Gárdistákkal együtt állít keresztet Csornán a Jobbik

A Jobbik rábaközi alapszervezetei és az Új Magyar Gárda Mozgalom Wass Albert Zászlóalja november 20-án, pénteken délután 16 órától állítja fel a hagyományos adventi keresztet Csornán a Szent István téren, hogy a karácsonyi bevásárlási lázban az emberek elgondolkozzanak az ünnep valódi értelmén. A kereszténység legfőbb jelképét a helyi katolikus plébános szenteli fel, a rendezvényen felszólal Szegedi Csanád EP-képviselő és Takács Krisztián országgyűlési képviselőjelölt.

A Jobbik rábaközi szervezetei elfogadhatatlannak tartják azt a “boszorkányüldözést”, amit a jelenlegi kormányzat folytat az Új Magyar Gárda Mozgalommal szemben, ezért megkérjük minden kedves szimpatizánsunkat, hogy szolidaritásuk jeléül fekete nadrágban és fehér felsőben jelenjenek meg rendezvényünkön. Takács Krisztián képviselőjelölt mint az Új Magyar Gárda Mozgalom tagja az egész rendezvényen a Gárda egyenruhájában fog részt venni, és követni fogják őt a régió Jobbik-alapszervezeteinek vezetői is. Mától a Gárda-egyenruha a nemzeti ellenállás jelképe.

A keresztállítást követően, 18 órától a Jobbik Lébényi Alapszervezete minden kedves érdeklődőt vár országgyűlési képviselő-választási fórumára is a lébényi művelődési házba (SZÜV), ahol Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője lesz a vendég.

A Jobbik rábaközi alapszervezetei

Nemzeti InternetFigyelő