Bayer Zsolt a finoman hazudozó, áskálódó, rágalmazó, fondorlatos fideszes

citroncsBayer, az itt olvasható írásában a “Jobbik korifeusai”-ról , “farizeusai”-ról beszél, s arra utal,  hogy a nemzeti radikális párt, a Jobbik vezetői, és úgy általában is a Jobbik, mint olyan, valamiféle fasiszta beállítottságú csoportosulás.

Idézem az ezt sugalló, hazug mondatot:

“Ám ma, amikor a Jobbik korifeusai és farizeusai arról értekeznek, hogy Szálasi hős volt, s hogy Szálasiéknak „nem volt más választásuk”

Hát kedves Bayer. A Jobbiknak nincsenek effajta “korifeusai”, “farizeusai”. Csupa tisztatekintetű, igaz magyar lelkű, őszinte, becsületes fiatal vezetői és tagjai vannak.

Mint más sem, Bayer sem hallhatott Szálasit, Horthyval szemben méltató értekezéseket, a Jobbik vezetőitől. Bayer egyszerűen hazudik, amikor erről ír. Bayer leír még egy operaházi jelenetet, ahol Horthy Miklós karakán módon viselkedett, s ebből kiindulva tovább szövi a sejtetések, csúsztatások, a hazugságainak hálóját.

“Innen nézve értékeljük mindazokat, akik a törvényeken kívül helyezik magukat, ráadásul a nemzetmegváltó pózában tetszelegnek, azt állítván önmagukról, hogy ők egyedül képesek megoldani a dolgokat. Aki nem törődik a törvényekkel, és megváltóként tetszeleg, az hosszú történelmi sor folytatója.”

Ki lenne ez Bayer? Csak nem a FIDESZ? Kinek kellene kétharmados többség a Parlamentben, mondván, hogy csak ők képesek……. Ki határolódik el minden más nemzeti csoportosulástól, a Jobbiktól? Ki tetszeleg megváltóként? Talán Viktorra gondol itt Bayer? Törvényen kívül? Nem törődve a törvényekkel? Miféle törvényekre gondol itt Bayer? A rendőri erőszak törvényére? A szemkilövetés törvényére? A mindezt sunyin eltűrő műellenzék megalkuvásának törvényére?

És folytatja ez a Bayer:

“Ilyenek voltak a jakobinusok, a bolsevikok, Kun Béláék és a nyilasok. S persze a kommunisták, úgy általában. Miképpen jó, ha tudjuk, hogy kommunisták nélkül nyilasok sem lettek volna soha – ezek ugyanis feltételezik egymást. S aki ebbe a sorba akar tartozni, azzal nincsen miről beszélni, azzal nincsen vita.”

Kedves Bayer!

A Jobbik nem akar, s nem is tartozik ebbe a sorba. A Jobbik és a Gárda tisztelettel emlékezett Kenderesen a Kormányzóra. Fellép a törvénytelen erőszak ellen. Szemben áll, és hatékony küzdelmet vív az országrontó bolsevikcsökevényekkel.

És ön Bayer? És Orbán Viktor? És a Fidesz?

Hát, végre most, nagy hirtelen ráébredtek arra, hogy Horthy az igazi ember, s éltetése talán hozhat valamit a konyhára. Ezt is csak visszafogottan, csak a látszat kedvéért. Semmit nem tesznek, csak saját, önös, “egyedülimegváltói” érdekükből pofáznak. Nem a liberál-bolsevik aljasokkal, hanem az igaz, tiszta nemzeti erőkkel küszködnek. Mostanában mást sem hallani a Fidesz korifeusaitól, farizeusaitól, mint a Jobbik ócsárlását.

Csak hát kedves Bayer, a bumeráng visszaüt.

A bolsikkal persze, nagyon is jól elkvaterkáznak a Parlamentben, annak bizottságaiban, az állami cégek igazgatótanácsaiban, felügyelő-bizottságaiban. Persze-persze… nagy pénzek csurrannak még így is…műellenzékiként.

