VIRIBUS UNITIS különdíj a “Korrekt Nemzeti Újságírásért”

A Nagy Októberi Forradalom évfordulója alkalmából a KÚSZ* (Kirúgott Újságírók Szövetsége) vezetősége nevében Gy. Ferenc ideiglenes ügyvezető* a “Korrekt Nemzeti Újságírásért” díj VIRIBUS UNITIS különdíját* adta át B. Árpád újságírónak, valamint több más kollégának a nemzeti oldalt érintő események esetenkénti odaadó és korrekt tudósítása, bemutatása érdekében kifejtett áldozatos munkájáért*.

A jelenlévők bepárásodott szemmel hallgatták az ügyvezető rövid méltatását, forró csókok elmaradtak, mivel túlnyomórészt férfiemberekről lévén szó, arra a bizonyos puszilkodós nemen belüli eseményre más szervezet, és más alfajok megrendezésében, más időpontban került sor. A beszéd után egyperces néma vigyázzállásban énekelte el a kórus a Csaba Királyfi után Csokonay Vitéz Mihály: ” A tihanyi ECHO-hoz” írt versének megzenésített változatát. A nem mindennapi rappelés annak ellenére kiválóan szólt, hogy sem Fanka Deli, sem pedig 2Pac neves rapénekesek elfoglaltságuk miatt nem tudtak részt venni a torokszorító eseményen.

Amennyiben a részletekre kíváncsi, kérem klikkeljen ide!

http://www.napifoto.com/

A továbbiakban itt olvasható gondolatokat, akinek nem inge, nem veszi magára. Akinek viszont inge, az Hofi Géza után szabadon, gyorsan öltözködjön föl.

Nemzeti InternetFigyelő

Egy gondolat a(z) “VIRIBUS UNITIS különdíj a “Korrekt Nemzeti Újságírásért”” című bejegyzésnél

 1. Rendkívül undorító ez a nem is tudom, minek nevezhető izé.
  Szinte süt belőle a valamiféle magán sértődöttségből fakadható szánalmas erőlködés. Nem tudom, ki a csudákat takarhatnak a kezdőbetűk, de az jól érzékelhető, hogy valós személyek lehetnek, és vélt sérelmeiket próbálják ráokádni a gyanútlanul ide látogató olvasóra.
  Hát baromira nem vagyok kíváncsi arra, hogy a nemzeti oldalon egyedülálló, és nagyon dicséretes kezdeményezést, a nemzeti újságírók díjazását valami irigy nemtudomkicsodák cikizzék.
  Már nem az első alkalom, amikor a jól hangzó Nemzeti Internetfigyelőben azt tapasztalom, megpróbálnak széthúzást teremteni. Azt hiszem, hamarosan és nagyon gyorsan le fogják járatni magukat a hasonló akciókkal.
  Magán sérelmekért tessék szíves személyesen az érintettekhez fordulni, és befejezni a nemzeti oldal bomlasztását!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.