Tizenkettő egy tucat – megszólaltak az új rádiók

Bár ne tették volna, szívesebben hallgatnánk a csendet ezeken a frekvenciákon, az legalább megnyugtató. E helyett azonban gagyi műsorvezetők vihorásznak reggel, majmolva a korábbi önjelölt sztárokat. Az igénytelenség és néphülyítés tehát folytatódik, de nem is vártunk mást.

Neo FM szlogen: Neo, a legjobb neked! (nem mondunk véleményt)

Class FM szlogen: Ez klassz, nekem bejön! (óriási)

Itt egyébként egyfolytában „kívánságműsor” van. Az elmúlt egy órában jó, ha két betelefonáló volt, azok is rögzített (tehát előre felvett kívánság, nehogy valaki valami nem tetszőt kottyantson az éterbe) telefonhívások, bennük ilyen megjegyzések, hogy „jó a műsor” és „jól nyomjátok”. Nincs mit tovább hozzáfűzni.

Műsor tehát nincs, kozmopolita „zene”-özön viszont igen.

No, persze lehet mondani, hogy ennyi idő alatt nem lehetett teljesen felkészülni a kezdésre. Igen, lehet mondani, bár ennek semmi jelentősége, hiszen a későbbiekben sem várhatunk sokkal többet, tartalmasabbat egyik adótól sem.

Ezen két éteri tragédia után, zenei nyugtatóként mindenkinek jó szívvel ajánlom az Ismerős Arcok legújabb albumát. Csak helyezzék be a CD-t a lejátszóba és meglátják, milyen kellemes érzés tölti majd el lelküket az ártó „frekvenciazavar” után.

Bella Árpád

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: A Bumeráng visszaüt – önmagát siratja a cionista rádió

Egy olvasói vélemény ITT

Egy gondolat a(z) “Tizenkettő egy tucat – megszólaltak az új rádiók” című bejegyzésnél

  1. Bojkottot kellene hirdetni!!!
    Ne hallgassa senki ezeket a csatornákat!
    nincs visszajelzés, nem kapnak reklám-megbízásokat
    hamarosan tönkre mennek! Addig pedig szórakoztassák magukat!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.