Hazugságon alapszik a globális felmelegedés

Megint rajtakapták az ÚJ VILÁGREND alkotóit. A botrányt, ami most dagad az interneten “CLIMATEGATE” nek keresztelték, történt, hogy több évre visszamenő e-maileket, hackeltek meg, a University of East Anglia, Klíma kutatási részlegéből ,amiből kiderül, hogy tökéletesen tisztában voltak, vannak, azzal, hogy nem a klíma felmelegedéséről van szó, hanem lehűléséről.

Ennél sokkal több derült ki! Részletesen tárgyalják egymás között, hogy tettek lehetetlenné tudósokat, (sőt végeztek velük, sokszor öngyilkosságnak álcázva) akik az igazságot akarták közzé tenni, vagy ,ellenszegültek, az ÚJ VILÁGREND által kitalált kontroll és pénzbeszedés programnak. Továbbá kiderül, hogy az embereket a médián keresztül milyen hazug ál – tudománnyal etették éveken keresztül, szisztematikusan. Iskolákba milyen agymosás programokat készítettek, computer animációkkal, amikben Jegesmedvék fulladtak meg, városokat bemutatva, melyeket őzönvíz áraszt el, mind – mind a fiatal gyerekek megfélemlítésére, és indoktrinálására.

Al Goret, a “Klíma Pápát” most már sokadszor érték hazugságon, meghamisított dokumentumokkal, még a Béke Nobel Dijat is neki adományozták, (csak halkan jegyzem meg, ez pont enyit ér,….ha Obama is megkaphatja, Al Gore is, ez egy nagyon devalvált valami) évek óta azt a fáradt dogmát probálja alátámasztani, hogy a Carbondioxide a legnagyobb ellensége az emberiségnek. Mint már írtam a Club of Rome cikkben, ők hivatottak, ezeket a megnyomorító programokat kidolgozni, és az emberek torkán lenyomatni, a szintén általuk kézben tartott sajtóval világ szerte.

Az amerikai Associated Press utána járt és az összes email, hiteles. Phil Jones a direktor hosszasan taglalja, hogy milyen műsorban (ezek nem mikiegér adók, hanem az általunk is nézett, Geography Channel, stb) milyen hamisított tényeket kell a film-készítőknek belerakniuk. Szóval megint kipukkant egy nagy lufi.Ez a botrány, pont ajándékként érkezett, ellenük,mert a UN Klíma- konferenciát tart heteken belül Copenhágában, és ahol, valószinűleg megszavazták volna, az újabb adót “carbon lábnyom” néven, minden egyes ember megnyomorítására a Földünkön.Fűtésünk után, elektromos szerkezetek használata után, állatok tartása után, élelmiszer előállítása után, minden után, ami az eddigi életünkhöz hozzátartozott, a most már létező, Világkormány szedte volna be az adót. Lehet, hogy meg is fogja tenni. Rajtunk múlik, hogy mekkora ellenállást tanúsítunk.

Mindenesetre, ez a botrány a gépezetüknek felér egy térden lövéssel, és ha nem is sebesült meg nagyon ez az elnyomó “Orwelli” rendszer, de nagy kárt okozott nekik. Évek óta ezzel a Globális felmelegedés “mumussal” fenyegetőznek, ugyanúgy mint a terroristaveszélyel, de az egy másik történet. Ezt a botrányt nem tudják eltussolni, már a volt Kancellár Lord Lawson is követeli az ügy kivizsgálását. A BBC- töl a Japán sajtóig bejárta a hír, így várjuk a fejleményeket, és ha még egyszer valaki nekem globális felmelegedésről beszél, már ezekkel a tényekkel felfegyverkezve tudom a beprogramozott agyát kicsit rendbe tenni.

