“A civilek indulhatnak, de a fasiszták nem” – beszámoló a Jobbik megemlékezésén történtekről

Tisztelt Gárda és pártoló Társaim, Tisztelt Nemzettestvéreim!

Fotó : Oskar
Fotó : Oskar (képgaléria: klikk a képre)

Emlékezni hívott bennünket tegnap a választók bizalmából remélhetően az ország második legerősebb politikai erejeként parlamentbe készülő Jobbik Magyarországért Mozgalom. Emlékezni arra, hogy november 16-án volt 90 éve, hogy Vitéz Nagybányai Horthy Miklós a nemzeti hadsereg élén bevonult a Gellért térre, hogy Károlyiék és a vörös terror tombolása után a “vörösbe öltözött” Székes fővárost újra a magyar nemzet tulajdonába vegye. Természetes, hogy szétlopott szenvedő hazánkért önzetlenül azonnali cselekvésre kész, valódi nemzeti programot előkészítő és nemzetben gondolkodó fiatal politikai erőnek fontos és sajnos csak egyedül neki fontos erről a jeles történelmi eseményről megemlékezni.

Fontos, mert csak ő tudja, hogy eljövendő és feltehetően javarészt rá háruló leendő nemzetépítésben kihagyhatatlan a trianoni nemzetvesztés sokkja és a vörösök pusztító országlása utáni, a Kormányzó vezette sikeres országépítés tapasztalatainak korunkra adaptálható átvétele. Szívesen időztem volna Horthy Miklós Kormányzó emlékének jelenünkben példát állítva, de a város “vörös rongyai”, ahogy a Kormányzó aznap, bevonulásakor emlegette ismét megakadályozták felhőtlen megemlékezésünket.

Szerettük volna szimbolikusan fehér lovon ülő huszárok kíséretében végigjárni az útvonalat a Feneketlen tó mellől a Gellért szállóig és ott rövid beszédeket meghallgatva emlékezni, de a jelenlegi, végét érző hatalom, újra bevetette nehéz vasba öltöztetett fogdmegjeit az emlékező tömeg ellen. Nem tehetek és nem is teszek különbséget az ünneplő tömegbe természetesen beleértem a nemzetmegmentő Új Magyar Gárda Mozgalom ünneplő tagjait is.

A több ezerre dagadó tömeg együtt a sokszáz gárdistával már indulni készült a meghirdetett időben a természetesen bejelentett rendezvény ünnepi programja szerint, amikor hírnök jött az kirendelt vasvitézek erre a napra kinevezett parancsnokától, hogy a “civilek ” indulhatnak , ennek nincs akadálya, de a “fasiszták” – elnézést -, a gárdisták nem, majd csak később és nem alakzatban, szólt a parancs.

A jóhiszemű tömeg elindult a Gellért tér felé, amikor a környező mellékutcákból kiözönlő, nehéz vasba öltözött porkolábok két oldalt lezárták a főútvonalat közéjük zárva a sokszáz gárdistát és a velük maradó néhány szimpatizáns pártolót, köztük jómagamat is. A megemlékezés jórészt sajnos nélkülünk zajlott le, ahogy a stratégiai parancsnok szárnysegédeivel ezt a vörös rongyok utasítására megálmodta. Szerencsére a történet kölcsönösen dokumentált lett, a politikai utasítást végrehajtó ravasz és szószegő helyszíni parancsnok nem tudott mit kezdeni a tetteiket folyamatosan megörökítő fotósok és kamerások tömegeivel. Egyik pártoló társunk egyszerre több helyre is üzent az örökké árnyékban tartózkodóknak, amikor sárga csillaggal a keblén, gárdistaként lökdösték a verőlegények. Az egyébként érdektelen tudósítók hivatásos félreértőként, majd eltaposták egymást, hogy megörökítsék társunkat.

A két oldalról bezárt Új Magyar Gárda Mozgalom tagjait folyamatosan igazoltató porkolábok többeket kiemeltek és elvittek kihallgatásra. Elvitelükkor ismét égig hangzott a szolidáris kiáltás: Adjon az Isten Szebb Jövőt! Szörnyű volt látni hogy a szakporkolábok célirányosan idomított vérebekkel kíséreltek meg a régi bolsevik módszerek reinkarnációjaként félelmet kelteni, eredménytelenül.