Igaz, Bayer?

Pedig a hazugság keserű gyümölcsöt terem Bayer. További húsz év elteltével, talán erre is rájössz.

Vass István

Nemzeti InternetFigyelő

12 című bejegyzés “Bayer Zsolt a finoman hazudozó, áskálódó, rágalmazó, fondorlatos fideszes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nekem is hányhatnékom volt, amikor az a Bayer dicsőíti Horthy Miklóst, aki az újratemetés miatt átkokat szórt mindenkire annak idején. És még excusal is emiatt. Nos, aki húszévenként váltja szaros köpönyegét, az jobb, ha nem is szól. Én még emlékszem, amikor ez a társulat nagyképűen és cinikusan liberálisként minden magyar érdek ellen tett és írt. S amikor méltattam Horthyt kenderesi újratemetése idején, akkor ezek a Vérmezőn tiltakoztak. Undorító ez és egyben a Haza veszte is, hiszen arról nem írt beyer uram, hogy miattuk áll itt az ország, ahol áll. Mert ők is hazaárulók voltak(?) amikor hazafinak kellett volna lenniök!

  Kedvelés

  1. Stoffán Úr!Nem akarom bántani,mert amit itt leirt,azzal egyetértek DE:Örülnék ha álláspontját nem változtatgatná kb.kéthavonta.Ugyanis nem olyan régen olvastam Öntől egy irását,miszerint nincs más megoldás,csak a Fidesz.Ezután kb. két hónappal,már a Magyarok Szövetsége volt az a szervezet,aki -az Ön állitása szerint- egyedüliként halad abban az irányban,hogy Hazánknak jobb legyen.Akkor tessék már eldönteni,hogy most ki is az IGAZI?Mert szerintem csak egyetlen parlamenten kivüli párt van,aki a Magyarok érdekeit képviseli,és az a JOBBIK!!!
   Lehet itt mellébeszélni,de nincs értelme. Szebb Jövőt és minnél előbbi FELÉBREDÉST kivánok!!!

   Kedvelés

 2. ha megnézzük inkább kiket neveznék farizeusnak akkor lehetne meg említeni egy két nevet a fideszböl :
  szájer jozsef
  martonyi jános
  szijjártó péter
  pintér ándor
  orbán viktor…stb
  és a likud testvérpárt …..

  Kedvelés

 3. De drága magyari uraim! Önök nemrégen (a taknyos vizű medence után) még dicsőítették Bayer Zsoltot!!!!
  Aki persze olyan, amilyen – de ez így nem más mint cigánykodás!
  Tessenek már elárulni: akkor most szeretni kell a Bayert vagy balliberális féreg?
  A Stoffán úr is dolgozott a csúcsliberális Népszavának és Kacsa Magazinnak… (neki lehet köpönyeget cserélni?)

  Kedvelés

  1. Tisztelt Kolozsi úr!

   A Nemzeti InternetFigyelő-ben ez az első eset, hogy Bayer Zsolt neve egyáltalán felmerült. Nem tudjuk, kik azok az “Önök” – ahogyan Ön fogalmazott -, akik dicsőítették volna a Fidesz megmondó-újságíróját, mert a NIF szerkesztői eddig nem is foglalkoztak vele.

   Vagyis amit Ön állított hozzászólásában az egyszerűen nem igaz.

   A NIF szerkesztői

   Kedvelés

 4. Szeretném felhívni Bayer úr figyelmét-ha eddig nem vette volna észre: ebben az országban NINCSENEK törvények. Ha lennének, nem lenne cigányprobléma és nem lehetne hatalmon az MSZP. De a Fidszes sem, aki asszisztál az MSZP működéséhez. Nem akarom Önt meggyőzni! Dehogy is! Csak ELGONDOLKODTATNI.

