Jobbik TV – Vona: “Orbán végre álljon ki az igazság mellett!” (videó)

Beperli a Jobbik és az Új Magyar Gárda Mozgalom is az Országos Cigány Önkormányzatot, közösség elleni izgatás és uszítás jogcímén, az elmúlt időben a Jobbik és a Gárda elleni hazug és uszító rágalomhadjárat miatt, amelyet több alkalommal tettlegesség is követett.

Többek között erről beszélt Vona Gábor elnök és Volner János a Jobbik rendvédelmi kabinetjének vezetője a Kosztolányi Dezső téren tartott sajtótájékoztatón. A nemzeti oldal a gárdisták elleni – folyamatossá váló – törvénytelen rendőri erőszak miatt is megteszi a jogi lépéseket. Vona Gábor a fideszeseket és Orbán Viktort is megszólította: álljanak ki végre az igazság mellett!

Barikád

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó:

Lecke sünöknek bajtársiasságból, kitartásból, állóképességből, erőnlétből! (+videó)

“A civilek indulhatnak, de a fasiszták nem” – beszámoló a Jobbik megemlékezésén történtekről

Koholt vád, jogtalan behatolás

Államilag fizetett terroristák hatoltak magánterületre

Társadalomra veszélyes? – Az Új Magyar Gárda közleménye

Satuban a Fidesz

Vona Gábor személyesen találkozott a sajóbábonyiakkal (Jobbik Tv)

Ami a Hír Tv-ből kimaradt (videó)

Az Új Magyar Gárda közleménye – Nem engedünk az emberi jogokból!

Őrjöngő bolsevikmutánsok – a hatalom görcsösen kapálózik

Juhász szerint naná, hogy a Jobbik a felelős – pont, ahogyan azt megjósoltuk

Pofátlanul hazudik a Hír Tv, gárdafelvonulásról beszél a sajóbábonyi események okaként

Szollár szerint már megint a Gárda a főgonosz?

4 című bejegyzés “Jobbik TV – Vona: “Orbán végre álljon ki az igazság mellett!” (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Véleményem szerint Vona Gábor lenne jó miniszterelnöke lenne hazánknak.Orbán soha nem fog a Jobbik igazáért kiállni,ez egészen biztos.Megvárom a jövőévi választások eredményét,ha nem az elképzeléseim alapján alakul,akkor itt hagyom hazámat,munkámat,és elmegyünk családommal együtt.Egyszerűen elegem van ebből mérhetetlen igazságtalanságból ami ebben az országban folyik évtizedek óta.Abban reménykedek,hogy jövőre igen jól fog szerepelni a Jobbik a válsztásokon,akkor még van esélyünk!Amennyiben nem így lesz,akkor ez az nép megérdemli a gyarmatosítást.

  Kedvelés

 2. Kedves Zsolt! Mi lenne hazánkkal,ha minden fiatal igy gondolkodna?Bármilyen változás lesz,(és tiszta szivemből kivánom hogy az jobb legyen!!)az egyik napról a másikra nem vátoztatja meg az életünket.Mi lett volna,ha őseink a szenvedéseik miatt hátatforditottak volna népüknek,nemzetüknek.Mi már nem is lennénk.Gondold végig,és légy türelmes.Nekem is van gyermekem és megszakadna a szivem,ha elmenne,más országot (és NEM HAZÁT!!)választana magának.Kérlek több időt adj a változásnak,mert bizom benne,hogy jobb lesz.Tudod a remény hal meg utoljára!!!!!!!Bizz a Szebb Jövőben!!!

  Kedvelés

 3. T.Évaanyu.Igaza van,a jelenlegi keserűség mondatta ezt velem.Természetesen családom és én bízunk egy szebb jövőben!Sajnos nagy erők nem szeretnék,hogy nekünk magyaroknak legyen szebb jövőnk,és addig még nem jön el az igazság pillanata van okunk az aggodalomra.Mert jelenleg,hogy egy klasszikust idézzek abszurdisztánban minden megtörténhet!

  Kedvelés

 4. Kedves Zsolt,és Mindenki aki erre a cikkre téved!!
  Azért kell együtt gondolkodni,és nem hagyni,hogy a mi édes Hazánkat,a mi drága Szülőföldünket,és a mi szeretett Honfitársainkat sárbadöngöljék,megalázzák,az utolsó kis vagyonkájából is kifosszák.Mindenki aki a nemzetében gondolkodik kezdjen el (ha még nem kezdte) “felvilágositani”,és ezt nagyon komolyan mondom!!!A környezetemben látom,-hogy mivel nagyon sok hir csak az interneten jelenik meg,és az un.jobboldali médiák is sok hirt elhallgatnak,torzitva továbbitanak a hallgatóság felé- nincsen tisztában a mai helyzettel.Ezért az a feladatunk,hogy elmondjuk,megmagyarázzuk mi is a valóság.Természetesen nem támadóan,hanem nyuggodtan,higgadtan kell magyarázni,és továbbitani a történéseket.Mivel nem vagyok nagy tv néző,és mostmár csak az Echo Tv-t nézem,az a tapasztalatom,hogy itt is nagyon sok ember “félre van tájékoztatva”.Ki kell nyitni az emberek szemét,és nem szabad kézlegyintéssel továbbmenni.Ha számunkra fontos a Hazánk a felvilágositás a feladatunk!!Nem szabad feladni,mert akkor elveszünk.Én bizom a Szebb Jövőben,és erre sarkallok mindenkit!!
  Visszatérve Önhöz Kedves Zsolt,ha úgy gondolja,hogy igazam van,akkor tegye azt amit ajánlottam!!Jó egészséget és Szebb Jövőt kivánok : D.É.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.