Olvasó: Hurcolkodjanak! – Magyar családanyákat sértettek vérig az RTL Klub műsorában

Magyar családanyákat sértettek vérig az RTL Klub műsorában 11. 26-án késő este

Két 6-7 gyerekes családnak kellett költöznie tartozásuk miatt. A XIX. Kerület MSZP-SZDSZ-es polgármestere, Gajda Péter látszólag segíteni próbált, de elhangzott ott két „érdekes” gondolat. Az egyik így szólt (Polgármester): „Tényleg, félre ne értse, nem akarom megbántani, de hát arról is ön döntött, hogy hét gyermeke legyen. Tehát, amikor az ember eljut odáig, hogy gyermeket vállal, akkor végig gondolja, hogy erre képes vagyok vagy nem vagyok képes?”

Polgármester Úr!

Honnan veszi a bátorságot, hogy „lehülyézzen” egy magyar családanyát, aki 6 vagy 7 gyermeket adott a nemzetnek. Miért kényszeríttette szégyenhelyzetbe azt az anyát, amikor annak kellene szégyellnie magát, aki benne van a korban, nincsenek egyéb gátló körülmények, és nem gyarapította a nemzetet legalább 3 gyerekkel.

Polgármester Úr!

Magyarországon 70 ezer forint körül van a minimál bér, Európában az egyik legkevesebb.

A „főállású anyaság” pedig nettó 25. 792 forintot „kóstál”! A családi pótlék emelését az ön pártja törölte el néhány éve, a munkanélküliség pedig rekordokat döntöget. Ön is tudja, hogy ezek a családok saját erőből sohasem fognak „kimászni”, változatlan körülmények között. Ez az ön felelőssége is, ezzel foglalkozzon, és ne másnak adjon tanácsokat, hogy mit fontoljon meg. Isten parancsa így szól, sokasodjatok, szaporodjatok, népesítsétek a be földet. Az a családanya betölti a feladatát. Ön és párt társai betöltik-e azt a feladatot, amiért megválasztották?

Bővültek, javultak e a lehetőségek, körülmények az elmúlt években? Ha nem, akkor ideje távozni!

A második gondolat (Polgármester):” Nagyon sokan, hasonlóan önhöz, nem fizetnek bérleti díjat, meg rezsi költségeket, közös költséget. tehát .. és ebből már több mint százmillió forint összejött. Most, ez nem az én pénzem, hanem a közösségé, többek között az öné is, bár most nem fizet adót, mert nem dolgozik, de ez az adófizetők pénze. Tehát én nem tehetem meg azt, hogy önnek fizessek, a másik meg fizeti.”

Polgármester Úr!

Mi az, hogy nem dolgozik! Ki az, aki a magyar nemzet jövőjén munkálkodik, ha nem egy 6-7 gyermekes családanya?

Egyébként meg jól mondja, Polgármester Úr, ez nem az ön pénze, de mondja ezt a fővárosi képviselő társainak a közgyűlésben, akik milliárdokat tüntettek el, pl. a BKV-nál, vagy mondja ezt a parlamenti képviselő társainak, akik az évek alatt ezermilliárdokat tüntettek el haszontalan célokra, elvonva a pénzt a magyarországi bérektől és a családtámogatásoktól.

A roma programokra, felzárkóztatásra pedig mindig van pénz, de hova is fognak felzárkózni?

Mi is a helyzet a lakhatási joggal, mi történt az elmúlt 8 évben?

Régebben volt a hadseregben egy szabály, mely szerint a parancsnok felelős mindazért, amit tett, és amit tenni elmulasztott. A Parlamentre milyen szabály vonatkozik?

Ha egy zsidót vagy cigányt a legkisebb vélt vagy valós sérelem ér ebben az országban már „mindenki” ajvékol? A magyart miért nem illetik meg ugyanezek a jogok a saját hazájában, a magyarokért miért nem szólal fel senki a médiában és a magyar parlamentben?

Meddig tűrünk még? Meddig tart a „lopakodó” holokauszt?

Advent jön, mely a Jézusról szóló írásokban nem szerepel, csupán egyházi megemlékezés az. Egyébként meg semmit sem ér a megemlékezés, ha a mindennapok történéseivel „keresztre feszítjük”, kiiktatjuk azt, akiért a megemlékezés szól, mint ahogy tették ezt a régi Izraelben.

Egy Olvasó

Nemzeti InternetFigyelő

2 című bejegyzés “Olvasó: Hurcolkodjanak! – Magyar családanyákat sértettek vérig az RTL Klub műsorában” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. polgermester pici pöcsű genetikai féreg! maga csak a saját nembeli fajtársát tudja magára húzni.magát és a magához hasonlókat nem szabad megengedni,hogy elmeneküljenek Magyarországról.gyakoroljátok az ordítva való könyörgést!!!

  Kedvelés

 2. Nem vagyok biztos a dologban, de van egy sanda gyanum, hogy ez a csalad nem tartozik egyik etnikumhoz sem. Ez abbol derul ki aszamomra, hogy senki, hivatalbol ezert fizetett, onkormanyzati haljakend nem talal megoldast. Csak tessek elkepzelni, ugyanezt a szituaciot egy “roma” csalad eseten.
  Ha esetleg ilyen temaju riportok nem kerulnek adasba romak eseteben, az talan azert van, mert ok egy percig sem gondolkodnak elfoglalni egy masik lakast, akarki is annak tulajdonosa. De mindenek elott a kettos merce miatt. Ami abban nyilvanul meg leginkabb, hogy nekik semmit sem kell fizetniuk, es senki nem is varja el toluk, ezert nem is vegzaljak oket holmi szamlak maitt. Ebbe beletartozik a viz, villany, ado, szemet dij, bkv jegy, berleti dij, kozos koltseg, utobbi idoben a benzinkuton is felhatalmazva erzik magukat a fizetes nelkuli tavozasra. Hallot valaki egyszer egyetlen esetet, amikor ezeket a szamlakat kovetelte volna rajtuk valaki? En nem vagyok egy mai csirke, de sose hallottam roma kilakoltatasrol kozos koltsegelmaradasa miatt. Esetleg amikor bontasra itelt hazakba koltoztek be, onhatalmulag, feltorve a lakasok ajtajat. De szamlak miatt soha.
  Elso gondolatom, hogyan lehetne segiteni ezen a csaladon, masodik pedig az, ezt a 6-7 gyereket ezennel elveszitette a neoliberalis demokracia.
  Most a nemzeti gondolkodasu embereknek kellne vedohalot szoni alajuk es nyertek nehany uj magyar embert!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.