Satuban a Fidesz

Régóta őrizgetek egy olvasói levelet, melynek szerzője Kövér László, Fidesz választmányi elnök állítólagos vöröses múltjáról és a gengszterváltás zűrzavarában végrehajtott kicsit sem tisztességes üzleteléseiről rántja le a leplet. Az írás szerzője szerint, Kövér többnyire állítólagos ellenfeleivel, az „olyannyira gyűlölt” kommunistákkal üzletelt.

Eddig nem közöltem, mert túlságosan durvának tartottam, még az én radikalizmusom is behúzta a kéziféket. Mindenesetre tanulságos olvasmány, és ha csak a fele igaz, akkor bizony Kövér Lacának, a Fidesz Öklének, van oka rettegni egy Jobbikos elszámoltatástól.

De ezt az írást hagyjuk meg ínségesebb időkre, vizsgáljuk meg inkább a megbízók parancsára olykor ultraradikális húrokat pengető Kövér legutóbbi kijelentését.

Azt találta mondani a mi szépenfésült Lacink, hogy a következő Parlamentben a Jobbik és az MSZP satuba fogja szorítani a Fideszt.

Már az Európa Parlamenti választások kampányában hallhattunk ilyesféle kijelentését dúsbajuszú barátunknak, melyek közül jónéhány komoly aggodalmakat ébresztett bennünk Lacink elmeállapotával kapcsolatban. Gondoljunk csak arra, amikor patkányoknak nevezte a Jobbikosokat, vagy arra, amikor a Jobbikot az MSZP kreálmányának nyilvánította.

De hagyjuk a dicstelen múltat; megígértem, hogy nem fogok foglalkozni a Fidesszel.

Legfeljebb ha a Fidesz foglalkozik a Jobbikkal…

Nos, akkor nézzünk eme legújabb, újfent aggasztó kijelentés fenekére.

A Fidesz azon igyekszik, hogy meglovagolva a magyar történelem legkártékonyabb, legnemzetellenesebb kormányának pusztítását, ölbe tett kézzel, kétharmados többséggel jusson be az Országgyűlésbe. Nem zavarja, hogy hullik a magyar, hogy romokban az ország, hogy már mindent elloptak, hogy páros lábbal tiporják a legalapvetőbb emberi jogokat, hogy gyermekeinkből tudatlan robotokat, rabszolgákat akarnak nevelni, hogy mérgeket etetnek velünk, és mérgeket fecskendeznek belénk, hogy az idősebb nemzettestvéreink számára két lehetőség van csak; vagy megfagynak, vagy esznek – gyógyszerről már álmodni sem mernek, hogy hihetetlen nyomorban és tudatlanságban tartott cigány anyák megnyomorítják magzatukat, hogy több segélyt kapjanak! Nem! Ez jól őrzött villáikban a legkevésbé sem érdekli őket! Mi ez, ha nem nezetárulás!

A Fidesz semmittevését látva egyre inkább megerősödik bennem az a vélemény, hogy az ötven százalékot meg nem haladó választási eredmény rémképe után (amikor is ki kellene mutatniuk igazi arcukat, vagyis hogy a Jobbikkal, vagy inkább az MSZP-vel kötnek koalíciót? – és senki ne higgye, hogy a válasz annyira egyértelmű!!!), talán a legjobban ettől a kétharmadtól rettegnek.

Ugyanis akkor megint csak színt kellene vallani: akarnak-e rendszerváltást, vagy sem? Akarnak-e visszatérni a Szent Korona Alkotmányhoz, vagy nem? Akarnak-e visszahívható képviselőket, tisztességes választásokat, vagy nem? Akarnak-e elszámoltatást, vagyonelkobzással, kényszermunkával, vagy sem? Akarnak-e tenni valamit a cigánybűnözés ellen, vagy fontosabbak az egy tál lencséért megvásárolható cigány szavazatok?

Alapvető kérdések. És kétharmaddal szinte lehetetlen megmagyarázni, hogy miért NEM változtatnak ezeken a törvényeken.

Eddig az „ostoba” népre lehetett hárítani a felelősséget („tetszettek volna forradalmat csinálni!”, „nincs meg a kétharmados többségünk, hogy megváltoztassuk ezeket a rossz törvényeket, mert nem voltunk elegen”, satöbbi, satöbbi), de kétharmados többség birtokában mire lehet hivatkozni? Ki, vagy mi miatt nem lehet mégsem?

