szlogent.

  A Széles&Orange TV-n pedig az mennyire írónikus,kritizálják a cenzor Lendvait közben 2009-ben ugyanazt gyakorolják a Jobbikkal szemben a “”demokratikus”” csatornán!!Minden ami Fidesz jöhet!!Egyéb nemzeti erő és ötszázezer szavazó egyszerűen NEM LÉTEZIK számukra!Kolompár,Retkes/többször vendégek voltak/ szalonképes a megtartó erőnek,Morvai,Vona NEM.

  Kedvelés

  1. Kedves Zsolt!

   A kérdésére válaszként szívesen figyelmébe ajánljuk Bíró László barátunk írását: Satuban a Fidesz

   Elképzelhető, hogy ennek elolvasása után egy kicsit világosabb lesz a kép.

   A NIF szerkesztői

   Kedvelés

   1. Köszönöm.Ebben is hasonlítanak a komcsikra,ugyanazt az érvrendszert fogják használni mint a vörösök?A mszp-t nem hagyta”dolgozni”a fidesz.,a fideszt nem hagyja”dolgozni”és jó döntéseket hozni majd a Jobbik…..és lesz még oyan ember aki ezt a szánalmasnak mondható érvet elhiszi?Szomorú.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.