  Kedvelés

 5. Igy a valasztas elott epp ideje lenne mar a fideszt is nyilvanosan leleplezni.Ebben a haboru ota tarto diktaturaban,a tortenelmi allkotmanyunk nelkul,mire jutunk ha igy folytatjuk?Abba kellene hagyni mar a valasztosdit, mert a tulloldalon ugy is csallnanak..es csak annyit er hogy a demokracia latszatat kelti. Tulajdonkeppen aki valasztani jar ezt a burkolt diktaturat tamogatja.Radikalis valltozasok kellenek.Az utobbi husz ev haszonelvezoit,akik erkolcsrelenul tonkretettek az orszagot, kemenyen felelossegre kell vonni.

  Kedvelés

 6. Kedves Évaanyu!

  Ha követte volna a gondolatmenetemet, akkor rájöhetett volna, hogy pontosan miért is látom így a dolgokat. Mert a Fidesz az egyetlen párt, amelyik messze magasan veri az összes mai jobb-és baloldali pártot, s ráadásul nemzeti oldalon van, legalábbis így tűnik – néha. Tehát megkerülni és átlépni nem lehet. Magyarán ha tetszik, ha nem, akkor is a Fidesz fogja meghozni itt a változásokat. És ha megteszi azt, amit ma ígér, akkor nem is bánom. Az MSZ csak egy hagyományőrző csapat, amelynek egy érdeme van, hogy Bösztörpusztára gyűjti nyaranta az embereket. Soha nem lesz párt, nem lesz politikai erő, mert bár a nemzeti identitást igyekszik megtartani, felkelteni, sok hülyeséget is tesz, mond, és egyre több körülöttük a küldött ember, aki olyanokat kavar a hozzájuk csapódó emberek agyában, lelkében, hogy sokukat – és ez nem vicc! – pszichiátrián kezelik. Tehát, most a Fidesz az egyetlen lehetőség, ha egységesen akarunk rendszert váltani. Ha pedig nem akarunk, akkor lehet bármire szavazni. Tök mindegy. Itt először az kell, hogy kisöpörjék ezt a mocskos nemzetellenes csürhét a Parlamentből. A Fidesz is hülyéket beszél, amikor azt mondja, hogy nem lesz koalíció a Jobbikkal. De lesz! Mert a Jobbik nélkül ők sem tudnak semmit tenni. Jó lenne nekik is barátkozni ezzel a gondolattal. Nem olyan komplikált dolog ezt látni és érteni. A politika azonban olyan ocsmány, hogy kiszámítani sem lehet. Igazi rendet csak egy véres forradalom csinálhatna – Európában! És csinál is nemsokára… Túl nagy ugyanis a birodalom és egyre nehezebb kézben tartani… És csak kiegészítésül hadd mondjam: sohaesm voltam liberális és kommunista, mi több: húsz éve is úgy írtam a Kormányzó úrról, ahogy ma.
  Kézcsókkal: Stoffán

  Kedvelés

 7. Stoffán úr azt írja, hogy sohasem volt liberális és kommunista… És ez igaz is lehet, mert következetesen liberálisnak (szabadelvűnek) vagy kommunistának lenni az karaktert jellemet takar – még akkor is, ha nem szeretjük őket.
  Ugyanakkor azok a bértollnokok, akik a Szent Koronának, a Népszavának, a Kacsa Magazinnak, az Esti Hirlapnak és a Magyar Világnak dolgoztak, vagyis médiazsoldosok voltak (mint a Stoffán úr is!) – függetlenül az újság politikai irányultságától – talán jobb lenne, ha nem moralizálnának…

  Kedvelés

 8. T.Stoffán úr.Sajnálatos módon azt kell mondanom,hogy ön egy kicsit túl optimista.Fidesz hozza az igazi változást?Koalició a Jobbikkal?Ha ez megtörténik,az volt az utolsó amikor én szavaztam a Jobbikra.Ugyanis nem azért szavazok rájuk,hogy egy olyan pártszövetségben legyenek akik soraiban bőven megtalálható ex-kommunista,ex-izraeli katona,ávh-s gyerkőc stb…..én az import likud testvér narancs nélkűl képzelem el az igazi változást.Akkor lenne talán számomra elfogadható Orbán,ha nyíltan elhatárolódna a gyilkos,nemzetközi jogokat szembeköpő”testvéreitől”,visszaállítána a Szent Korona alkotmányát,kizárná a pártból pl Csintalant és Martonyit meg a többi komcsit illetve libsit lásd Pokorni Rogán,és 20 évre visszamenőleg elszámoltatná a hazaárulókat keményen.Ezek közűl SEMMI nem fog teljesűlni,ez egészen biztos.