Okvetlenül fel kell idézzek egy tanulságos eseményt. A két oldalról bekerített, és a megdöbbent fotósok és gárdisták között egy öklömnyi kisfiút kísért át négy, vasba öltözött porkoláb.

Azt hittük először, hogy talán beteg vagy eltévedt, de nem: kérdésre egyik vasvitéz álságosan azt válaszolta, hogy “egyedül félt hazamenni mert megijedt a feketeruhás gárdistáktól, ezért kért kíséretet”. Maradjon ez a cinikus jelenet örök mementó! Elvitték ismét tőrbe csalva budapesti kapitányunkat is, akinek azt hazudták, hogy csupán rövid beszélgetésre hívják. Amikor kilépett társai közül  – mert fegyelmezett ,udvarias ember – körbefogták és elszállították.

A vád alapjául ismét a törvénytelenül meghozott bírósági politikai döntés szolgált, vagyis a gyülekezési törvény most már folyamatos megsértése alapos gyanújának bűntette, ráadásul visszaesőként, mert kapitányunkat már negyedszer vitték be a fogdmegek. A gyorskocsi utcai fogdába hat,  a XI kerületi kapitányság zárkáiba hét társunkat zárták be minden törvényi alapot mellőzve ismét.

Hála az ismét jelenlevő Nemzeti Jogvédő Szolgálat felkészült képviselőinek a jogtalanul elhurcolt társaink nem maradtak jogi védelem nélkül. Ennek is köszönhető, hogy budapesti kapitányunk, már elsőnek kiszabadult és írásom pillanataiban, éjfélkor érkezett a hír, hogy utolsóként egyik fehér-megyei rajparancsnok szabadult ki a XI. kerületi fogdából. A Gyorskocsi utcából is perceken belül szabadulnak társaink, írásos határozattal a kezükben, tájékoztatott éjfélkor a jogvédőktől delegált Dr. Kún Judit, aki Dr. Balsai Szabolccsal és több jogvédő társával azonnal követte az eseményeket ártatlan gárdistáink érdekei védelmében.

Beszámolómat azzal zárom, amivel kezdtem. A Kormányzó Úrra emlékezni 90 év után is veszélyes a haláltusáját vívó diktatúra szemében. De nincs esélyük, mert hiába a megfélemlítés, a Gárdisták a Jövő letéteményeseiként nem félnek!

Adjon az Isten végre Szebb Jövőt Drága Hazánknak,Nemzetünknek!

Budapest 2009. november 23.

Reiner Péter, az Új Magyar Gárda pártoló tagja

Nemzeti InternetFigyelő

13 című bejegyzés ““A civilek indulhatnak, de a fasiszták nem” – beszámoló a Jobbik megemlékezésén történtekről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ismereteim szerint a Magyar Gárdát betiltották… Ebből
  következően – mint betiltott szervezet – nem vonulhat, nem rendezhet nyilvános
  vagy zárt összejöveteleleket.
  A kérdés a fentiekből következik: akkor most
  kik provokáltak?
  A gárda tagjai pedig valóban nem “fasiszták” – hanem
  nácik.

  (Tisztelt Turi Gáborné!

  Illene tudnia, hogy az Új Magyar Gárda nem bejegyzett
  társadalmi szervezet, tehát nem is tiltható be! Ez körülbelül olyan törvénytelen
  határozat, mint ha valaki alakít egy vallási közösséget, melyet nem jegyeztet
  be, mert sem állami támogatásra, sem semmiféle kedvezményre nem tart igényt, nem
  akar jogi személyként megjelenni, s ezt – az egyébként semmi törvénytelen,
  társadalmilag káros tevékenységet nem végző – közösséget, mozgalmat bíróságilag
  betiltanák, feloszlatnák. Gondoljon bele, ilyen alapon egy házi imacsoport
  összejövetelére is beronthatna bárki lakásába, ahol ilyet tartanak a rendőrség,
  mint tette ezt nem is régen egy magánterületen egy összejövetelen, ahol
  gárdisták gyűltek össze. Az sem ártana, ha utána nézne, mit jelent a fasiszta
  és náci fogalom. Üdvözlettel: szerkesztő)

  Kedvelés

  1. Mondja kedves Túriné!

   Miből vonja le azt a következtetést, hogy a Gárda tagjai nácik? Hány Gárdatagot ismer vagy beszélgetett-e már velük?

