Czakó István: Haláááál, feketesééééég, haláááál – H1N1(?), tényleg?

Mára már a hagyományos influenzának lőttek! Megette a H1N1! Nincs már szokásos influenzajárvány, csak H1N1. Újabb és újabb iskolákat zárnak be (ne örüljetek gyerekek, a nyári szünet rovására megy(!), mert az órákat meg kell tartani – a tanárnak is le kell dolgoznia a munkaidőt), hiszen a “halálos” kór – 7 ember halt meg hazánkban, aki állítólag elkapta a “rettenetes” vírust – rohamosan terjed. Érezzük. A hírekből.

A kormány nem elégedett az oltási gyakorisággal. ÉN MEG A KORTMÁNNYAL NEM VAGYOK ELÉGEDETT!!!!

Elképesztő, ami hazánkban folyik. A MAMMON kiköveteli a hasznát! Ha nem adod meg (honfitársam), addig gyötör, míg belefáradsz, s feladod! Most hallgatom a talpnyaló MTV1 műsorát, és szívem szerint összetörném a készüléket. De csak magamnak okoznék kárt!

“Boldog békeidők”! Jött az influenzajárvány, aki oltatta magát, oltatta, aki nem, nem! A kutya sem törődött vele többet, mint szükséges volt. Gyermekek játszottak, szülők dolgoztak,… mindenki tette a maga dolgát. NEM ÍGY MA! Ma – éppen hallom az aktuális reklámot – “naponta mindig van miért aggódnunk!” Majd az ügyeletes pánikkeltők megmondják, hogy ma éppen miért. A választék bőséges.

Mert volt ugyebár az EBOLA. Mindenki halálra rémült, hogy na, itt a vég. Kivérzünk,…. harc nélkül,… Úgy látszik, nem kellett a vérünk. Aztán jött a koleszterin! Semmi tojást! Aztán kiderült, hogy a tojás (amiből csak úgy mellékesen élet keletkezik, tehát életellenes anyag nem lehet benne!!!) kitűnő táplálék. Szegény őseink nem is tudták, hogy a szalonna halálos. Éltek is nyugodtan, s láss csodát, a mangalica az ma már más, …. szerintem régen is ilyen volt,… Ne feledjük a BUSA HUSÁT! Lehet ma egyáltalán busát kapni? Mert valami idióta (vagy inkább aljas gazember) betelepítette őket a Balatonba, s bizony, elszaporodtak,… Talán még emlékeznek a 70′-es évekből, hogy felröppent egy hír, miszerint a TEJ rákot okoz! Mondtam is “halálmadár” évfolyamtársaimnak (még egyetemisták is bedőltek neki!), hogy nem ártana, ha olykor az eszüket is használnák, nem csak a fülüket! Megdöbbentő, de itt vagyunk! Aztán támadott az AIDS! A fránya emberiség csak megmaradt!

De addig játszunk a tűzzel, míg lángra kapunk!

Őszintén féltem a mai társadalmat. Annyira engedik, hogy a média (ami egy nyilvánvalóan hamis, hazug világot vetít elénk) teljes mértékben meghatározza életüket, érzelmeiket. Elég csak megnézni, mennyien csüggenek a kibeszélő-showkon. S vannak szánalmas (megfizetett) emberek – ez a színvonalon is látható -, akik ország-világ előtt beszélik meg állítólagos kínjaikat, s ami a legszánalmasabb, nézők tömegei pedig ülnek a készülékek előtt, s elhiszik, hogy ez valóság!

Érdemes vágyni a katasztrófára? Akkor nem kellene riogatni az embereket. S nekünk, értelmes teremtményeknek ideje lenne visszatérnünk küldetésünkhöz!

“Megteremtette Isten az embert a maga képmására, Isten képmására teremtette, férfivá és nővé teremtette őket.

Isten megáldotta őket, és ezt mondta nekik Isten: Szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be és hódítsátok meg a földet. Uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain és a földön mozgó minden élőlényen!