És ha megfigyelték, elkezdődött a kihátrálás a korábbi keménykedésekből. Már nem biztos, hogy megfelelő eredménnyel járhat egy számonkérés (vagyis pénzt vissza nem adunk!), már nem támogatják a régi alkotmányra épülő, új, korszerű alkotmány létrehozását, szó sem esik az alkalmatlan képviselők  visszahívhatóságáról, az államadósság visszafizetésének felfüggesztéséről, a multik megadóztatásáról, az Uniós csatlakozás pusztító feltételeinek újratárgyalásáról, a lisszaboni-szerződés felülvizsgálatáról, és egyéb, nemzeti érdeket szolgáló kérdésekről. Sorolhatnánk napestig.

Titkon abban reménykednek tehát, hogy meglesz a többségük, nem kell senkivel összefogni, de nem lesz meg a kétharmad.

A már jól begyakorolt kommunikációs módszerekkel és médiaháttérrel minden felelősséget át lehet hárítani a Jobbikra, hogy lám, a Fidesz vezette „legnagyobb” kormány (mert ők mindig a legnagyobbak…) nagyon szeretne végre jót tenni ezzel a szerencsétlen Nemzettel, de ezek a szélsőséges protofasiszta Jobbikosok állandóan csak akadékoskodnak, a háttérben nyilván összejátszanak az MSZP-vel, és meggátolják a legnagyszerűbb szándékukat is.

És a Jobbik egyfolytában magyarázkodhat, hogy a Fidesz által beterjesztett javaslatok fél-, vagy legfeljebb negyed-megoldások, azok támogatása nem vinne közelebb a valóban szükséges, radikális változásokhoz, ezért nem lehet azokat támogatni. Közben pedig a Jobbikosok valóban nemzetmentő javaslatait napirendre sem veszi majd a Fidesz, nem hogy elfogadják azokat.

Vagyis marad minden a régiben, tovább folytatódhat a Nemzet pusztítása, kirablása, az ország megszállása.

Mert a globalista Fidesz ebben érdekelt, akárki akármit is mond, akárki akármilyen szépeket is beszél, és akármilyen fantasztikus szakértők és elemzők akármit is szakértenek és elemeznek.

Persze, legkésőbb 2014-ben aztán a végképp megrabolt, meggyalázott, becsapott nép akaratából a Jobbik fogja átvenni a kormányzást, és elkezdődhet végre az ország újjáépítése. De milyen állapotban lesz addigra ez a gyönyörű ország?

Ki lehet-e majd zavarni a megszállókat szép szóval, okos törvényekkel, nemzeti összefogással? Vagy már csak fegyverrel, iszonyú szenvedések, pusztítások és véráldozatok árán?

Nem lesz-e addigra túl késő?

Tehát a következő országgyűlésben szerencsétlen Fidesz, abszolút többségben kormányozva, be lesz szorítva a Jobbik és az MSZP gyalázatos satujába.

Vagyis nem tud csinálni semmit.

Akkor viszont kár rájuk szavazni.

Ez a nagy büdös helyzet, kedves Kövér László!

Felesleges rátok szavazni. Ugyanis a rátok leadott szavazat ezek szerint tényleg elvész!

A baj csak az, hogy az országgal együtt.

Ezért talán nem is akkora túlzás Vona Gábor, a Jobbik elnökének azon kijelentése, hogy amennyiben a következő, jövő tavaszi választásokat nem a Jobbik nyeri meg, akkor a győztesnek csak két választása lehet: vagy végrehajtja – mindenféle sunyi változtatás nélkül! – a Jobbik programját, vagy átadja a helyét a Jobbiknak.

Az ország kétharmada Jobbikos.

És egyre többen a tudatában is vannak ennek.

Mert minden más választás rosszabbik…

B. L.

Nemzeti InternetFigyelő

Egy gondolat a(z) “Satuban a Fidesz” című bejegyzésnél

  1. Ahogy kutyabol nem lessz szalonna, ugy kisztitkarbol se lessz soha demokrata. Jovore igazi rendszervalltozas kell jojjon, vagy ko kovon nem marad. A nehezen tul vagyunk mar,az igazsag a felszinre tort.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.