   Kedvelés

 2. T.Túri Gáborné.Egyszerűen fogalmazok,remélem elnézi nekem.Személy szerint én,annak örülnék,ha önt és az önhöz hasonlókat tiltanák be.Nehéz dolog egy vaknak a fényt elmagyarázni……..

  Kedvelés

 3. Maga szerencsétlen marha .Olvasson, különben hülyén fog meghalni, mint fajtársai szegényen és utálattól kísérve. Nem tisztelt turi gáborné.

  Kedvelés

 4. A “túriné” féle (direkt kis betűvel!!!)hozzászóláshoz:
  LEGYŐZHETETLENÜL TUDATLAN!!!!–és ehhez még annyit,hogy ezt Lezsák Sándor mondta azokra az emberekre,akik a nyakukon felül “hibádznak”.
  És egy “jótanács”:ha valamit nem tudok,akkor ahhoz nem szólók hozzá,és főleg nem ilyen badarságot!!!
  Ha “maga”szerint a Gárda “náci”,akkor én,mint felelős Magyar anya csak azt kérem a Jó Istentől,hogy sok Magyar Gárdatag legyen.Ha “maga”Magyar,akkor a Gárda létét nem kérdőjelezi meg,és nem állit ostobaságokat.Mert az Magyar,aki szivében is az!!Ezt jól vésse a fejébe,mert agya nem sok van !!!.

  Kedvelés

  1. Mivel a “náci” kifejezésen néhány nekivadult magyar kiakadt, kéretik elolvasni a Magyar Gárda honlapján olvasható szöveget, miszerint a gárda vezetői írják önmagukról, hogy nacionalisták…
   A németes náci kifejezés ennek a megfelelője.
   Még annyit: ha valaki nem ért egyet a Jobbikkal vagy a Magyar Gárdával – nem azt jelenti, hogy zsidó vagy cigány a véleményező!!!
   A két nevezett szervezett, amely szimbiózisban él és tevékenykedik egyébként nagyon is rokonságot mutat (nem a hungaristákkal!!), hanem a német nácik faji ideológiájával.
   Reiner Péter, mint zsidó, hogyan érzi magát a bőrében, mikor úgy bele a pacekjába zsidóznak a jobbikos, gárdista társai? (Vagy esetleg tudathasadása van a nevezett úrnak?)

   Kedvelés

   1. Tudja Szabó úr, van egy régi magyar mondás: “Bölcsebb lettél volna, ha csendben maradsz!”

    Ha tudná, hogy mekkora marhaságot írt, el is szégyellné magát, csakhogy a magafajta a saját butaságát is képtelen észrevenni és elismerni. Mivel van internete, nem úgy, mint történelmi ismerete, legalább vette volna fáradságot, hogy utána néz annak, hogy miből is ered a “náci” szó.

    Ja, és még egy fontos dolog! Reiner Pétert nem szokták zsidózni, már csak azért sem, mert nem ő az egyetlen zsidó ember a gárdában – megsúgom önnek, mások is vannak, sőt, ami a legrosszabb magára nézve MAGYARNAK tartják magukat és hazájuknak Magyarországot. Érti? Nem Izraelt!!!! MAGYARORSZÁGOT!

    Aztán vannak ott nyugdíjasok. Nácik? Kisgyermekes anyukák. Ők is nácik? Egyszerű munkás emberek. Mind-mind nácik???

    Tudja mit? Lehet…

    De az, hogy ön egy szerencsétlen, buta, primitív ember, na az viszont nem lehet, hanem biztos!!!!!!

    Kedvelés

 5. Szabó “Úr” ön összefoghat túriné-val!
  .Ha a butaság fájna,ön üvöltene(nem irtam durvábban). Reiner Pétert pedig a szájára ne vegye,mert Ő először Magyar,és utána zsidó.Egyébbként ha önnél nem igy van,akkor el lehet innen húzni,nem kell rontani a levegőt (ezt felajánlotta már a húgyagyú degenerált főnöke is!!!
  ui:direket kis betűvel irtam az önt!!!!

  Kedvelés

 6. Hölgyeim! – Mi ez a kocsmai stílus? Olvashatták: senkit sem bántottam meg, csupán csak a véleményemet írtam le. Az EGYFORMA vélemény a kommunizmus évtizedeiben és a náci uralom idején volt divatos…
  Éppen az ilyen reagálások igazolják azokat, akiknek fenntartásai vannak a Jobbik és a szélsőjobboldali párthoz hasonló organizációkkal kapcsolatban.