Információk:
a link ahova a hekkerek feltették a letöltött emaileket: http://www.megaupload.com/?d=U44FST89
http://www.infowars.com/alex-jones-tv-doom-gloom-climate-fraudsters-exposed/

A Globális felmelegedés sirköve, nyugodjon békében

László Erica: Nemzeti Hírháló

Nemzeti InternetFigyelő

7 című bejegyzés “Hazugságon alapszik a globális felmelegedés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A cikk úgy érvel, mint az ADL: aki nem ért velem egyet, az antiszemita, esetünkben programozott agyú. Én sosem foglalkoztam a felmelegedéssel, de megkérdezem:
  A gleccserek nem rövidülnek, hanem hosszabbodnak?
  Az északi jégsapka nem vékonyodik, hanem vastagodik?
  Grönland jégtakarója nem csökken, hanem növekszik?
  Az USA gátlástalanul, már a látszatra sem adva tesz meg mindent a Föld és az élővilág tönkretételére. Lehetséges volna, hogy az a Dzsordzs Dabljú Bush, aki két háborút is indított hazugságokra hivatkozva, aki Irán elleni “lakosságbarát” atomháborúval fenyegetőzik, a Kyotoi Egyezményt az emberiség és a igazság szolgálatában rúgta volna fel?
  Örülnék, ha értékelhető – azaz nem a fenti cikk színvonalán álló – választ kapnék a kérdéseimre.

  Kedvelés

  1. ha no a co2 koncentracio a levegoben mert karbohidratokat egetunk akkor egy langesz mondja meg miert nem csokken az o2 koncentracio a levegobol, mert amint tudom az eges oxigen fogyasztassal jar.az egessz torvenyes ha szennyezesi adot fizetunk.fantazia es hazugsag az egessz.a fold melegedese es le hulese a naptol fugg.ez az uj isten akinek adot fizetunk a nelkul hogy valaki meg magyarazna miert is kell fizetni.ezt be kell vennunk mert ha nem eretnek vagy es ki vegeznek.barmok vagyunk akiket fere vazetnek .

   Kedvelés

 2. Kedves Dohán Mihály!
  Kérem engedje meg, hogy nagyon röviden kiegészítsem a hozzászólását:

  1. Grönland az 1940-es, 50-es években lényegesen MELEGEBB volt mint napjainkban, ld. műszeres megfigyelések a NASA honlapjáról: http://data.giss.nasa.gov/cgi-bin/gistemp/gistemp_station.py?id=431042500000&data_set=1&num_neighbors=1

  2. Az északi-sarki jégtakaró kiterjedése tényleg csökkent az utóbbi 30 évben, azonban műholdas megfigyelések hiánya miatt ebből semmilyen komoly következtetést nem érdemes levonni. Az Északi-sarkvidék ugyanis kb. 1920 és 1940 között a maihoz hasonló átlaghőmérsékletű volt, ennek minden bizonnyal ki kellett hatnia a tengerjég kiterjedésére is.

  3. A Föld átlaghőmérséklete valószínűleg 0.6-0.7 fokkal emelkedett 1850 és 2000 között. Ez a változás nagyon leegyszerűsítve a dolgot 2 “hullámban”, 1910 és 1940, valamint 1970 és 2000 ment végbe. A 21. század első évtizedében nem hogy felmelegedés nem volt, hanem enyhén csökkent a globális hőmérséklet (nem elképzelhetetlen, hogy Ön erről most hall először, ebben az esetben ezen az oldalon áttekintheti a hivatalos glob. hőm. adatsorokat): http://www.junkscience.com/MSU_Temps/Warming_Look.html

  Senki, az ember által okozott felmelegedés elméletében “hívő” tudós vagy szervezet nem volt képes előrejelezni a melegedés hiányát kb. 1997/98 óta.

  Végül, de nem utolsó sorban: az általad felsorolt bizonyítékok kizárólag annak lehetnek bizonyítékai, hogy kb. 1970 és 2000 között emelkedett a Föld átlaghőmérséklete (ami így is történt, ez tény). Egy gleccser olvadása pl. a helyi hőmérsékleti, valamint csapadékviszonyok változásának következménye. A felmelegedés okairól ezek SEMMIT nem árulnak el számunkra 🙂

  Kedvelés

  1. Rendszeresen fogyasztom ugy mint màs gyogynovényt. Nem vagyok rà alergiàs. Kivàlo az eggeségem 75 éves vagyok. Errol csak ennyit.Helo.udv Laszlo.

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.