  Szegfű és likud narancs nélküli Szebb Jövőt!

  Kedvelés

 9. Kedves “Losonczi Péter”! Megszoktam már ezeket a kissé aljas provokatív és lejárató hozzászóásokat, amelyekt van ahol bevesznek, van ahol nem. Egy alkalommal dr. Habsburg Ottóval ebédeltem (tudom, ez is bűn!) Stuttgartban, és beszélgetésünk a sajtóról szólt. Ő mondott egy alapigazságot: – ” Kérem, nekem mindegy hogy milyen politikai elkötelezettségű egy lap. Az a lényeg, hogy minél több helyen olvassák a gondolataimat.” Nos, ez a bölcsesség az, amelyet magaménak tekintek. És ahol nem tetszik, amit írok onnan – ha előbb ki nem rúgnak -, magam jövök el. Ha pedig bárhol megjelent kommunista vagy liberális beállítottságú, általam írt cikket tud felhozni ellenem, akkor gratulálok, mert ilyenről nem tudok. És ismét had írjam le: – A Magyar Fórumban és a Nészavában (ahol kb egy hétig tűrtek meg) is egyféleképpen írtam. Mint most. Úgyhogy nem kell magamat mosnom, csak fel kell mennie bárkinek a Széchenyi Könyvtárba és olvasgatni a cikkeimet. Én büszke vagyok harminc éves keresztény és magyar politikai újságírói múltamra, főleg akkor, amikor efféle álneveken támadnak. Sőt, ha eleve támadnak. Mert akkor jól csinálom amit csinálok… Isten őrizz, hogy csak barátaim legyenek!

  Kedvelés

 10. Megint azt kell hogy írjam( mint ahogy a Hir Tv-s cikknél tettem) teljesen egyetértek Zsolttal,és örülök,hogy egyre több ember ezen álláspont mellett áll ki és ebben gondolkodik , cselekszik.
  Stoffán Úr! köszönöm a válaszát.Mint ahogy írtam,nem akartam megsérteni,és nincs is szándékom ez,de szerencse,hogy sokan vagyunk másképpen gondolkodók,és nem úgy mint Ön.Abban nagyon téved,hogy a Magyarok Szövetsége “csak” a hagyományőrzéssel foglalkozik.Biztos vagyok benne,hogy tisztában van az elképzeléseikkel,és ami Velük kapcsolatos,de abban nem értek egyet Önnel,hogy nem fognak “fellépni” mint párt,-azaz nem fognak,-!!!de mint ahogy a Seres Mária féle “civilmozgalom”-nál megtörtént,egyéni jelölteket fognak indítani a parlamenti választásokon.Már csak az a kérdést,hogy kinek a “javára fognak lemondani” a mandátumukról!!! Ha valóban azt képviselik,ami az alapszabályukban rögzítve van,-azaz a Szent Korona alkotmánya,és annak értékrendje-akkor csak egy párt lehet és ez a Jobbik.Ha nem igy történik,akkor ugyanolyan “gittegylet”-té válik,mint a Seres Mária féle “Civil Mozgalom”.Meg kell hogy mondjam,nagyon csalódtam bennük,hiszen én is gyűjtöttem a képviselői elszámoltatáshoz aláírásokat (nem is keveset),de hogy jelöltet indítottak,-amikor “pártsemlegesek” -hát ez nagyon elszomorított és kiábrándított.Semmit nem értek el vele,csak lejáratták a mozgalmat.
  Nekem ez a véleményem.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.