Azután ezt mondta Isten: Nektek adok az egész föld színén minden maghozó növényt, és minden fát, amelynek maghozó gyümölcse van: mindez legyen a ti eledeletek.

Minden földi állatnak, az ég minden madarának és minden földi csúszómászónak pedig, amelyben élet van, eledelül adok minden zöld növényt. És úgy történt.

És látta Isten, hogy minden, amit alkotott, igen jó. Így lett este, és lett reggel: hatodik nap.” (1Móz 1:27-31)

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “Czakó István: Haláááál, feketesééééég, haláááál – H1N1(?), tényleg?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nálunk miért nem lehet?….
  Ewa Kopacz bejelentette, hogy Lengyelország a vakcina alkalmazására vonatkozó döntését a klinikai tesztek adatai alapján hozná meg, de ilyen adatok, melyek megbízhatóak lennének, nem állnak rendelkezésre. A következőket mondta:

  *”Minden kormány felelős polgárai jólétéért és egészségéért, felelős azért, hogy gyógyulást és biztonságos gyógyszereket ajánljon nekik. Mostanáig egyetlen cég, akivel tárgyaltunk sem volt képes a számunkra legfontosabb dolgot biztosítani, vagyis
  az oltás biztonságos voltára utaló bizonyítékokat, hogy az
  oltás nem fog mellékhatásokat kiváltani…”

  Kedvelés

 2. Kedves szerző!Istent miért keveri bele az amugy jó írásába?
  Isten mítosz bálványimádás!
  A teremtő nem isteni személy,hanem a Természet és a természet által magasrendű értelemmel felruházott EMBER-iség!
  Nem létezőben hinni sulyos betegség,téveszme!
  A tudomány cáfolhatatlan eredményeit semmibe venni orbitális (b…g)oktalanság.

  Kedvelés

  1. Kedves Somogyi Úr!

   Köszönöm a dicséretet, bár nem ezért szoktam írni. Ami Istent illeti, szerintem életünk minden pillanatához van köze,… ezért nem belekeverem, hanem emlékeztetek a jelenlétére.

   Amit Ön ír róla, az is egy álláspont, ezt az irányzatot képviseli a fetisizmus, a sámánisztikus hagyomány, a sintoizmus – a sintó szó jelentése: az istenek útja, helyesebben „a szellemek útja”, ugyanis a sintóista szemléletben a hagyományos értelemben vett istenek helyét szellemek (kamik) töltik be. Az ősi vallásnak más elnevezése is létezik, hívják még kami no michinek is, amely szintén „az istenek útját” jelenti.

   A bibliai “definíció” szerint: “A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés.” (Zsid 11:1) Százmilliók ezt vallják. Ez van, nem vagyunk egyformák (hál’ Istennek)

   Barátsággal: Czakó István

   Kedvelés

   1. Tiszteletre Méltó szerző!
    Isten-Egyház ?
    Giordano Bruno-Galilei,inkvizició,máglyák,hittérítés:emberhalál századokon át,mindenütt.
    Istenhit?
    Miért ömlesztik szakadatlan a nem létezőt,Vajh miért nem jó ha az emberek a tudomány tiszta reális világánál-fényében szabadon választanának világnézetet?
    Nesze neked 21.század.
    Istenkáromolás olyan cselekmény melynek nincs sértettje!
    Továbbiakhoz minden jót jó egészséget!
    Üdvözlettel Somogyi Lajos

    Kedvelés

 3. Tisztelt Somogyi lajos!
  Azt hiszem, a lényegen nem változtat azon dolog – ki-miben hisz !- a kór kóros kórja a probléma, ami sokkal veszedelmesebb lehet az emberek hiszékenységére… szögezzük le, a többi már magánügy.

  asszem

  Kedvelés

 4. Az usa is a kereszténység nevében szórja a napalmmot foszfort csecsemők tízezreire,elevenen elégetve őket!
  S a Pápa annak idején kézfogással s baráti üdvözléssel fogadta a 84 IQ-val bíró bozót cowboly-t!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.