Pofátlanul hazudik a Hír Tv, gárdafelvonulásról beszél a sajóbábonyi események okaként

A Hír Tv ma reggeli híradásaiban a sajóbábonyi eseményekkel kapcsolatban már arról beszélt, hogy a szombatról vasárnapra kialakult konfliktus fő oka az volt, hogy a Gárda felvonulást tervezett a településen. Ez közönséges hazugság, amit mindenképpen szóvá kell tenni, annál is inkább, mert a hírekre éhezők döntő többsége jelentős hangsúlyt tulajdonít a Hír Tv híradásaiban megjelenő információknak.

Ezek után jogosan merülnek fel a kérdések, hogy vajon kinek az érdeke, és mi lehet az oka ennek a durva dezinformációnak? Esetleg az, hogy Csintalan Sándor (az MSZP volt alelnöke!!!) a Hír Tv-ben jelentős tulajdonrésszel bír, vagy az, hogy a Hír Tv tulajdonosi köre egyes információk szerint igen erős hasonlóságot mutat a köztudottan antimagyar Index nevű internetes hírportállal?

Mint már tegnap is jeleztük, ma ül össze a nemzetbiztonsági kabinet, hogy megvitassa, elemezze a Sajóbábonyban történtek kapcsán kialakult helyzetet. Vajon melyik nemzet biztonságát óvja ez a testület? Egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha kiemelt kockázati tényezőként a magyarok önvédelmi szervezetét jelölnék meg, ami bármire alapot adhatna a választások előtt, hogy úgymond “törvényesen” is ellehetetlenítsék, vagy felszámolják a legnagyobb, valamennyiük számára közös riválist. Gondoljunk csak bele, a bolsevista gyökerekkel rendelkező parlamenti pártok, de kifejezetten a jelenleg “álkoalícióban” lévők, bármire képesek, hiszen ennek tökéletes bizonyítékát adták 2006 szeptember 18-tól kezdődően a mai napig. Sajóbábonyban a Gárda semmiféle felvonulást nem tervezett és nem is rendezett. Ez a valóság a Hír Tv hazug állításával szemben.

Új Ernő

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: Szollár szerint már megint a Gárda a főgonosz?

2 című bejegyzés “Pofátlanul hazudik a Hír Tv, gárdafelvonulásról beszél a sajóbábonyi események okaként” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ki az a személy aki többségi tulajdont szerzett a Hír tv-ben?Csintalan Sándor.Gondolom ezt nem kell kommentálni,így már nem is olyan meglepő a”Hír-tv”hazudozása.Héber barát,ex mszp-alelnök megfelel a Fidesznek,Murányi Levente vagy Morvai Krisztina NEM.A Fidesz jövőre esedékes győzelme nem több egyszerű parasztvakításnál.-

    Kedvelés

  2. Évek óta csak a Hir Tv-t és az Echo Tv-t néztem,mert nagyon untam a gagyi tv-t,és egyébbként is érdekel Hazánk sorsa, amit a médiákban csak ez a két tv sugározott (az én értékrendem szerint!) az emberek felé.Azonban az utóbbi időben mindkét tv valahogy “furcsán viselkedik”,mint ahogy a Lánchid rádió is. Az az érzésem,hogy “valami elromlott”, azaz tudatosan elhazudják,elferdititk a minket érintő problámákat.Tévedés ne essék,nincs üldözési mániám,de mostmár bennük sem bizom.Úgy gondolom,hogy náluk is elkezdődött az agymosás. Teljesen egyetértek az előttem hozzászóló Zsolt-al.Nagyon nem lesz ennek jó vége.Felesleges a “parasztvakitás”,mert csak azt érik el,hogy őket sem fogják nézni,viszont az interneten minden információhoz hozzájuthatunk,és azt továbbitjuk is azok felé,akik nem rendelkeznek informat/ikai eszközzel.Még lehet “hülyiteni” a Magyar Embert(már aki szivében is az!!!),de a hazugság gyorsan kiderül,lelepleződik.Ugyhogy Hölgyeim,Uraim,média “harcosok” a hazug embert előbb utolérik,mint a sánta kutyát!!!Felszólitom Önöket,hogy az egyoldalú hirek terjesztése helyett kezdjenek el az igazságnak megfelően tájékoztatni a nézőket, hallgatókat.És még valami: az Új Magyar Gárda senkit nem félemlit meg,a Szent Koronára tett esküjük ” és összetartásuk “csipi a szemét” a jelenlegi parlamentben ülő (a Nemzet vagyonát,természeti kincseit kiárúsitó,a Magyar embereket sárbatipró,megalázó,a véleményszabadságot eltipró) “pártoknak”-gittegyleteknek,”akiknek csak egy a fontos: a saját meggazdagodásuk .Hogy mi lesz Hazánkkal,az nem számit,hiszen a pénz (szerintük)mindent megold.Hát nagy tévedés,mert Ébred Már a Nemzet,és ezt nem lehet “elfolytani”. Jelenleg aki az igazságot elmondja,és megoldást is javasol a megoldásra azt “kőkeményen”-minden oldalról – lenyomják,elhallgattatják,kirekesztik..Csak egy Nemzetünk van,és egy Hazánk! Magyarnak kell maradni,és ennek érdekében kell cselekedni.Nincs jobb és baloldal,nincs “egy a zászló”,csak Mi vagyunk a Nép!!!és a Mi sorsunk,és utódaink sorsa. És akinek ez nem tettszik “el lehet menni”.Ennyi.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.