  Kedvelés

  1. Szabó úr!
   Még mindig nem érti? Nem az a baj, hogy véleményt nyilvánít, hanem az, hogy tudatlanságában ostobaságot ír. Egy picit többet kellene olvasnia, mert amit állított egyáltalán nem igaz, de mint korábban is írtam, ha nem hiszi, van internete, olvasson utána, ha hiányosak a történelmi ismeretei. Ugyanis a náci szó nem a nacionalistából származik. Ez így nem igaz.

   Azon kívül milyen kocsmai hangról beszél, mi is csak a véleményünket írjuk önről, mert valóban ostobaságokat ír, méghozzá a butaságának magabiztosságával.

   Kedvelés

 7. Szabó “úr”!
  Még hogy nem bántott meg senkit?Ajánlom olvassa el mégegyszer,hogy mit irt!! Jellemző hozzáállás:támadunk,azután letagadjuk!Gratulálok!Ön nyert,!! Két hangszórót+………….

  Kedvelés

  1. Kedves Szabó Úr!
   Mielőtt az ember írni kezd, célszerű megismerni a szavak jelentését. Illenék tudnia, hogy a náci nem azt jelenti, hogy nacionalista. A nacionalista egyszerűen nemzetit jelent. Petőfi, Kossuth, József Attila nem nácik, nem internacionalisták, hanem nacionalisták voltak. Rákosi, Gerő, Farkas Mihály, Péter Gábor, Révay, Szamueli, Kun (Kohn) Béla és bandájuk internacionalisták (és mind zsidók) voltak, tehát az ön logikája szerint „internácik”. Lehet, hogy ezért szerettek internálni?
   Hogy a jövőben elkerülje az efféle balga balfogásokat vagy ballépéseket, elárulom önnek, hogy a Nazionalsozialistische Arbeitspartei-nak, a német Nemzetiszocialista Munkáspártnak, tehát egy baloldali pártnak, egy munkáspártnak a tagjait nevezték náciknak, manapság pedig átvitt értelemben az ő ideológiájukat, vagy velük rokon felfogást vallókat. (Ön még ezt sem tudta? Mit tud akkor a „nácizmusról”?) Újabban azonban, mint ön is tette, azokat nevezik egyesek náciknak, akikkel érvek híján nem tudnak vitatkozni, ezért ezzel a jelzővel lebunkózzák őket, hogy a hazugságaik, vagy tudatlanságuk ne derüljön ki a szembesítéskor. Mert egy „nácival” már nem kell szóba állni egy polkorrekt személynek. Megvallom, én nem nagyon ismerem a náci ideológiát, mert annak az alapművét, Hitlernek a Mein Kampf-ját még nem olvastam el, ezért csak azokat a minden bizonnyal hazugságokat tudom arról, amit a szocialista sajtóból és történelem oktatásból tanultam.
   Ön olvasta a Mein Kampfot? Mert ha nem, nincs sok alapja annak, mit a náci ideológiáról állít, vagy tudni vél, mert akkor az ön tudása is, az enyémhez hasonlóan, a bolsevik hazugságokban merül ki. Kettőnk között azért van annyi különbség, hogy én már rájöttem arra, hogy amit tudok, az nem igaz, vagy nem úgy igaz, ahogy állítják vagy értelmezik.
   Azt tudom, hogy a Jobbik programját nem olvasta, mert különben nem mondana olyan, a tudatlanságát leleplező ostobaságot, hogy „A két nevezett szervezett, amely szimbiózisban él és tevékenykedik egyébként nagyon is rokonságot mutat (nem a hungaristákkal!!), hanem a német nácik faji ideológiájával.”
   Én elolvastam a programjukat. Elolvastam Vona Gábor és Morvai Krisztina beszédeit, és nyomát sem találtam bennük annak, amit ön állít. Tudja mit jelent ez? Azt, hogy ön gátlástalanul rágalmaz. Ön azt állítja, hogy „nem bántott meg senkit”. Ezek szerint a rágalmazás nem bántás? Sajátos felfogás. Egyébként örömömre szolgálna, ha idézetekkel igazolná, hogy nem mondok igazat.
   Tovább mélyíti az ön felkészültségéről alkotható képet az a durva személyeskedés, amelyet az általam igen nagyra becsült Reiner Péterrel szemben engedett meg magának. Mondja, ismeri ön Uri Avnerynak, Ilan Pappenak, Israel Shamirnak, Israel Shahaknak, Gideon Levynek, Amira Hassnak, Paul Eisennek, Norman Finkelsteinnek, Sever Plockernek, Yehuda Nurielnek, nem folytatom, a nevét és írásait? Ha nem, keressen utánuk az Interneten. Sok írásuk olvasható magyarul is. Nos uram, ezek mind zsidók és Izraelnek és a cionista, rasszista, „csak zsidó” államnak a leghatékonyabb bírálói és leleplezői. Reiner Péter ezeknek a modern prófétáknak a körébe tartozik. Tudta ön, hogy a gázai holokauszt idején zsidók tízezrei tüntettek a Knesszet előtt azt skandálva, hogy „Olmert, Olmert, tudd meg hát, Hágában már várnak rád!”? Tudja mi van Hágában? Nem vagyok biztos benne, ezért megmondom: a Nemzetközi Bűnügyi Bíróság. Látja, hány „Reiner-féle gonosz zsidó” van? „Öngyűlölők”, ahogy a magukfajták címkézik őket. (Másrészt az is igaz, hogy a zsidók többsége a Gaza környéki dombokról, táncolva és falatozva gyönyörködött a palesztinok mészárlásában, ahogy a Guardian írta, mint valami „extrém látványsportban”. Önnek úgy látszik, ezek a rokonszenvesek, nem a „magunkfajta”, a Reiner Péter-féle zsidók. Vagy talán inkább a „magunkfajta”, zsidó származású magyarok. Ez erkölcsi felfogás kérdése. Mindig voltak, akik a hóhérokkal rokonszenveztek.)
   Még feltehetnék egy-két kérdést a rasszizmus és antiszemitizmus tárgyában is, de túl hosszúra nyúlna. Ehelyett azt ajánlom, olvasgassa a fenti zsidó szerzők írásait és a magyar közmondás tanácsát megfogadva csak azután próbáljon meg megszólalni „arabusul”, ha már megtanult valamennyire „arabusul”. Persze, előbb célszerű magyarul is megtanulni, vagy legalább utána nézni a szavak jelentésének. Segíteni fog önnek, ha olvasgatja a fent felsorolt zsidó szerzők írásait.

