Jobbik TV – Szolidaritás a Gárdával – előállították a Jobbikos képviselőt

Gyenge Zsolt, a Jobbik önkormányzati képviselője – a szolidaritás jegyében – a Magyar Gárda mellényében vett részt a VI. kerületi önkormányzati ülésen. Verók István (MSZP) ingatlanpanamázó tanácselnök polgármester ezt észlelve felszólította a Jobbikos képviselőt, hogy hagyja el a termet. Miután Gyenge Zsolt erre nem volt hajlandó, a polgármester berekesztette az ülést. Verók személyesen hívta ki a rendőröket, akik igazoltatták, majd előállították a Jobbikos képviselőt. Ma lépett ugyanis életbe az a miniszteri rendelet, amely szabélysértésnek minősíti a nyilvános rendezvényen a Gárda vagy ahhoz hasonló ruhában való megjelenést. Kérdés, hogy az önkormányzati ülés nyilvános rendezvénynek számít-e. Különösen érdekes, hogy Tóth György MSZP-s képviselő “Éljen Szálasi!” köszöntéssel érkezett az önkormányzat ülésére. (A felvételeken az is jól látható, hogy a képviselők miközben a rendőrségre várnak, az előtérben a “tilos a dohányzás” tábla alatt a legtermészetesebb módon pöfékelnek…)

Jobbikmedia

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “Jobbik TV – Szolidaritás a Gárdával – előállították a Jobbikos képviselőt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az ilyen Verók és a hozzá hasonló hazaárulókkal szemben a jövőben keményen kell majd fellépni,ez nem maradthat el,mert akkor soha nem lesz hazánkban rend!Ezért is feltétlen szükség van a Szent Korona alkotmány visszaállítására.

  Gyenge Zsoltnak pedig tisztelet!

  Kedvelés

 2. Én már azt szeretném látni,amikor verók et.(direkt kis betűvel!!) és a hozzá hasonló nem kis létszámú Hazaáruló!!!!bilincsben -“feszengve,izzadva a rémülettől – várakozik az elfogulatlan Magyar biróság előtt.Sajnos ez még egyenlőre csak álom,mert ott kezdődik a “dolog”,hogy NINCS FÜGGETLEN BIRÓSÁG,NINCS FÜGGETLEN RENDŐRSÉG,NINCS FÜGGETLEN KÖZIGAZGATÁS!!!, (egyoldalúan kézzel vezérelt minden) még sorolhatnám,de ami ebből következik,hogy nem is lesz “kőkemény elszámoltatás!!! Igérgetni lehet a következő kormányzásra készlő pártnak,csak először meg kell tisztitani a fenntemlitett szervezetek,mert addig nincs értelme még hozzá sem fogni!!!Ebben az országban NINCS DEMOKRÁCIA!! Tessék már felébredni,és a biiliből kivenni a kezet!!!! Ez ma, 2009.novemberében Magyarország: VÖRÖS DIKTATÚRA VAN!!! Szeretném hinni,hogy a diktatúra nem változik át narancsba,mert az a Magyarság végét jelenti!!!
  Gyenge Zsolt képviselőnek pedig magam és családom nevében TISZTELET!!!

  Kedvelés

 3. Hányinger!
  A Soros-fiúk (Lenin-fiúk?) féle ellenzék meg hallgat, mint szar a fűben. A Bach korszakban a szakáll növesztést tiltották meg. Ma a fehér inget, holnap a magyar beszédet. Éljen az euruniós, globalista a népuralom! “A néppel a népért a nép által! – Négypártunkkal előre a globalizmus teljes és maradéktalan felépítéséért!”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.