Juhász szerint naná, hogy a Jobbik a felelős – pont, ahogyan azt megjósoltuk

Ma reggel arról számoltunk be, hogy a Hír Tv valótlanságot közölt reggeli híradásaiban a sajóbábonyi eseményekkel kapcsolatban, hiszen úgy fogalmaztak, hogy a Gárdisták felvonulása miatt háborogtak és törtek zúztak a helybeli és a környékbeli településekről is odaérkezett cigányok.

Ahogyan azt korábban már megjósoltuk a kormány úgynevezett nemzetbiztonsági(?) kabinetje Juhász Gábor tárca nélküli miniszterrel az élen természetesen a Jobbikot és az Új Magyar Gárdát tette felelőssé a kialakult helyzetért. Mindezt úgy, hogy ezek az emberek a helyszínen nem jártak.

Sem a Jobbik, sem a Gárda egyetlen tagja sem követett el semmiféle rendbontást, amit a sajóbábonyi mszp-s polgármester is elismert. Szánalmas az a kínlódás a hatalomba görcsösen ragaszkodó korrupt és nemzetellenes illegitim politikusok részéről, amivel igyekeznek besározni, a közvélemény előtt elfogadhatatlanná tenni a Jobbikot és az Új Magyar Gárdát.

Közben Sajóbábonyban tartózkodik a Jobbik elnöke és  Szilágyi György elnöki kabinetvezető is, akik személyesen kívánnak meggyőződni a kialakult helyzetről. Vona Gábor a déli órákban rögtönzött lakossági fórumot tartott a helyi tornateremben, ahol több százan gyűltek össze, köztük cigányok is.

Az eseményről részletesebben a Barikád oldalán olvashatnak.

Nemzeti InternetFigyelő

2 című bejegyzés “Juhász szerint naná, hogy a Jobbik a felelős – pont, ahogyan azt megjósoltuk” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hogy pontosan idézzük az országos cigányvajdát: “Valakiknek az érdeke, akik erre az országra szomjúhoznak és GYARMATTÁ akarják tenni”. Kállai ugyanakkor kijelentette: ők, cigányok is ebben az országban élnek és itt is akarnak. Magyar ételeket esznek: baromfi- marha- és disznóhúst, de -mint hozzátette-: vannak akik DISZNÓHÚST nem esznek…
    Nincs mit hozzáfűzni,ez az igazság.Ja,ezt az országos cigányvajda mondta?Akkor is igaza van.Jó lenne már felismerni a becsületes cigányoknak,hogy ők is csak szimplán gójnak vannak tekintve,illetve csak eszközök egy mocskos tervhez.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.