   Szebb jövőt, Szabó Úr! Még önnek is.
   Dohán Mihály

   Kedvelés

   1. Még egy gondolat, Szabó úr!
    Közeleg, feltartóztathatatlanul és gyorsulva közeleg az a nap, amikor Károlyi Mihálynak a Kossuth teret meggyalázó szobrát kiviszik a diósdi panoptikumba azzal a felirattal, hogy „Magyarország legaljasabb hazaárulója”. Ezt követően a helyén, esetleg még méltóbb helyen, Horthy Miklós lovas szobrát fogják felállítani. A német férfiak tömeges ivartalanításának a tervét dédelgető zsidó Rosenfeld-Roosevelt-ról elnevezett teret pedig Horthy Miklós térnek fogják elnevezni. Azok pedig, akik a KISZ és az Ifjú Gárda (nem a Magyar, hanem az “internáci” Vörös Gárda) táboraiban énekelve harcoltak a “királyok, hercegek, grófok, naplopók és burzsoák” ellen és most pofátlanul azt nyilatkozzák, hogy “soha többé szocializmust”, akik cenzori tevékenységük során gondosan ügyeltek arra, hogy ne jelenhessen meg olyan írás, amely nem a “szocialista erkölcs” alapján állt, most viszont tiltakoznak “az erkölcsnek a politikába keverése” ellen, mert az ő lételemük az erkölcstelen politizálás, a hazudozás, az őket eltartó és általuk kifosztott és tönkretett ország “qrva-országozása”, akiknek van pofájuk most is énekelni, hogy “Föl, föl, ti rabjai a földnek”, meg fogják érni a rabok fölkelését és mind bíróság elé fognak kerülni, majd börtönbe, ahol a saját munkájukkal fogják megkeresni a fogva tartásuk költségeit. Mert ez így igazságos. Látja, ez benne van a Jobbik programjában. Ezért nácik. Ezért rasszisták. Ön pedig, mint a “tihanyi ekhó”, vagy egy jól idomított papagáj, ismételgeti a jövőjüket féltő politikus bűnözők rágalmait.
    És még van képe csodálkozni az olvasók felháborodásán. Hol él ön?
    Szebb jövőt, Szabó úr!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.