ERDÉLYI SZERZETESEK RECEPTJE A H1N1 VÍRUS ELLEN

Az alábbi receptúrát egy körlevélben kapta szerkesztőségünk. Hogy mennyire hatásos, azt nem tudjuk, hiszen kipróbálni nem volt módunk, ugyanakkor biztosak vagyunk abban, hogy károkat semmiképpen nem okozhat, hiszen csupa természetes anyaggal van feldúsítva már maga a “hordozóanyag” is, ami önmagában szintén  – normális napi mennyiséggel fogyasztva – gyógyszernek minősül.

Az alábbi gyógynövényeket tegyük gyümölcspálinkába vagy fenyő pálinkába , 1 hétig napon és forrásvízben tartsuk . (legalább estére tegyük bele az üveget )

A pálinka TŰZ elemet visz a szervezetbe – hatása : bél és emésztőrendszer fertőtlenítése. Végy egy befőttes üveget , tegyed bele a gyógynövény keveréket annak ¼-éig , majd öntsed fel pálinkával és csavard rá a tetejét .

Gyógynövények :

  • PALÁSTFŰ
  • FENYŐRÜGY
  • SZEGFŰSZEG
  • VASFŰ(VÉRFŰ , VAGY POLOVRAGI)
  • BOSMENTA
  • VERONIKAFŰ
  • KAPCSOS KORPAFŰ

Más , ezeket helyettesítő gyógynövények :

  • ERDEI PAJZSIKA
  • KAKUKKFŰ

Lehet mézet is tenni bele.

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “ERDÉLYI SZERZETESEK RECEPTJE A H1N1 VÍRUS ELLEN” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az alkohol drog, rendkívüli módon károsítja a szervezetet, legfőképpen a központi idegrendszert. Az említett gyógynövényeket nem lehetne inkább gyógyvízbe tenni? Vagy a cikk reklám az alkoholfogyasztás mellett?

  Kedvelés

  1. Ez butaság ! A 90 éves nénikék is isznak reggeli előtt pálinkát ! Érdekes hogy régen nem volt ” kandida “” gomba a belekben , és ha valaki azt érzi hogy kezd kitörni rajta a megfázás , vagy vírus már a kezdeti állapotban kell inni legalább 2 felest reggel és este . Jobb mint a mesterséges kemikáliák , amik még 4 nap után sem hatnak , és következik az újabb adag gyógyszer ! Régen az emberek túlélők voltak , a kevésbé képzett orvosi tudás mellett , ami manapság is nem sokat változott . Érdekes hogy a 70- éves nagymamámnak nem volt narancsbőre ! Mosta 18- éveseknek már van ! El kéne gondolkodni azon , hogy nem minden rossz amit a “”” régi öregek “”” tapasztaltak és bevált . A mai fogyasztó társadalom megeszik mindent amit megetetnek vele ! Ajánlom figyelmébe a MEGETETETT TÁRSADALOM című könyvet HVG kiadásában . Mint mindenben a mértéket kell megtalálni !! A z evésben az ivásban . És persze a minőségi élelmiszereket , vagy minőségi pálinkát kell megtalálni !! Az üzletekben nem írhatják már rá a pálinkára hogy pálinka ////ez egy törvény kb 2005/// ,csak azt hogy szeszes ital. Mivel a pálinka az igazi, gyümölcsből készül nagy hozzáértéssel. Mivel én antialkoholista vagyok és semmilyen káros szenvedélyem sincs , megfázás elleni gyógyszernek tartom az igazi pálinkát !! Üdv

   Kedvelés

 2. A szegfűszeggel csak nagyon óvatosan, mert kábít. Ha elkészíted a keveréket a negyed üveg egyéb fűbe ne tégy többet 5 szem szegfűszegnél.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.