A Jobbik fellép a tomboló a cigányterrorral szemben

Szegedi Csanád: a Jobbik Európa Parlamenti képviselője
Szegedi Csanád a Jobbik Európa Parlamenti képviselője

Szegedi Csanád: A Sajóbábonyban bekövetkezett sajnálatos és tragikus cigányterror bebizonyította, hogy a parlamenti pártok olyan mértékben leépítették a rendőrséget és a rendvédelmi szerveket, hogy azok képtelenek megvédeni a magyar lakosságot a cigánybűnözéssel szemben. A sajtó téves tájékoztatásával szemben az igazság az, hogy a mai napon is cigánybűnözők támadtak a békés magyar lakosságra. Már nem csak különböző településeken, egymástól elszigetelt cigánybűnözői akciókról van szó, hanem sajnálatos módon ki kell jelentenünk, hogy Észak -Kelet Magyarországon a cigányság a parlamenti pártok provokációjára terrorizálja a magyar lakosságot.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felszólítja a rendőrség országos vezetőit, hogy rendkívüli eszközöket is bevetve azonnal vessenek véget a cigányterrornak Sajóbábonyban is! Amennyiben az adófizetők pénzét pazarló rendőrség képtelen ellátni feladatát, akkor kötelessége együttműködni az Új Magyar Gárda Mozgalommal. Az Új Magyar Gárda csendőrei készen állnak arra, hogy kellő törvényi felhatalmazással helyre állítsák a közbiztonságot Magyarországon.

2009. november 17-én (kedden) Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke és Kiss Róbert, az Új Magyar Gárda Mozgalom országos főkapitánya a helyszínen, Sajóbábonyban tájékozódik a kialakult helyzetről és 11 órától a Polgármesteri Hivatal épülete előtt sajtótájékoztatót tartanak.

Szegedi Csanád,
Európa Parlamenti képviselő (Jobbik)

A Sajóbábonyi eseményekről bővebben itt

Nemzeti InternetFigyelő


2 című bejegyzés “A Jobbik fellép a tomboló a cigányterrorral szemben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Tomboló cigányterror…” – ??? – Drága uraim, a kevesebb több lenne. Aki ezt kijelentette, az még nem látott, tapasztalt tomboló terrort…
  Egyébként sem lehetne csodálkozni a cigányokon: a szélsőjobb, a rasszisták annyit piszkálták őket és annyi merényletet követtek el ellenük, hogy ez a legkevesebb, amit tehetnek.
  Vigyázni kellene, hogy ne egyszerre uszítsuk magunkra a cigányokat, a zsidókat, a szlovákokat és a románokat – mert ha ez bekövetkezne, akkor túl sok esélyünk nem maradna.

  Kedvelés

  1. Konkrétan miféle szélsőjobb, és mely rasszisták követtek el ellenük annyi merényletet? Egyet mondjon, legyen kedves! Kikből áll a szélsőjobb?

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.